• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gelin konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk gün de aynı son gün de aynı..Ayrıca ısrarla annemi çağırıyor tatiller yaklaşınca..çünkü bağ bahçe işlerini annem yapsın istiyo ama bunu dile getirmiyor.Gunleri sayiyorum saatleri sayıyorum bu gece uyku yok bana diyor yolculuktan önce ki gün dr

Yani madem hiç agirlamayacak sadece iş icin cagiriyor anneniz gitmesin. Cunku kendi ailesine guzel yemekler hazirlayabiliyorsa usengec ya da yemek bilmez değil. Özellikle siz varken yapmiyor bence. Kardeşinizin de yumurtayla omur gecirdigini sanmiyorum insanin vucudu güçsüz düşer sadece yumurta yemekle.

İlk gün de aynı son gün de aynı..Ayrıca ısrarla annemi çağırıyor tatiller yaklaşınca..çünkü bağ bahçe işlerini annem yapsın istiyo ama bunu dile getirmiyor.Gunleri sayiyorum saatleri sayıyorum bu gece uyku yok bana diyor yolculuktan önce ki gün dr
Bütün sene cocuguna bakıyr sorun yok.
Tatilde az da bana yardım etsin diyince gelin,ise cagırıyor.
Ah ne güzel dünya.

Yumurtayla yasadiklarini akliniz aliyor mu ?
Ne güzel salliyor bu erkek aileleri ya.
Benim gorumceyle kaynanaya göre de ogullari açliktan ölüyor ben hiçbir sey yapmiyorum.
Hala nasil yasiyoruz o halde yillardir.
Kardesiniz icin degilse bile insan kendisi için yemek pisirir yine pisirir kendi de mi yumurtayla yasiyo.
Kardesinizin sesi cikmadigina göre ortada bahsettiginiz gibi bir sorun yok.
Belli ki annenizin kalmasini istemiyor ya da kaliyorsa kendi yemegini kendi pisirsin istiyor.
Salliyorsunuz bari destekli sallayin...

Tepki alan konu sahiplerinin kendisine hak verilsin diye olaylara drama üstüne drama katıp abartmasına hastayım ya :KK70:

az önce çocuğu aç bırakmıyor ona yapıyor diyodun şimdi çocuk güne bisküviyle başlıyor diyosun. Yakında abinin açlıktan 50 kiloya düştüğünü falan okuycaz diye korkuyorum

Ya o değil, bide gelin kaynana ile seks hayatini konuşuyormuş :KK70:

Sonra bağ bahçz deniliyor. Sanki kvde gelinin bağ bahçesi diye gidiyor, en fazla oğlu için gidiyor.

Bu konunun hiçbirşeyine inanmadim. Klasik pipili kardeşime iyi bakilmiyor konusu işte.

Anneniz niye 15 tatilde oraya gidiyor? Yani abinizin çocuğu mu var bakmak için mi gitti? Kusura bakmayın ama ben bırakın 10 günü, hastaysam 1 gün bile kalamam başkasının evinde. Tamam yabancı değil oğlu gelini ama niye evine ya da size dönmüyor? Gidip getirilemeyecek mesafede mi? Belki de kendi tarzına göre yapıyordur anneniz beğenmiyordur. Size duygu sömürüsü yapıyor. Yani yemek yoksa ilaç içmiyorum diye direteceğine kardeşinize söylesin yemek göndersin eve. Niye yemek yapmıyorsun demeye ne hakkı var, orası onun evi mi? Biraz kötü niyet ve inatlaşma seziyorum annenizde. Ben bir şeyler hazırlayayım dediğine göre yemek yapabilecek durumdaymış niye yapmıyor da gelin yapsın istiyor?

Gelin niye kendi ailesinden biri gelince yapıyor da annenize yapmıyor bir de onun tarafından bakmak isterdim. Hem başkasının evine 15 günlüğüne gidip hem de her gün yemek beklemek, yapılmayınca da hesap sormak neyin nesi? Oğluma iyi bakmıyorsun der gibi olmuş. Kardeşinizin de yumurta yemekten bir şikayeti yok gibi görünüyor.

