Aynen öyle,hiç abartmıyorum,hatta gelinin annesinin bahçe işlerini de o yapıyor ki bekarken hiç biyle şeylerden haberi yoktu sonradn olduYani halıyı yıkasın hali yıkamak iyi guc gerektiriyor. Ama tüm evin işini mi kardeşiniz yapıyor her şeyi
Cevap vermedi işte sorun orda :) e hani yemek yapıyodu çocuğa şimdi aç bırakıyo diyosun diye bin kere söyledik. Hiç cevap vermiyor o kısımlara. Sanki çocuğa yemek yapıyor dememiş gibi davranıyor şu an
Gelin çok kurnazmış ya hem işini yaptıriyor hem ekmek vermiyor. Kurnazlığın ötesinde kötü bir insan belli ki..Annem kendisine baktırmak için gitmedi,gelin hanım ısrarla çağırdı,gidince de bahçe işlerini yapacağını bilfi çünkü..annem girerken kar yağıyordu kar erisin de yapayım diye oyalandi..dün gitmiş ondan da toparlanamadi zaten
tabiki genelde hazır tüketilince kilo alınır daBenim kilo aldığım dönemler sıcak yemek değil hazır tükettiğim dönemler oluyor genelde.
Tencere yemeği yiyen insan daha az kilo alır gibi geliyor bana.
Hazır, abur cubur yiyen ise daha çok kilo alır bende öyle oluyor en azından.
Bunlar analı kızlı bence sürekli gelinleri hakkında konuşuyor. Annesi ağır hasta değilmiş anladığım kadarıyla çünkü kendisi de yapabilirmis yemegini. Haaa insan hastayken ilgi alaka bekler orası ayrı. Fakat başkasına ne pişirdiği in nasıl fotoğraf arttığının çetelesini tutmak ve birbirlerini doldurmaları hoş bir durum değil. Madem araları iyi gelinleriyle. Kızım bir çorba yapar mısın diyebilir. Bu suç değil günah değil sonuçta. Eğer gelin de azıcık insaflı onlara karşı iyi niyetli ise o da yapar tabi bu durumda.Simdi insanlari tasiran olaylar olmustur illaki. Kadin yumurta olani filan soylemeyecekti belki ama herkes ustune gidince soylemek istedi.
Her isi dedigin evine gelene 1 kap yemek yapmak her isini yapmak
Olmaz
Ki
Buarada ben lohusalikta 3 ay kv cekmis insanim. Yapincada kiymetli
Olmuyorsun bunu bilen biriyim.
Ama 15 gun icinde kalp kirmaya degmez. Tamei
Misafiri dersin.
Ama su konuda haklisiniz 6 yildir yemek
Yapmiyorsa birden aydinlanma
Yasayip
Yapcak
Hali
Yok.. sucluysa
Kv bu konuda hatali suclu
Yemin ediyorum ki aramız iyi ve evde de boyke durumlarMuhtemelen abartıyorsunuz, abartmıyorsanız bile herkesin evliliğinin dinamiği farklıdır. Ben gelinle hiç aranızın iyi olduğunu zannetmiyorum.
Konuyu okuyunca düşündüğüm tek şey bu oldu.temizlik falan da yapıyormuş,halı yıkıyormuş.gelin dişli çıkmışTakdir ettim karısını kaybetmek istemeyen koca yürekli koca
Olamadık söyle kıymetli
Soylemis kadin yemek neden yapmiyorsun demis.. onuda elestirenler oldu.. bana gorede kv derhal terketmeliBunlar analı kızlı bence sürekli gelinleri hakkında konuşuyor. Annesi ağır hasta değilmiş anladığım kadarıyla çünkü kendisi de yapabilirmis yemegini. Haaa insan hastayken ilgi alaka bekler orası ayrı. Fakat başkasına ne pişirdiği in nasıl fotoğraf arttığının çetelesini tutmak ve birbirlerini doldurmaları hoş bir durum değil. Madem araları iyi gelinleriyle. Kızım bir çorba yapar mısın diyebilir. Bu suç değil günah değil sonuçta. Eğer gelin de azıcık insaflı onlara karşı iyi niyetli ise o da yapar tabi bu durumda.
Bacım ben senden tarafım gelinde insanlık yok ama dediğim gibi kardeşiniz desin diyorum yoksa yapmayacak belliO ölse bizden bir bardak su beklemeyecek mi,insanlık var.Aile içinde birbirine sevgi duymasa bile saygı duymak lazım bence.
Icli kofte olsada yesektabiki genelde hazır tüketilince kilo alınır da
hazırda da genelde hazır mantı içli köfte pide falan alır yer yine 107 kilo biri 3 kişilik yerse doyar sonuçta... o evde epey birşeylerin yenmesi gerek
garnitürlü pilav falan yapar ben kiloluken elim daha çok bunlara giderdi yine yemek yerdim ama fırın yemeği kebap mantı içli köfte falan...
abur cuburla doymaz 107 kilo
Çok güzel bir genelleme oldu gün evet şiddet gören ama evde duran kadınlar gibi olmuş aynen.şiddet görmesine rağmen evliliğe devam eden kadınlar gibi kardeşiniz
temizlikde yapmıyor kardeşiniz herşeyi kendisi yapıyor
karısına ne gerek var o zaman ?
buna rağmen o evliliğe devam eden de şikayet etmemeli bence
olay bu durum bu kişi bu ya bu deve güdülecek ya da bu diyardan gidilecek
anneniz bunu kabul etmeli kardeşiniz kabul etmiş annenizde kabul etsin
Benim anlamadığım araları iyiyse iyi anlasiyorlarsa bu durum nasıl oluştu. Bence eksik biseyler var. Ya gelin problemli. Ya da kayınvalide görümce zamaninda bişey yaptılar bu kadına. Allah bilir artıkSoylemis kadin yemek neden yapmiyorsun demis.. onuda elestirenler oldu.. bana gorede kv derhal terketmeli
Orayi..
Cunku zorla
Guzellik olmaz
Tontriko ya çok tatlısın cevap alabilme umuduyla konu sahibini etiketlemiş bir dePurpplee bak bu sorulara yanit vermen gerekli bence
Geldim de bi tırstımGeldi görümceler birliği başkani
Zaten annem de bu cümleyi kullanmış,Allah size düşünmesin aç kalırız demişHerkesde gelinci olmuş, yok oğlu yapsaymış falan, adam çalışıp işe gidiyorsa bütün gün evde yok nasıl yapsın.
Konu gelin kaynana meselesi değilki, insanlık meselesi, insan evinde hasta biri varken bir tas çorba pişirmezmi,
insanlık öldümü ya… birde yabancıda değil eşinin annesi…
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Yani gerçekten böyleyse abiniz sorunlu olabilir.Aynen öyle,hiç abartmıyorum,hatta gelinin annesinin bahçe işlerini de o yapıyor ki bekarken hiç biyle şeylerden haberi yoktu sonradn oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?