Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

yok makberim agrı kesici almam adetliyken normalde ama minosetin öyle bi etkisi yok ondan canım merak etme.

evet canım ya ilaçlar etkiliyor ben antibiyotik kullanırken yine geç olmaya başlamıştım ama şükür yine düzene giriyor galiba 26-27 günde bire indi.

ay bende uyusam keşke bende 5 e kadar uyku yok sabahta kalkamıyom valla 2 den önce daha doğrusu öğlen yarında erken kalkmam lazım eve gidicem bakmaya ordanda milli eğitime öğretmenlik başvurusu yapıcam inşallah

normalde bende uyuyamazdım canım ama sabah çok erken kalktım bide çok yoruldum koca gün koşturdum

canım sabah bankaya çıktım ordan alışverişe sonra okula uğradım ufaklık için ana okuluna vericez yarın..evde de çamaşır yemek derken akşam oldu..ayrıca dünde sabah 6 da uyumultum 10da kalktım

askmeskcim hayırlı olsun canım ögretmenlik başvurun:)

sağol canım ya valla zamanı geçirmediysek yarın gidicem inşallah kuzenimin eşi soktu aklıma başvurdu kendisi banada illa sende başvur diye ücretli öğretmenlik tabi formasyonum yok benim çünkü almadım iş yok belki bu olur dedik hayırlısı

canım sabah bankaya çıktım ordan alışverişe sonra okula uğradım ufaklık için ana okuluna vericez yarın..evde de çamaşır yemek derken akşam oldu

allah yardımcın olsun çocuklarla zor valla bende yarından sonra temizliğe başlarım inşallah

yavaş yavaş yaparım zaten bu hafta eşim gececi gündüz evde çok patırtı yaptırmaz uyur beyefendi

ahh bana temizlik demeyinnn daha başlamadım anca anamın evle ugraşıyom biraz.

bende bugün istanbulda annemdeydim kalım yardım edim dedim istemedi fazla bişey yapmıycam dedi daha 1 ay önce taşındıkları için ev temiz zaten kadında bel fıtığı var yanarız valla.

bende bugün istanbulda annemdeydim kalım yardım edim dedim istemedi fazla bişey yapmıycam dedi daha 1 ay önce taşındıkları için ev temiz zaten kadında bel fıtığı var yanarız valla.

yaa geçmiş olsun valla fıtık zor.anneminde dizinde kireçlenme var ama durmuyo hiç yerinde.işini başkalarına gördürmeyi sevmez bide.zor laıyoz işleri elinden.
yengemle bir oturuyolar abimlerle yani.yengem çalışıyor ..pazar günü temizlige kalkıştı yardım ettim gidip.bugünde cam sildim tülleri falan yıkadık taktım.benim ev duruyo hala.

kızlar sizde fikir verin ne olur saçımı boyatıcam karar veremiyorum renkte şuanda röfle var yine röflemi yaptırsam yoksa boyamı ve hangi renk?

kızlar ya karnım çok agrıdı.ben müsadenizi istesem..yüz üstü uzanınc hafifliyo biraz((
bi yarım saat yatayım da sonra sahur hazırlarım.
gelirim yine çıkmadan.öptüm ikinizide.

tamam canım bende çıkıyorum anca hazırlarım bende öpüyorum seni görüşürüz
askmeskim seni de öpüyorum canısı

kızlar sizde fikir verin ne olur saçımı boyatıcam karar veremiyorum renkte şuanda röfle var yine röflemi yaptırsam yoksa boyamı ve hangi renk?

hemen söyleyeyim röfleni sakın bozma derim üstüne röfle yaptır.ben o hataları çok yaptım ve çok pişmanım.boyayınca degişik güzel gleiyo insana ama tekrar röfleye dönmek istiyosun hemen.sürekli röfle kullanan biriysen rnk degişmeni tavsiye etmem.

evlenmeden önce röfleydi düğünden önce boyadım koyu renge sonra nisanda yine röfle yaptırdım ama bakımı zor sürekli makyaj ve fön istiyor kararsızım resim koyım bi bakın silerim hemen tabi koyabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…