Bir gelin konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
woww çok politik, hepimize ders versin

Konu sahibi gel buraya !!
YEDİRTMEM SİZE GÖRÜMCEYİ !!!
Feministler ve görümceden çekenler toplanmış Bunlsri yapan kız kardeşim de olsa aynı şeyleri söylerdim oysaki

Kayınvalidenin bi prob yok, gelin bahçe işine yardım İçin aramış, KV nin profil fotosu gelinin fotosuymuş. Aslında görümce anneyi kaptırınca kıskanmış
Yok be 4 yıldır değişmiyor o foto hiç takmam yeter ki diliyle annemi kirmasin ezmesin kullanmasin değer versin iyi olsunlar öyle biri değilim ben
Çocuk en son yazın bisküvi ile öğün atiyordu sabahları,devamında zaten bizim evde yiyorllarda aile boyu şimdi durum ne bilmiyorum, hakikaten bunu sorarım anneme ne yiyo cocuk diye..
Cinsel hayatini nasil paylaşiyor? Ahaha pozisyon kritiklerinimi yapiyor ne yapiyor?

Gelini nasil kötüleyeceğini şaşirdin. Kardeşe hiç laf yok ama. Sirf bundan dolayi bile zihniyet belli ve bu konuda team gelin oldum valla
Kardeşime yanasiyormus kardeşim yorgunum olmaz diyormuş birisi bu mesela

Asgari ücret ile ev geÇektirmeye çalışan bir aileden bahsediyoruz.dun gittiğim markette patlıcan 40 kabak 38 .domates 26 tl idi ..bizde tek maaşlı bir eviz ama asgari ücret degil buna rağmen haftanın en az 3 günü kahvaltı tarzı yapıyoruz aksam yemeklerimizi.. kardeşiniz sorun yaşamıyorsa siz de üstünde durmayın derim.

Ha o konuda haklisin, yani 6 yildir olmayan birsey neden birden bire olsun dimi?

Yani kimse kuzu cevirsin demiyor ki.. gorgulerimiz farkli burda bazilariyla bence..

Ya ben inanmadim hic yemek yapmadigina. İsine gelmeyene yapmiyor demek ki. Ayrica her yer video tarif dolu evde hasta var corba yapmak cok mu zor? Gelin aklayacagiz diye absurt absurt yorumlar yazilmis.

Hizmet etmeyeyim hizmet göreyim istiyor belkide alıştırmak istemiyor tembel ya bildiğin tembel işte

Kardesiniz bebek degil, sizin sorumluluğunuzda da degil. Evde ne yedikleri kimseyi ilgilendirmez. Anneniz hastaysa ve beslenmesinden memnun degilseniz hastayken onda kalmamali oyleyse

Ya vi şey diyeceğim
Sen gerçekten böyle birinin varlığına inandın mı?
Bana yanlı anlatılmıi geliyor fazlasıyla bu konu

Gelin evlendiğinden beri yemek yapmayacak
Eş akiama kadar çalışacak bi se dönüp akşam yumurta bisküviyle beslenecek
Bu düzene rağmen çocuk yapılacak
Aynı şekilde o çocuk için de asla yemek yapılmayacak
Kayınvalideye su dahi verilmiyor
Ama kayınvalide profil resmini sadece gelini yapabilecek kadar geline düşkün
Tatillerde koşa koşa kendine su vermeyen gelinin tarlasına iş yapmaya gidecek
Hatta gelinin cinsel hayatını konuşabilecek kadar yakınlar
Gelin büyü yapmış olsa bu muameleye ulaşamazdı herhalde

İnanin olur. Ayni benim annanem. Gelini afedersiniz bastan asagi sivar ama o pesinde dolanir cocuguna bakar yemegini yapar. Bi kere bile anne dedigini de duymadik kadina. Var yani boyle ender vakalar.

Ya yok yaaa, hiç gördünmü kvdenin profil fotosu kendi doğurduğu çocuklar değil, hatta onlarin doğurduğu çocuklar (torunlar) değilde, gelinin fotosunu koyduğunu? Ne alaka gerçekteen
M mackali61 canım bu soruya sen cevap verir misin fotoyu sana atmıştım

Hizmet etmeyeyim hizmet göreyim istiyor belkide alıştırmak istemiyor tembel ya bildiğin tembel işte
E peki size ne bundan?
Kadin memnun, kocasi memnun.
Begenmeyen gitmez evine, ya da kalkar kendi yapar, ya da disaridan siparis verir.
Sizi ilgilendiren hicbisey yok.
Resmen gelinin rahatligini kiskaniyorsunuz. Ara ara yazmissiniz zaten kardesimi tatli sozlerle kandiriyor diye, siz kocanizi kandiramamis olabilirsiniz, gelininiz yapmis helal olsun deyin gecin, ne bu cekememezlik....

Konuyu da anneye merhametten degil, geline kiskancliktan acmissiniz resmen.
Anneme bahce yaptiriyor, annem ac kaliyor hem yoruluyor diye kiziyorsunuz ama sabahtan aksama kadina cocuk baktirip siz de yoruyorsunuz o ne olacak?
Kapatin bence konunuzu daha fazla batmayin.

İnanin olur. Ayni benim annanem. Gelini afedersiniz bastab asagi sivar ama o pesinde dolanir cocuguna bakar yemegini yapar. Bi kere bile anne dedigini de duymadik kadina. Var yani boyle ender vakalar.
Stockholm sendromu herhalde

Hadi kayınvalide ruh hastası bu muameleden hoşlanıyor desek
E koca peki?
O da mı ruh hastası?
6 koskoca yıl hiç yemek yok
Temizlik tarif usulü eşe yaptırılıyor
Bi de çocuk yapılmış

Ne kadar yanlı, yanlış ve kırıcı bir yorum olmuş.Annemin evi de geline yakın kendi evine gitti yani annrm ama gelin bende kalacaksın illa diye tutturur her defasında.Annem her tatilde hava almaya diye kendi çıkar gider ben onu kimsenin başına atmadım yani, aşk olsun

Keşke anneniz bu muamele karşısında çekip kendi evine gitseymis

annenizle arası o kadar iyiyse anneniz açık saçık da sorabilir isteyebilir
kızım o kadar çağırıyorsun ama bir yemek bişey hazırlamıyorsun
veya çok hastayım bir çorba kaynatır mısın diyebilir

e çocuk hasta olur ama bu sebeple
evde hiç yemek pişmiyorsa anne baba çocuğun midesine yemek yollamıyorsa suistimal oluyor bu
çocuğun temel bakımlarından biri ve en önemlisi gıda sonuçta
Ben de bir çok böyle olaya şahit oldum.arkadaşım 1,5 yaşındaki çocuğuna nerdeyse her öğün hazır mama yedirirdi.yemek yemiyormuş.biri çocuk olmuş 8 aylık ek gıdaya geçmesi gerekirken sadece biberonla besliyordu ve ya 1 yaş mamasını verdiği için alerji olmuştu.her kes çocuğa karşı hassas değil ne yazık ki.

birkaç kişi daha böyle benzer yazdı ben çok üzüldüm resmen suistimal ediliyor çocuk, anneliğin en önemli görevinden biridir çocuğunu sağlıklı beslemek

Kardeşim geline hiç laf söyletmez.Grcen yaz yeğenim vardı bizde, demisti ki anneanne dayım pembe külot giyiyor,annem çok kızmıştı temiz külot bulamayınca gelinin çamaşırını giymiş,ya bu kadarı çok ama kardeşim yine de yeğenime kızdı

Çocuğu aç bırakmıyor demedim aç birakiyor da demedim nerede var alıntı yapın lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…