BİR GONCA'nın İSYANI..!

[video=youtube;9LxvcWXeSvE]http://www.youtube.com/watch?v=9LxvcWXeSvE[/video]

Muneee geri dönnnn
Aklıma bu video geldi..
Yazık enişteme üzüldümm

Son düzenleme:
değerli enişte,

munenln işi zorunlu askerlik gibi birşey ne zamanda biteceği belli değil, sen kendini ona göre ayarla,, romantizlm yapmayada geç kalmışsın

değerli enişte,

munenln işi zorunlu askerlik gibi birşey ne zamanda biteceği belli değil, sen kendini ona göre ayarla,, romantizlm yapmayada geç kalmışsın

romantızmın yaşımı olur yahu???

Allah ayırmasın,Maşallah size Mune

şimdi bütün kocalara yol açıldı o zaman toplu mail göndermeye kalkarlar sonra bizimkilerde

ben dicektim aslında benim herife sen niye keman çalmıyorsun diye amaaa benim odun zaten 6.yılda ilk kez eve gelirken sürpriz olarak yaş pasta almış gelmişti beni şoka uğratarak o yuzden ben bi 6 yıl daha beklicem bu keman işini söylemek için

isyanını bile bu şekilde dile getiren bir erkek. pes doğrusu!!!

enişteyi güzel ve tatlı dilinden dolayı tebrik eder her ikisinede mutlu bir ömür dilerim..

Siz ne güzel bir çiftsiniz öyle :)

Yıllara inat, daha ilk günki gibi aşkların olduğuna bir kanıt.
Allah'ım nazarlardan saklasın,
darısı nice nice yıllara hem size hem bize olsun inşallah

Tamam enişte söz ben uslu duracağım.

Allah bozmasın

sayfadan kopamadım üşenmeden her sayfayı okuyayım dedim o da ne

söz demiş bugün şu anda ban'lı yazıkkk
eniştenin kk'ya güveni sarsılacak

ay çok sevdim bu enişteyi..

biz kk pikniği yapalım eşle dostla mune sende enişteyi al getir faaliyet olsun

Son düzenleme:
Ara ara ziyaretçi olarak giriyor topiğe, sizlere sesini duyurmanın, en önemlisi bana karşı eylem yapmanın gururunu yaşıyor.
Amacına ulaştı sanırım, ilk defa bir sürü kadının desteğini aldı, artık dur 5 dakika, biri kib yapmış, bdv karışmış dediğimde maili yoluyla açılan topiği bir tokat gibi çarpacak yüzüme

Egosunu tavan yaptırdınız ya aşkolsun size, şimdi romantizmi iyice abartır, ne zaman kkye girmeye kalksam kemanı eline alır
Yok yani beni akşamdan akşama görse anlayacağımda 7/24 birlikteyiz 19 yıldır, ah be adam kkde bir duruşum vardı yerle yeksan ettin bir mesajla, bende seni sabote edeceğim bak gör, ki bilirsin dikkat dağıtmakta üstüme yoktur

kalp şeklinde fındıklar falan.. Allahım bizede nasip et....

Valla yazılanların hiç birini okumadım Mail haricinde

Maili kocama okudum enişteye destek veriyor bi zamanlar sende böyleydin gördünmü diye dürtüyo bide beni okurken ''neyseki seni zamanında söküp aldım'' demezmi enişteye destek tammış çokta lülü

aşkta her yol mübah. ne konular gördük kk'da varsın azıcıkta sizin tatlı atışmalarınız olsun. ama fazla yapmayın gözümüz yok ama sevdiğimizden nazar neyim değer sonra
ayrıca sanırımda ablam oluyorsun duruş konusunda haklısın ama zaten bir duruşun vardı şimdi bu değerli insanla daha da arttı değerin gözümüzde. vallahi çok imrendim. Allah nazarlardan saklasınn

ayrıca saatte geç olmuş enişteyi kızdırmadan gitsenmi acaba. kendisine de selamlar

Yok ben onu kk pikniğine götürmem kesin kemanla gelir, birde Allah boğazına zeval vermesin, zayıftır ama midesi bir fil midesi kadar büyüktür, ne var ne yok yer bitirir aç kalırız mazallah

Yok ben onu kk pikniğine götürmem kesin kemanla gelir, birde Allah boğazına zeval vermesin, zayıftır ama midesi bir fil midesi kadar büyüktür, ne var ne yok yer bitirir aç kalırız mazallah

sende haklısın nazardan çatlayıverir sonra
piknik bahane eniştenin kemanı şahane. bir video, ses klibi de bekliyoruz kendisinden

hem yesin tabii ki, kk ile başedecek sabrı nereden alacak yoksa

Aman bu yazdığını okumasın, mail atıp gönderir

göndersin tabii şöhretin yollarına açılan kapıda sonuna kadar destekçisiyiz

ama eminimki onun için senin hayranlığından başkası yalandır. hatta o daha güzel sözlerle söyler bunu. ve nicesini tabikii...
üşenmeden 41 tane ekleyeyim;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…