yok makberim agrı kesici almam adetliyken normalde ama minosetin öyle bi etkisi yok ondan canım merak etme.
normalde bende uyuyamazdım canım ama sabah çok erken kalktım bide çok yoruldum koca gün koşturdum
askmeskcim hayırlı olsun canım ögretmenlik başvurun:)
canım sabah bankaya çıktım ordan alışverişe sonra okula uğradım ufaklık için ana okuluna vericez yarın..evde de çamaşır yemek derken akşam oldu
ahh bana temizlik demeyinnn daha başlamadım anca anamın evle ugraşıyom biraz.
bende bugün istanbulda annemdeydim kalım yardım edim dedim istemedi fazla bişey yapmıycam dedi daha 1 ay önce taşındıkları için ev temiz zaten kadında bel fıtığı var yanarız valla.
kızlar sizde fikir verin ne olur saçımı boyatıcam karar veremiyorum renkte şuanda röfle var yine röflemi yaptırsam yoksa boyamı ve hangi renk?
kızlar ya karnım çok agrıdı.ben müsadenizi istesem..yüz üstü uzanınc hafifliyo biraz((
bi yarım saat yatayım da sonra sahur hazırlarım.
gelirim yine çıkmadan.öptüm ikinizide.
hemen söyleyeyim röfleni sakın bozma derim üstüne röfle yaptır.ben o hataları çok yaptım ve çok pişmanım.boyayınca degişik güzel gleiyo insana ama tekrar röfleye dönmek istiyosun hemen.sürekli röfle kullanan biriysen rnk degişmeni tavsiye etmem.