Bir gelin konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani halıyı yıkasın hali yıkamak iyi guc gerektiriyor. Ama tüm evin işini mi kardeşiniz yapıyor her şeyi
Aynen öyle,hiç abartmıyorum,hatta gelinin annesinin bahçe işlerini de o yapıyor ki bekarken hiç biyle şeylerden haberi yoktu sonradn oldu

Gelin çok kurnazmış ya hem işini yaptıriyor hem ekmek vermiyor. Kurnazlığın ötesinde kötü bir insan belli ki..

Kendi oğluda mı vardı? Ee hadi bakalım zaman gösterir elbet.

Gelininizin annenize garezi olduğunu sanmıyorum. Tembel demek ki..
Insan her şeyden önce kendi sağlığı için sulu yemek falan yapar arada. Kendi sağlığını bile önemsemeyen birinden kayinvalideye bakmasini bekleyemeyiz ki..
Benim yengem de ekmek arasiyla gecistirir yemek yapmaz. Anneme de yapmaz haliyle kadinin rutini bu, sevmiyor yemek yapmayi kendisine bile yapmiyor.. annem ona yapar biraz boğazına sağlıklı bir seyler girsin diye. Yani keşke biraz düşünceli olsa yapsa ama yapmiyor diye kötü niyetli diyemem ben.

tabiki genelde hazır tüketilince kilo alınır da
hazırda da genelde hazır mantı içli köfte pide falan alır yer yine 107 kilo biri 3 kişilik yerse doyar sonuçta... o evde epey birşeylerin yenmesi gerek
garnitürlü pilav falan yapar ben kiloluken elim daha çok bunlara giderdi yine yemek yerdim ama fırın yemeği kebap mantı içli köfte falan...
abur cuburla doymaz 107 kilo

Bunlar analı kızlı bence sürekli gelinleri hakkında konuşuyor. Annesi ağır hasta değilmiş anladığım kadarıyla çünkü kendisi de yapabilirmis yemegini. Haaa insan hastayken ilgi alaka bekler orası ayrı. Fakat başkasına ne pişirdiği in nasıl fotoğraf arttığının çetelesini tutmak ve birbirlerini doldurmaları hoş bir durum değil. Madem araları iyi gelinleriyle. Kızım bir çorba yapar mısın diyebilir. Bu suç değil günah değil sonuçta. Eğer gelin de azıcık insaflı onlara karşı iyi niyetli ise o da yapar tabi bu durumda.

Muhtemelen abartıyorsunuz, abartmıyorsanız bile herkesin evliliğinin dinamiği farklıdır. Ben gelinle hiç aranızın iyi olduğunu zannetmiyorum.
Yemin ediyorum ki aramız iyi ve evde de boyke durumlar

Soylemis kadin yemek neden yapmiyorsun demis.. onuda elestirenler oldu.. bana gorede kv derhal terketmeli
Orayi..
Cunku zorla
Guzellik olmaz

107 kilo biri zaten hemen yorulur yarım saat ayakta kalsa nefes nefese kalır hep yatmak ister düz oturamaz bile
o yüzden ev işleri falan yapamıyordur

gelininiz aslında hasta .... büyük ihtimal insülin tansiyon troid sorunları da var ... küçük çocukla pert oluyordur hali kalmıyordur

Icli kofte olsada yesek

Çok güzel bir genelleme oldu gün evet şiddet gören ama evde duran kadınlar gibi olmuş aynen.
Ya şimdi çocukluğuna inmem gerekecek kardeşimin,bir iki tatlı söze kanıp aç durmayı göze alıyor işte,babamın çocukken psikoloyolarak bıraktığı hasarlar var neyazikki

Soylemis kadin yemek neden yapmiyorsun demis.. onuda elestirenler oldu.. bana gorede kv derhal terketmeli
Orayi..
Cunku zorla
Guzellik olmaz
Benim anlamadığım araları iyiyse iyi anlasiyorlarsa bu durum nasıl oluştu. Bence eksik biseyler var. Ya gelin problemli. Ya da kayınvalide görümce zamaninda bişey yaptılar bu kadına. Allah bilir artık

Dışardan yemek söyleyin diyenler olmuş dışardan yemek hijyenik değildir hasta için hele. Bir evde gelin yemek yapacak diye birşey söz konusu değil gelin aşçı değil anneye gelin bakmak zorunda değil evladı bakar. Kardeşimiz yumurtayla besleniyorsa kendi bilir. Bu durum sizi uzuyorsa yakın bir mesafedeyseniz yemek yapın goturun uzaktaysaniz annenizi yanınıza alın iyileşene kadar.

Zaten annem de bu cümleyi kullanmış,Allah size düşünmesin aç kalırız demiş

Gelin şey de düşünüyor olabilir, yıl boyu kızının çocuğuna bakıyor yemek yapıyor temizlik yapıyor bana gelince hasta olası tuttu.

Doğru mu, değil. Dışarıdan bakan böyle görebilir mi? Görebilir.

Yemek yapmamayı falan ben gerizekalıca buluyorum ama şu da var, zaten eve giren tek asgari ücret ne alıp da yapabilir ki.

Aynen öyle,hiç abartmıyorum,hatta gelinin annesinin bahçe işlerini de o yapıyor ki bekarken hiç biyle şeylerden haberi yoktu sonradn oldu
Yani gerçekten böyleyse abiniz sorunlu olabilir.
Şahsen her şeyi benim yaptığım evlilik hayatında durmam. Kimse durmaz ya.
Bunları size abiniz anlatıyorsa biraz sallıyor olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…