• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR GONCA'nın İSYANI..!

Şimdi kışkırtmış gibi olmayayım, valla Anneler Gününde beste yaptı, söz müzik eşime ait, üstelik evde kendi çabalarıyla öğrendiği kemanla yaptı besteyi, kkdeki yazıları okurken boynum ağrımasın diye yastıklar koyar sağıma soluma

Ama kardeşim bu eylem niye?
Kk bile bana karşı eyleme başlayacak nerdeyse, provokatörlere izin vermeyin, kışkırtmalarına izin vermeyin:kkk:

benim herif burdaysan oku
sen anca pazarları totoşunu kanepeden kaldırma emi :19::19::19::19::19:

benim herif burdaysan oku
sen anca pazarları totoşunu kanepeden kaldırma emi :19::19::19::19::19:

benimkide uykusu varmış numarası yapıyor bana izin gününde
ama ben yemiyorum tabi sen biraz uyu sonra çıkarız diyorum kaçış yok

İyi ki bekarım derdirtecek 100 sebepten bir tanesini okuduk...

Kaç senedir üyeyim, bugüne kadar evliliğimle gündeme gelmemiştim, eşim yaptı yapacağını:4:
Birde karşımda kahkahalarla okumuyor mu destek yorumlarını, delirtecek :kkk:

İşine gelen yorumları destekliyor burada, üyelerin intikamını alıyormuş:kkk:

Kaç senedir üyeyim, bugüne kadar evliliğimle gündeme gelmemiştim, eşim yaptı yapacağını:4:

benim yorumlarımı beğendimi mune söylesen bi imza isteyeyim :9::9::9::9::9::9:

O zaman enişte bunu da katıla katıla okur musun lütfeeeennn

Mune'ye sıradan bir üye olarak gücümüz yetmiyor, terör estiriyor burda, yediğimiz banların intikamını al eniştee destekçinimmm #direnenişteeeeee :52:

Onun takıldığı bi forum yok mu
Biz de baskına gidelim o vakit :kkk:

Şimdi kışkırtmış gibi olmayayım, valla Anneler Gününde beste yaptı, söz müzik eşime ait, üstelik evde kendi çabalarıyla öğrendiği kemanla yaptı besteyi, kkdeki yazıları okurken boynum ağrımasın diye yastıklar koyar sağıma soluma

Ama kardeşim bu eylem niye?
Kk bile bana karşı eyleme başlayacak nerdeyse, provokatörlere izin vermeyin, kışkırtmalarına izin vermeyin:kkk:

vay be benim kocişimde ancak yıl dönümlerinde çeyrek altın alsın bana hem de mavi kurdelalı :14:

sünnet çocuğuyum sanki :27:

hepimiz Mune'yiz :kkk:

Mune'ye sıradan bir üye olarak gücümüz yetmiyor, terör estiriyor burda, yediğimiz banların intikamını al eniştee destekçinimmm #direnenişteeeeee :52:
:20::20::20::20::20::20:
intikamını keman çalarak ve seranat yaparak alsın ozaman :16::16::16::16::16:

allah mutluluğunuz bozmasın mune hanım saygılar :16::16::16::16::16:

Valla öyle keyifli şu an sormayın, destekçilerine sloganlar atıyor burada.
Kadınları meta olarak gören zihniyeti kınıyormuş, kadınlar duygudur, kadınlar sevgidir gibi, duyunca insanı yumuşatan ama tümüyle kandırma amaçlı provokatif sloganları var:kkk:

vay be benim kocişimde ancak yıl dönümlerinde çeyrek altın alsın bana hem de mavi kurdelalı :14:

sünnet çocuğuyum sanki :27:

hepimiz Mune'yiz :kkk:

olsun onada şükür onu bulamayanlarda var
oda sevgisini öyle belli ediyor demekki

Kadınları meta olarak gören zihniyeti kınıyormuş, kadınlar duygudur, kadınlar sevgidir gibi, duyunca insanı yumuşatan ama tümüyle kandırma amaçlı provokatif sloganları var:kkk:

Bence eniştemize de bir mavi kürk lazım :1:

Sahalarda da görmek isteriz eniştee :kkk:

olsun onada şükür onu bulamayanlarda var
oda sevgisini öyle belli ediyor demekki

ama ben bir gülü bi demet papatyayı tercih ederim gözüm yükseklerde değil

adam sevgi belli etmiyor yatırım yapıyor sonra onları yazın düğün düğün gezip takıyoruz :9:

valla ben de isyan çıkarıcam şimdi :52:

kadesa,
eşim coştu senin yorumunu okuyunca, kadesa kardeş altına kanmasın, eşi bozdurmak için birikim yapıyordur, sana altın aldım karıcım diyerek kandırıyordur diyor.
Bakın eşime kanmayın, mikser gibidir, ortalığıı karıştırıp çekilir:kkk:

birden eniştenin tarafına geçtim ben sanki,kk da görmek isteriz böyle güzel düşünceli birini :nazar:

adam sevgi belli etmiyor yatırım yapıyor sonra onları yazın düğün düğün gezip takıyoruz :9:

kadesa :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

koptum
çeyrekler yeni tarihli demi bari bacım eski tarihli olmasın bak alırken dikkat edin :60:

kadesam beni hatırladın mı?

ben de özel günlerde çeyrek biriktirenlerdenim:((

hep göz boyama yatırım... altına para veriyorsan takı yüzük kolye molye al değil mi...:20:

Back
X