- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[video=youtube;9LxvcWXeSvE]http://www.youtube.com/watch?v=9LxvcWXeSvE[/video]
Muneee geri dönnnn
Aklıma bu video geldi..
Yazık enişteme üzüldümm
değerli enişte,
munenln işi zorunlu askerlik gibi birşey ne zamanda biteceği belli değil, sen kendini ona göre ayarla,, romantizlm yapmayada geç kalmışsın
Tamam enişte söz ben uslu duracağım.
Allah bozmasın![]()
Mune'den eylemci eşe cevap:
Sevgili eşim,
tencere tava çalıp eylem yapma,
sen azınlıksın sakın bunu unutma,
amacın kk kadınlarını ikiye bölmekse eğer,
buna ne kemanın ne bestenin gücü yeter,
Gel olayı tatlıya bağlayalım,
sen bana keman çal bende sana mantı açayım,
çay keyfi yaparken sohbetimizi yaparız,
gezmeye gider kafamızı dağıtırız,
Ama kib olunca beni bana bırakacaksın,
ilgilen benimle diye mızıklanmayacaksın,
senin romantizmini seveyim,
daha ne istiyorsun bir ömür seninleyim...
Ara ara ziyaretçi olarak giriyor topiğe, sizlere sesini duyurmanın, en önemlisi bana karşı eylem yapmanın gururunu yaşıyor.
Amacına ulaştı sanırım, ilk defa bir sürü kadının desteğini aldı, artık dur 5 dakika, biri kib yapmış, bdv karışmış dediğimde maili yoluyla açılan topiği bir tokat gibi çarpacak yüzüme
Egosunu tavan yaptırdınız ya aşkolsun size, şimdi romantizmi iyice abartır, ne zaman kkye girmeye kalksam kemanı eline alır
Yok yani beni akşamdan akşama görse anlayacağımda 7/24 birlikteyiz 19 yıldır, ah be adam kkde bir duruşum vardı yerle yeksan ettin bir mesajla, bende seni sabote edeceğim bak gör, ki bilirsin dikkat dağıtmakta üstüme yoktur![]()
[video=youtube;9LxvcWXeSvE]http://www.youtube.com/watch?v=9LxvcWXeSvE[/video]
Muneee geri dönnnn
Aklıma bu video geldi..
Yazık enişteme üzüldümm
sayfadan kopamadım üşenmeden her sayfayı okuyayım dedim o da ne
söz demiş bugün şu anda ban'lı yazıkkk
eniştenin kk'ya güveni sarsılacak
ay çok sevdim bu enişteyi..
biz kk pikniği yapalım eşle dostla mune sende enişteyi al getir faaliyet olsun![]()
Yok ben onu kk pikniğine götürmemkesin kemanla gelir, birde Allah boğazına zeval vermesin, zayıftır ama midesi bir fil midesi kadar büyüktür, ne var ne yok yer bitirir aç kalırız mazallah
![]()
sende haklısın nazardan çatlayıverir sonra
piknik bahane eniştenin kemanı şahane. bir video, ses klibi de bekliyoruz kendisinden![]()
Aman bu yazdığını okumasın, mail atıp gönderir![]()