• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR GONCA'nın İSYANI..!

aaaaaa kazenle müne evlimi elmiş ??

hahahahaha bunu nerden anladın yazıda merak ettim konunun baş satırında ne yazıyor admine msjla yazdım buraya iletsin diye yazıyor
admin kim kazen değil mi

neysee konuuya dönelim
vayy mune bee bulmuşun böyle romantik enişteyi birde ilgilenmiyosun
kızım kıymetini bilsene şu adamın
vay anamm vayy keman dersi alıyor romantizm yapıcam karıma diye ağlanıyor sen ilgilenmiyorsun
çok şanslısın
ben böyle ilgili bir kocanın hayalini kuruyorum mesela
kıymetini bil billl :D

Doğru dedin bbilim okuyor valla:ssz: yok yani alsa karşısına karıcım bak ben seni özledim dese anlayacağım, bu eylem niye:51:
Nasıl keyifleniyor destek mesajlarını okudukça:kkk:

sussss!!!!
adam daha önünde parende mi atsın ,kemanlar çalıyor dur bakaarız diyorsun
yemek ney diyor sus diyorsun
bi gözün yemekte bi gözün kk da adamı görmüyorsun
gece 4 e kaadar yanına gitmiyorsun
ssana lazım bir zopaaaaa
aa bulmuş romantik anlayışlı adamı ohhh kebap hihihihih

Az önce gelen mesaj ;

- bu adamı gördükten sonra ne kadar ..üz(siz anlayın gari) olduğunu anladım

Hayır iyi yazmışsında sen kimsin ? Yanlış attı sanırsam mesajı...

ama suç bende ne yayınladım ki .... herif çıtayı yükseltti, tehhhh kendi kuyumu kazdım...

hahahahaha bunu nerden anladın yazıda merak ettim konunun baş satırında ne yazıyor admine msjla yazdım buraya iletsin diye yazıyor
admin kim kazen değil mi

neysee konuuya dönelim
vay anamm vayy keman dersi alıyor romantizm yapıcam karıma diye ağlanıyor sen ilgilenmiyorsun
çok şanslısın

Senin kalbin neden yok :44:

Az önce gelen mesaj ;

Hayır iyi yazmışsında sen kimsin ?

ama suç bende ne yayınladım ki .... herif çıtayı yükseltti, tehhhh kendi kuyumu kazdım...

Aşk olsun, bunca kadın seni hiç mi övmedik ? :34: Şimdilik pabucun damda o kadar :9:

Az önce gelen mesaj ;

imza tomurcuk :)

Tamam, hadi, sen kızı tut ben halıyı yuvarlarım :52: :60:

Kızımı rahat bırakın, o bir çıtır, birkaç gün önce 18'ine girdi, artık reşitim, demokratik haklarım var deyip o da eylem yaparsa benim evden kaçmam lazım, evsiz barksız kalınca hanginiz kucak açacak bana.
Gördüğünüz gibi keman, fındıktan kalpler, adıma yapılmış bestelerle şımartılmış bir kadınım:ssz:

Az önce gelen mesaj ;

:9::9::9::9::9: çıta hemde ne yükseldi kazen çıtayı geçersen dünya şampiyonu olursun anla artık sen :27::27::27::27:

admin kim kazen değil mi

neysee konuuya dönelim
çok şanslısın

kızım :53::53:

Kızımı rahat bırakın, o bir çıtır, birkaç gün önce 18'ine girdi, artık reşitim, demokratik haklarım var deyip o da eylem yaparsa benim evden kaçmam lazım, evsiz barksız kalınca hanginiz kucak açacak bana.
Gördüğünüz gibi keman, fındıktan kalpler, adıma yapılmış bestelerle şımartılmış bir kadınım:ssz:

senin bu adam ne burcu bacı bundan sonra böyle seçerken dikkate alacağım :)

Son düzenleme:
Ya ama bu bana yapılırmı ya? ben şimdi hepsini nasıl okuyacam? bir taraftan bavul hazırlıyorum,bir taraftan okumaya çalışıyorum.Yarın yolcudur abbas,bağlasan durmaz tatile çıkıyorum.Hem de tekne tatiline.İnternet erişim hakgetire:50: Sadece özetle Mune ye: Bu yanbakandan bile pek çıktı:9: anladın sen onu:34: Okuyabildiğim sayfaları okuyacağım.Çok tatlısınız Mune ve Eşi selamlar :16:

Hergün birimizde kalsan sana ömür boyu bedava ev olur işte Mune apla :9:

Kemanı ben de çok severim, hele Med'im iyi bilir nasıl bir keman hastası olduğumu dimi Medim :60:

Ama böyle de olmaz ki, sen kendin değdircen nazarı dillendirme bu kadar:20:

Back
X