BİR GONCA'nın İSYANI..!

Bak şimdi kendimden utandım adam gözümün içine baka baka bestelediği şarkıyı çaldı kemanla, şarkının sözleri hep ballı, tatlı, güzel, birtanem, kaymağım diye gidiyor, erkeklere derdik odunlar diye, sizlerin yazdığı destek mesajlarını okuyunca bir anda kendimi duyarsız hissettim

inanamıyorum,

vay anasına yahu adam bir mail ile karizmaları çizdi geçti

ben hala olayın şokundayım ....

Bu arada konumuzla alakası yok ama aklıma gelmişken paylaşayım çok güzel klarnet çalarım.

Allah bozmasın odun desek de arada incelikleri tutuyor erkeklerin

hadi hadiiii çizilen karizmayı boyle toplayamzsın kazennnnn

:)))))) beste var mı beste
Bak sende tanıyorsun bizimkini, bunla kalmaz kemanıyla ses kaydı yapar yollar, sonra topu sana atar, eeee kemanı duyan kk ahalisi senden de klarnet resitali bekler haberin olsun

Hem diktatör hem çok iyi klarnet çalan hemde çok iyi dalış yapan...

10.parmakta 10.marifet

neyse ben oğlumu uyutup geleyim : )

bu da toparlamaz ise bekarlık sultanlık yahu...

Mune bütün yorumlar harika.Benden de size kocaman MAAŞALLAH

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Yuvanızdan sevgi ve mutluluk hiç eksik olmasın...

laf sokmaya gelince çok pis şair oluruz bizde ama romantizme gelince hep erkeklerden bekleriz..

bi güzellik yap attığı mesajdan utandır ablacım aşka, romantizme boğ

bir derdim var dertli kişilerin topici, karı koca cilveleşmesi için çok uygun bir yer değil, konu taşınsın bence

burada da bir eş derdini anlatmışş diyeceğim ama konu tartışmaya girer mune abla banlar diye ses etmiyorum

enişteyi aşk&sevgi köşesine davet etmek istiyorum. ama mümkünse bunu kendi açacağı ek'da yapsın malum erkeklerin öğrenmesi gereken daha çok şey var

adına besteler yapabileceğin biri yoksa neye yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…