Ben mesela samimiyetle yapılmış omletle, menemenle veya çok basit bir makarnayla mutlu olurum. Çorbadan başlayıp tatlıyla bitirmeye gerek yok. Madem anneniz kardeşinizin evinde, bırakın onlar çözsün meseleyi. Misafirlik dediğin de 2 bilemedin 3 gün olur.
Benim sömestr tatilim var diye gitti,gelinin ısrarı üzerine gitti.ilk gün de aynıydı altı yıldır aynı yani bu yemek yapmama durumu,yeni degul.Evine göndermiyor ki annemi.Gondermeyerek iyilik yaptığını sanıyor.

Bu arada yemek yapmıyorsun demesi konusu şöyle : akşam kocan ne yiyecek anlamında sormuş,amannnn yumurta kırar yer demiş.Annem kendine tepki göstermiyor,evin gen olarak yemeksiz oluşuna tepki gösteriyor.
Ben 12 saatlik uzaktayım benimlr yasiyir annem geçici olarak,dönüş tarihi belli iki günü kaldı

Bütün sene cocuguna bakıyr sorun yok.
Tatilde az da bana yardım etsin diyince gelin,ise cagırıyor.
Ah ne güzel dünya.
Konu sahibinin avukatı gibi olucam da 🙈 annesi ve babasının bir geliri yok. Annesinin sigortasını yatiriyormus . Emekli olacakmış yakın zamanda. Yani cocuguna bakiliyorsa bile o da ailesinin geçimini sağlıyor

Müdür böyle olmaz işler ama yapmayan birine de hadi yap diyemezsin ki? Doğrusu hasta birine yardımcı olmaktır. ama yapmıyorsa neden diyemezsiniz 🤷‍♀️ Bir de geline gelene kadar annesinin hasta olduğunu oğlu görmüyor mu?
Müdür yanlış yazılmış anlamadiginizi varsayıyorum yoksa dalga geçiyor olamazsınız 😊

Sonra bağ bahçz deniliyor. Sanki kvde gelinin bağ bahçesi diye gidiyor, en fazla oğlu için gidiyor.

Bu konunun hiçbirşeyine inanmadim. Klasik pipili kardeşime iyi bakilmiyor konusu işte.
Ben de inanmadım. Kadın hem çalışmıyor hem 6 yıldır yemek bile yapmıyor ama adam evliliğe yumurta ve bisküviyle devam ediyor. Kadın kvye bırakın bir kap yemek yapmayı evine gelince bahçe işlerini yaptırıp kullanıyor ama kv ısrarla eve gidiyor ve gelinine bayılıyor. Hatta o kadar bayılıyor ki whatsappta gelinini pp yapmış. Ya konu sahibi abartıyor ya da komple yalan. Ya da bu kadının karşı konulmaz bir aurası var ve kimse vazgeçemiyor ondan

Yumurtayla yasadiklarini akliniz aliyor mu ?
Ne güzel salliyor bu erkek aileleri ya.
Benim gorumceyle kaynanaya göre de ogullari açliktan ölüyor ben hiçbir sey yapmiyorum.
Hala nasil yasiyoruz o halde yillardir.
Kardesiniz icin degilse bile insan kendisi için yemek pisirir yine pisirir kendi de mi yumurtayla yasiyo.
Kardesinizin sesi cikmadigina göre ortada bahsettiginiz gibi bir sorun yok.
Belli ki annenizin kalmasini istemiyor ya da kaliyorsa kendi yemegini kendi pisirsin istiyor.
Salliyorsunuz bari destekli sallayin...
Inanmazsin belki ama
Cidden var boyle insanlar🙄 benimde bi tanidigim
Aynen boyle sabah aksam
Kocasina yumurta yapar..ben herifin karisini cok sevdigi icin bisey demedigini dusunmusdur hep

Senenin 15 günü oğlunu görmek için gidemez mi bir anne. Yani bu kadar da tolere edilip ,güzel agirlanabilinir bence.

