göndersin tabii şöhretin yollarına açılan kapıda sonuna kadar destekçisiyiz
ama eminimki onun için senin hayranlığından başkası yalandır. hatta o daha güzel sözlerle söyler bunu. ve nicesini tabikii...
üşenmeden 41 tane ekleyeyim;
Bak şimdi kendimden utandımadam gözümün içine baka baka bestelediği şarkıyı çaldı kemanla, şarkının sözleri hep ballı, tatlı, güzel, birtanem, kaymağım diye gidiyor, erkeklere derdik odunlar diye, sizlerin yazdığı destek mesajlarını okuyunca bir anda kendimi duyarsız hissettim
inanamıyorum,
vay anasına yahu adam bir mail ile karizmaları çizdi geçti
ben hala olayın şokundayım ....
Bu arada konumuzla alakası yok ama aklıma gelmişken paylaşayım çok güzel klarnet çalarım.
inanamıyorum,
Bu arada konumuzla alakası yok ama aklıma gelmişken paylaşayım çok güzel klarnet çalarım.
neyse ben oğlumu uyutup geleyim : )
bu da toparlamaz ise bekarlık sultanlık yahu...
Bak şimdi kendimden utandımadam gözümün içine baka baka bestelediği şarkıyı çaldı kemanla, şarkının sözleri hep ballı, tatlı, güzel, birtanem, kaymağım diye gidiyor, erkeklere derdik odunlar diye, sizlerin yazdığı destek mesajlarını okuyunca bir anda kendimi duyarsız hissettim
burada da bir eş derdini anlatmışş diyeceğim ama konu tartışmaya girer mune abla banlar diye ses etmiyorum
inanamıyorum,
Buyur buradan yak
Yak mune yak çekinme
beni yak kendini yak herşeyi yakkk
bir kıvılcım yeter ben hazırım bakk ..
bak med ne aşklar yaşanıyor. bize de buradan okumak düşüyor ooofff offf
Vallahi yav.
Nerde öküz bizi buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?