Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

makbercim hayır onlar da gebelik belirtisi arasında ama daha 6 gün varmış hemen kapılma....daha çok erken.

Sağol canım zaten dediğim gibi pek umudum yok.Bu ay hangi tüpten yumurtladığımı bilemiyorum.Sağdan yumurtlamam gerekiyormuş.Eğer adet olursam 3. günü dr a gidicem yumurtalarım tembel olabilirmişbenneyaptımki test yapacaklar.Yinede hayırlısı..

ayyyyyyyyyyyyyyyy...............çeneniz çekileeeeeeeeeeeee..................bu ne be...aaaaa....ne bu çene sabah sabah.....oku allah oku........

kızlar nasılsınız ben geldim ay bi yatayım dedim yok uyuyamadım.....bütün gün okulda eve gidiim uyuyayım diye düşündüm eve geldim uyuyamadım.....sizlerden ne haberler.....

senam ceylanım iyimiydi kahveler dün.....çalıştınız demi.....bana bakın boş geçirmeyin gebertirim
haa.....yumoşlar boşuna gitmesin.......

senammm hastamısın kuşum nooldu??yoksa mide bulantılarınmı...???

makber cnm sizin durumunuz nedir ne zamandır deniyosunuz??adında çok karamsarmış be gülümm....

Sağol betty0 ben 2 ay önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı.Karamsarlığımın sebebide bu olsa gerek.Doktorum kendi kendime hamile kalabileceğimi söyledi.Ama bunda önce adetlerim çok düzensiz olduğu için yumurtalarımın tembel olduğundan şüpheleniyormuş.İşte bu ay adet olursam ki ben olacağımı hissediyorum 3. günü test yapılacakmış.Anlayacağın durum bu canım.

ayy sena 2 saattir bu sayfadasın aşağıda görüyorum ismini nerdesin yahu????ben yemek olayına girsem çeneniz açılmaz demi???

makber...cnm hayırlısı olsun....tek tüplede hamşş kalınabiliyo...inşallah sende kalırsın....

ayy canım ben de iki saat bekledim kimse yazmayınca başından kalktım yemek yedim....eh işte iştah problemim dışında fena değilim.tabi iştahsızlığımın nedeni hala mide bulantısı ama...azaldı 2 gün öncesine göre.......

senaaaammmm geldimmm datlummm yemek faslı bitti hemen oturdun canummmm

bettyyymmm bende çalıştım dersimi dün geceeee

kızlar ya yumuşlar büyürken karında adet sancısına benzer bir sancı olur mu?çok hafif ama

anaaaaaaaammmm en çalışkan ben ve ceylanız valla

ben bir yandan da sınav okuyom ha ceylanım..azıcık karnım ağrıyo ya.........inşallah büyüyolardır yaaaaaaaaaa

senacım bende ara da hafif oluyo o tür ama böyle anlık gelip geçiyo kendimi dinlediğim için farkedebiliyorum öyle şiddetli değil

senammm benim yumoşlar büyüyomudur yaaa çok korkuyorum yarın yine doktordayımmm

biliyomusun geçen gün hani çok kustuğum gece kendimi zorlamaktan sırtımda da ağrı kaldı.ne bulantıymış beeeeeeee

senam ben bitirdim datlum sınav okuma işini canım çıktı ama dünya kadar sınıfff

bitek eokula girmek kaldı yarın girmeyi düşünüyorum keyfim yerinde olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…