Çocukları/ çocugu var mı ? Var da pişirmiyorsa bence tembel :)
Evde ne olursa olsun yemek pişmeli diyenlerdenim.
Ev hanımı ise zaten yemek hazırlayıp akşam eşi işten gelince de güzelce etrafında oturulup, çoluk çocuk yenmeli.
Ha çalışan kadın ise eşle beraber mutfaga girebilirler.
Ben çalışan bayanım yemek yapmak istemedigim zamanlarda ya dışarı çıkarız ya da eve sipariş veririm ama genel olarak yemek pişmesine özen gösteririm.
Eşim benden önce gelmişse salata yapar, aparatif şeyler hazırlar.
Ben ondan önce gelmişsem çorba ya da bir ana yemek yaparım masaya hazır ederim.
Çalışan olduğum için 2 günlük yaparım yemeği zaten çogu zaman.
Ama eşim de ben mutfakteyken baş köşeye kurulup oturmaz.
Misafirim de varsa evimde eşimden yardım isterim yalan yok.
Çocugum küçük ve gerçekten hareketli oldugu dönemlerde çok yumurta kırıp yedik eşimle. Ev hanımı oldugum dönemlerde bile yetiştiremezdim ki gayet normal.
Ama büyük çocugu olup evi bir iki toplayıp iki tencere yemekte yapamıyorsa bir insan hele ki her gün böyle ise açıkçası tembellik görürüm.
Evinde misafiri var ve hastaysa iki çorba kaynatmak zor olmasa gerek.
Ama abiniz için de üzülmeyi bırakıp dedikodusunu etmeyin, demek ki halinden memmun.
Degilse de eşini o uyarır zaten.
+1

Geline hak verenlere, ve durumu normal karşılayanlara gerçekten çok şaşırdım. Tabiiki kadının görevi değil ben de buna karşıyım. Ama kocası işe gidiyorken evine bakıyor ve geçimini sağlıyorken, kadında çalışmıyor evdeyse yemek yapacak bir zahmet
Hani hayat müşterekti ? Adam çalışıyor evine bakıyor zaten , kadınında ailesinin hem sağlığını, hem yemeğini düşünmesi gerekmiyor mu . Her gün ayakta atıştırmalık yemek ne kadar sağlıksız o 1.5 yaşındaki çocuk ne yiyor peki ?

Gelininizin ne size ne de eşine bir sevgisi olduğunu düşünmüyorum yaptığı insancılda değil. Evde hasta biri var 7 kat yabancı olsa sevmesemde Allah rızası için en kötü bir çorba kaynatır veririm. Düşmez kalkmaz bir Allah.

Ayrıca kardeşinizede şok oldum hem bunu bu şekilde idare etmesine, hem annesini aç bırakmasına.

Kardeşiniz karısına ‘ canım annem hasta bi çorba yapar mısın ?’ demesi lazım.

O el kızı, o kadın da sizin anneniz ama o el kızı için el anası.

Ölse bi bardak su beklememeniz lazım.

Ama kardeşiniz eşinden talepte bulunabilir.
O ölse bizden bir bardak su beklemeyecek mi,insanlık var.Aile içinde birbirine sevgi duymasa bile saygı duymak lazım bence.

Katılıyorum ben olsam bende corba, cay yapardim Allah rizasi icin en azindan. Konu sahibi kardesimle gelinimiz annemi ac biraktilar yazsaydi, annesiyle telefonda konusurken kardesinde de suc bulsaydı tepkilerimiz daha farkli olurdu
Kardeşim evde oturuyor gelin çalışıyor olsaydı konuyu kardeşim adına açardım,adil olan evde oturanin yapması

Senenin 15 günü oğlunu görmek için gidemez mi bir anne. Yani bu kadar da tolere edilip ,güzel agirlanabilinir bence.

Tüm sene görmediği kim diyor? Ve ağirlanacaksa, oğlu ağirlamali. Ve hastada gidilmemeli.

Ben de inanmadım. Kadın hem çalışmıyor hem 6 yıldır yemek bile yapmıyor ama adam evliliğe yumurta ve bisküviyle devam ediyor. Kadın kvye bırakın bir kap yemek yapmayı evine gelince bahçe işlerini yaptırıp kullanıyor ama kv ısrarla eve gidiyor ve gelinine bayılıyor. Hatta o kadar bayılıyor ki whatsappta gelinini pp yapmış. Ya konu sahibi abartıyor ya da komple yalan. Ya da bu kadının karşı konulmaz bir aurası var ve kimse vazgeçemiyor ondan

Eh yani! Şimdiye kadar kvde o evde istendiği şekilde ağirlanmamiş, ama whatsapp fotosu olarak koyuyor öyle mi?

Konu sahibi yumurta olayini anlatti. Bence o gün kadin işleri yetiştiremedi ve "bir yumurta kirip yeriz" demiş. Tabi bu kv'de için hemen dram oluyor. Pipili oğlu her gün yimirta yiyoo oldu olay.

Konu sahibin bir dediği, diğerini tutmuyor gerçekten ama haalen bu cinsellik olayini çok merak ediyorum Purpplee Purpplee Bu gelin cinsel hayatini nasil annenle paylaşiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back