Bir gemici meselesi

Evet beni korkutan da süreç uzar mı düşüncesiydi zaten, 12 sene bu durumun bizde sürme gibi ihtimali olamaz asla kabul edemem çok haklısınız gerçekten insanda gerginlik yaratıyor bu tarz durumlar, artık geldiğinde de eski bağ eski heves kalmaz onca seneden sonra zaten.
Çocuk konusunda ise çok netim eşim çok çocuk istiyor ben ona şunu söyledim biz daha karı koca olamadık tam ben kocamın tadını çıkarmadan anne olmaya hazır olamam evet ben de istiyorum ama zamanı değil, ne zamanki biz birlikte uzun vakit geçiririz o zaman çocuk düşünürüz. Ben çocuğumun ilk kalp atışını kocamla değilde annemle babamla kardeşimle mi dinlemeye gideceğim, bi sorun olsa eşim yerine babamı mı arayacağım bunlar beni de soğutur zamanla eşimden zaten. Şu an aramızdaki bağa sevgiye saygıya çok güveniyorum. Bunu zamanla maddi değerler uğruna kaybetmeyi göze alamam ben eşime göre daha hassasım çünkü psikolojik olarak.
önümüzdeki senenin yazına kadar belki katlanabilirim diye düşünüyorum en azından onun da istediği gibi biraz birikim olur, fazlasına gerek yok iki kişi çalışarak geçiniriz.

Anladım bu arada yaşın kaç ? Bak 2 sene gemide geçse , sonra geldiğinde çocuk deneseniz de bi anda olmayabilir , bazı insanlar ilk aydan hamile kalıyor kimisi bir yıl iki yıl içinde kalıyor hani tak diye çocuk olmayabilir plan yaparken bunu da göz önüne alın,
Benim eşim uzakta çalışıyor burdan paylaşmak istemiyorum mesaj atarsan söylerim işini, ama süreç benzer olduğu için anlıyorum çünkü tek kalıyorum ve cidden zamanla daha da zor olmaya başladı , örnek veriyorumkendimi çok güçlü sanıyordum artık o gidince ağlama krizlerim falan oluyor çünkü onu parçam gibi görüyorum birden gitmesi psikolojik olarak zorlanmama yol açıyor , o yüzden bi çözüm bulacağız artık gitmeyecek çok yıpranıyorum çünkü artık gözüm para görmüyor

Ben o donem denk gelen sarkilari bile sevmiyorum ki biz 5 gunde bir gorusuyorduk ve soz konusu para buradaki gibi %50 fazla degil minimum 3kat bazen 5e kdr cikiyordu. Para degil sosyal haklar icin belirsizce bekledik.
Ilk gunler en ozel gunlerde cok az izin kullanildigi fln yazilmis beklenti meselesi, dunyayi onume serseler bazi anlari bu kdr hizli bu kdr ayri yasamak kabus gibi ya. Bu 2 yil icerisinde herseyin kusursuz gitmesi de imkansiz hastaligi var ani haberi var hersey bizler icin

Çocuğunuz yok henüz anladığım kadarıyla bu sebeple ben gitsin bir kaç sene birikim yapın diyorum. Çocuk olunca ilerde evden uzakta kalmayacak şekilde çalışsın ama şu an bence idare edilebilir yokluğu.

Kendi yerimizi açmayı bizde düşünüyoruz aslında bunun için de birikim lazım haklısınız, yetkinliğiniz ne hangi konumda arıyorsunuz eşime sorayım
maalesef ki bir vasfım yok ama garsonluktan tut aşçılığa kadar herşeyi yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…