BİR GONCA'nın İSYANI..!

çok yaratıcı, çok zekice ve çok samimi buldum mune hanımın eşinin yazısını :) direnişi haklı bulsam da destekleyemeyeceğim çünkü aynı direniş bende de oluyor son zamanlarda :))))
bu pozitif enerjiye sanırım hepimizin ihtiyacı varsı son zamanlarda

KK oldu olali böylesine ilgili es görmedi. Simdi evdeki goncalari nasil bu hale getiririz düsünceleri olu$tu

40 pointim var, zorlanıyorum. Gideyim ben gonca gonca

bende 80 i yüklendim 100e tamamlamadan uzaklaşayım

Aman ha, bebişi soğuk mapıs damlarında doğuramazsın uzaklaş sen

Mune nefsi müdafaya da acımıyo hiç

Böyle sözleri pek sevmediğimi bildiğinizden şaşırdınız tabii, lütfen konu gerilmesin, puanlar yükselmesin, eşimin sayesinde hepimizin yüzü güldü, öyle devam etsin

İşte erkek dayanışması, bizimki topu sahaya yolladı, Kazen karşılayıp gol attı

Öncelikle başlığa koptum 'bir goncanın isyanı ' mune sen mi yaazdın konu başlığını?

sonra da enişteye şunu söylemek istiyorum hodri meydan
açsın bakalım EK yı da görsün bakalım neler oluyor.
sitenin köküne bomba koyar fitili de ateşleriz
esas o pişman olur

Ben yazmadım, benim Gonca özgün çalışmış

ben sana konuk olduğun bir topicte sormuştum Mune , enişte hiç kızmıyomu diye adamın sabır taşmış sonunda, yonca olup açmış

hem güldümmm hem bayıldımm benimkii hiç romantik diildir keman köse dursun

SALATA'yı kib yapın, Mune gelsin konuya tuz atsın. Kısa süreli çözüm.

ay cok Romantik eniste mune isin zor eniste artik isyana baslamis kizlar az sorun cikartalim munede enisteye kalsin biraz

Gonca 'nın eyleminden cıkardıklarım...

Aşk yıllar geçsede nasıl devam ediyor muş.......

Bir eş yoldaş ıcın binlerce kadının uye olduğu bır sıtede ömürlük sevdayı en açık halıyle dıle getirebiliyor...

Eşinin özgürlüğüne dokunmuyor kısmıyor ama dikkati çekmek ıcın Kemanlar, fındıkta kalpler vay dedırtıyor başka isyanları cıkartıyor...

......Böyle eşler kaldı mı sorusuna en güzel cevap.....Bir maılle yuzlerce destek....

......Bende eylemi sonuna kadar destekliyorum........

.Evlılıgınızı nazarlardan koruyarak bır omur boyle mutlu huzurlu romantık gecırmenız dılegıyle.....

.......

Enişte sen sözünün arkasında dur EK yı aç, buraya dadanan adamlardan kurtuluruz belki =))

O zaman munenin işleri de hafifler, biz rahat durucaz söz, kendi adıma zaten halim selim bir üyeyim üzmem kimseyi =))

Allah aşkınızı daim etsin mune sende insafa gel biraz, yazık adama yahu

Enişteye selamlar..
Gonca'nın İsyanı !!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…