• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR GONCA'nın İSYANI..!

[video=youtube;9LxvcWXeSvE]http://www.youtube.com/watch?v=9LxvcWXeSvE[/video]

Muneee geri dönnnn :60:
Aklıma bu video geldi.. :1:
Yazık enişteme üzüldümm :27:

Son düzenleme:
değerli enişte,

munenln işi zorunlu askerlik gibi birşey ne zamanda biteceği belli değil, sen kendini ona göre ayarla,, romantizlm yapmayada geç kalmışsın

Allah ayırmasın,Maşallah size Mune :nazar:

şimdi bütün kocalara yol açıldı o zaman toplu mail göndermeye kalkarlar sonra bizimkilerde :34:

ben dicektim aslında benim herife sen niye keman çalmıyorsun diye amaaa benim odun zaten 6.yılda ilk kez eve gelirken sürpriz olarak yaş pasta almış gelmişti beni şoka uğratarak :53::9::9: o yuzden ben bi 6 yıl daha beklicem bu keman işini söylemek için :52::9::9::9:

isyanını bile bu şekilde dile getiren bir erkek. pes doğrusu!!!

enişteyi güzel ve tatlı dilinden dolayı tebrik eder her ikisinede mutlu bir ömür dilerim..:nazar:

Siz ne güzel bir çiftsiniz öyle :)

Yıllara inat, daha ilk günki gibi aşkların olduğuna bir kanıt.
Allah'ım nazarlardan saklasın,
darısı nice nice yıllara hem size hem bize olsun inşallah :D

Tamam enişte söz ben uslu duracağım.

Allah bozmasın :nazar:

sayfadan kopamadım üşenmeden her sayfayı okuyayım dedim o da ne:53:

söz demiş bugün şu anda ban'lı yazıkkk :9:
eniştenin kk'ya güveni sarsılacak :31:

ay çok sevdim bu enişteyi..

biz kk pikniği yapalım eşle dostla mune sende enişteyi al getir faaliyet olsun :9:

Son düzenleme:
Ara ara ziyaretçi olarak giriyor topiğe, sizlere sesini duyurmanın, en önemlisi bana karşı eylem yapmanın gururunu yaşıyor.
Amacına ulaştı sanırım, ilk defa bir sürü kadının desteğini aldı, artık dur 5 dakika, biri kib yapmış, bdv karışmış dediğimde maili yoluyla açılan topiği bir tokat gibi çarpacak yüzüme:9:

Egosunu tavan yaptırdınız ya aşkolsun size, şimdi romantizmi iyice abartır, ne zaman kkye girmeye kalksam kemanı eline alır:kkk:
Yok yani beni akşamdan akşama görse anlayacağımda 7/24 birlikteyiz 19 yıldır, ah be adam kkde bir duruşum vardı yerle yeksan ettin bir mesajla, bende seni sabote edeceğim bak gör, ki bilirsin dikkat dağıtmakta üstüme yoktur:51:

Mune'den eylemci eşe cevap:
Sevgili eşim,
tencere tava çalıp eylem yapma,
sen azınlıksın sakın bunu unutma,
amacın kk kadınlarını ikiye bölmekse eğer,
buna ne kemanın ne bestenin gücü yeter,

Gel olayı tatlıya bağlayalım,
sen bana keman çal bende sana mantı açayım,
çay keyfi yaparken sohbetimizi yaparız,
gezmeye gider kafamızı dağıtırız,

Ama kib olunca beni bana bırakacaksın,
ilgilen benimle diye mızıklanmayacaksın,
senin romantizmini seveyim,
daha ne istiyorsun bir ömür seninleyim...

kalp şeklinde fındıklar falan.. Allahım bizede nasip et....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Valla yazılanların hiç birini okumadım Mail haricinde :ssz:

Maili kocama okudum enişteye destek veriyor bi zamanlar sende böyleydin gördünmü diye dürtüyo bide beni okurken ''neyseki seni zamanında söküp aldım'' demezmi :36: enişteye destek tammış :ssz: çokta lülü :32:

Ara ara ziyaretçi olarak giriyor topiğe, sizlere sesini duyurmanın, en önemlisi bana karşı eylem yapmanın gururunu yaşıyor.
Amacına ulaştı sanırım, ilk defa bir sürü kadının desteğini aldı, artık dur 5 dakika, biri kib yapmış, bdv karışmış dediğimde maili yoluyla açılan topiği bir tokat gibi çarpacak yüzüme:9:

Egosunu tavan yaptırdınız ya aşkolsun size, şimdi romantizmi iyice abartır, ne zaman kkye girmeye kalksam kemanı eline alır:kkk:
Yok yani beni akşamdan akşama görse anlayacağımda 7/24 birlikteyiz 19 yıldır, ah be adam kkde bir duruşum vardı yerle yeksan ettin bir mesajla, bende seni sabote edeceğim bak gör, ki bilirsin dikkat dağıtmakta üstüme yoktur:51:

aşkta her yol mübah. ne konular gördük kk'da varsın azıcıkta sizin tatlı atışmalarınız olsun. ama fazla yapmayın gözümüz yok ama sevdiğimizden nazar neyim değer sonra :nazar::nazar::nazar:
ayrıca sanırımda ablam oluyorsun duruş konusunda haklısın ama zaten bir duruşun vardı şimdi bu değerli insanla daha da arttı değerin gözümüzde. vallahi çok imrendim. Allah nazarlardan saklasınn:nazar::nazar::nazar:

ayrıca saatte geç olmuş enişteyi kızdırmadan gitsenmi acaba. kendisine de selamlar :42::ssz::ssz:

sayfadan kopamadım üşenmeden her sayfayı okuyayım dedim o da ne:53:

söz demiş bugün şu anda ban'lı yazıkkk :9:
eniştenin kk'ya güveni sarsılacak :31:

ay çok sevdim bu enişteyi..

biz kk pikniği yapalım eşle dostla mune sende enişteyi al getir faaliyet olsun :9:

Yok ben onu kk pikniğine götürmem:9: kesin kemanla gelir, birde Allah boğazına zeval vermesin, zayıftır ama midesi bir fil midesi kadar büyüktür, ne var ne yok yer bitirir aç kalırız mazallah:51:

Yok ben onu kk pikniğine götürmem:9: kesin kemanla gelir, birde Allah boğazına zeval vermesin, zayıftır ama midesi bir fil midesi kadar büyüktür, ne var ne yok yer bitirir aç kalırız mazallah:51:

sende haklısın nazardan çatlayıverir sonra :9:
piknik bahane eniştenin kemanı şahane. bir video, ses klibi de bekliyoruz kendisinden:16:

hem yesin tabii ki, kk ile başedecek sabrı nereden alacak yoksa :46::46::46::46::46:

Aman bu yazdığını okumasın, mail atıp gönderir :ssz:

göndersin tabii şöhretin yollarına açılan kapıda sonuna kadar destekçisiyiz :kkk::kkk:

ama eminimki onun için senin hayranlığından başkası yalandır. hatta o daha güzel sözlerle söyler bunu. ve nicesini tabikii...
üşenmeden 41 tane ekleyeyim;
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X