Neymis amaciSorun yemek de değil zaten sizin amacınız ortada
Ha o konuda haklisin, yani 6 yildir olmayan birsey neden birden bire olsun dimi?bence 6 sene hiç yemek yapmayan birinden yemek beklemek yanlış çünkü kişi zaten yemek yapmıyor kendi çocuğuna bile...
en azından oğlu şimdi benim hanım yemek yapmaz annemin hali yok aç kalır ilaç içiyor diye bir çorba yapması gerekiyordu aslında
ki herşeyide evde yapan adammış... en baştan böyle düzen oturmuş
ay şaka gibi
Yaaaa alkış emojisi atıyorum sizeAdam evin gecimini sağlıyorsa kadın da yemeği yapıp evi çekip çevirecek tabiki. İkiside çalışsa haklısınız da. Kadınlar çok ikiyüzlü, adam çalışmasa kimse çalışmak zorunda değil gitsin kadın çalışsın demez, kadın evde oturup iş yapmayınca, kadın yapmak zorunda değil ...
Peki sizin o gördüğünüz konu sahibinin gelinine benzeyen kişilerin kayınvalidesi gelininin fotosunu whatsappta profiline koyuyor mu? Allah aşkına mantıklı geliyor mu cidden anlattıkları? Bu kadar kötü geline kv neden bayılıyor? Önüne bir tas yemek koymayan insanın hangi kv evine gidip bahçe işlerini yapar?Inanmadiginizi iddia ettiginjz icin verdim bu ornegi, kendim gormesem inanmazdim cunku..konu sahibi hic oyle biri degil bence bir kac konusundan biliyorum. Gelinleri savunmak icin yapiyor cogu kisi burda ama haksiz bir durum varsa soylenmeli.. bu kadar mi orf adetlerden uzaklastik yozlastik? Yaw yabanci olsa yaparim yemek bi tas corba.. kaldi
Ki gelin bag bahce icin cagirmis ve kadin onlarin evinde hasta olmus vs. Yoksa kim
Ne yerse yesin bizene
Zaten insanlar hak verseler ne vermeseler ne kafasıyla istedikleri herşeyi söylüyorlar burada. Gelinler kv ve gorumcelerin her hizmetini görmek gönüllerini hoş tutmak için mi varlar. Hasta iken bir çorba yapmaması evet yanlış ben bunları doğru bulmuyorum fakat konunun anlatım şekli ve başlık inanılmaz yanlış. Verdiği cevaplara bakarsanız eğer yok ben şehir dışındayım yok kardeşim yumurtaya talim yok efendim bilmem ne. Nerden baksan tutarsizlik akıyor. Neyi savunuyorsunuz.Neymis amacisen ona hak versen ne vermesen ne..sen annen geldiginde yemek
Koymak
Istemez misin onune? Gorumce anlatinca gelin dusmani gibi anlasiliyo ama degil..
bir çay bile koymayan kadının evine neden gidiliyor o zaman ? anneniz sadece 2 gün kalıp dönmeliydiYaz tatillerinde oradayım.Ya size yemin ediyorum ki koca yazları altta annemde yiyor yatmaya üste çıkıyor,bu arada şu an kardeşimin işinden dolayı başka evdeler.katdesim gelmişti birinde üste onda kaldı altta yer kalmsfiy diye ve bir cay bile yapmamis abartmıyorum.Sohbet ediyor gülüyor kahkaha atıyor bizimle ama yemek çay ikram asla...Ya bu kelime kullanacağım geline ama kullanmayim
Cocuk normal kiloda,gelin 107 kilo desemEminim o çocuk tombili biseydir. Bizimkiler 3 öğün yemek yiyor hala çiroz gibiler
Hayir disardan iyi davranir gelinine ama asla sevmez. Ha bence burdaki kv gelinine ya da ogluna yaranmak icin koymustur oyle birsey varsa.. birde biliyorsun biz gosteris sevenPeki sizin o gördüğünüz konu sahibinin gelinine benzeyen kişilerin kayınvalidesi gelininin fotosunu whatsappta profiline koyuyor mu? Allah aşkına mantıklı geliyor mu cidden anlattıkları? Bu kadar kötü geline kv neden bayılıyor? Önüne bir tas yemek koymayan insanın hangi kv evine gidip bahçe işlerini yapar?
Az önce çocuk için yemek yapıyor dedi sonra çocuk güne bisküviyle başlıyor dedi. Başta tepki alınca olayları değiştirip abarttığı çok belli değil mi? Gelin falan da savunmuyorum şahsen inanmıyorum anlattıklarına.
107 kilo biri ve yemek yapmıyor öyle miCocuk normal kiloda,gelin 107 kilo desem
Annem kendisine baktırmak için gitmedi,gelin hanım ısrarla çağırdı,gidince de bahçe işlerini yapacağını bilfi çünkü..annem girerken kar yağıyordu kar erisin de yapayım diye oyalandi..dün gitmiş ondan da toparlanamadi zatenBaskalarinin evinin icine karismasaniz keske. Anneniz de cok hastaysa gelip sizde kalsaydi siz baksaydiniz. Elin kizi bakmak yapmak zorunda mi. Kardesim anneme yemek yapmiyo diyo musunuz?
Cevap vermedi işte sorun orda :) e hani yemek yapıyodu çocuğa şimdi aç bırakıyo diyosun diye bin kere söyledik. Hiç cevap vermiyor o kısımlara. Sanki çocuğa yemek yapıyor dememiş gibi davranıyor şu anHayir disardan iyi davranir gelinine ama asla sevmez. Ha bence burdaki kv gelinine ya da ogluna yaranmak icin koymustur oyle birsey varsa.. birde biliyorsun biz gosteris seven
Milletiz, biseyler olmadigi gibi lanse etmeye bayiliriZ.
Sabah piskevit yiyodur
Sonra sadece cocuga yapiyodur yemek, olamaz
Mi? Bu sorulara konu sahibi
Cevap verwbilir tabiiki
Taktiği şu : Yağlıyor güzel güzel herkesi,kimseyle arayı bozmuyor.Annecim babacim size ben bakarım kimselere bırakmam diyor,canım hocam diyor koca yemek sorunca da aşkım napim annem beni çağırdı sohbet ettik kalkamadım diyorGelin bize ders versin
Benim kilo aldığım dönemler sıcak yemek değil hazır tükettiğim dönemler oluyor genelde.107 kilo biri ve yemek yapmıyor öyle mi
kilolu olduğum dönem durmadan yiyordum durmadan
gelin 45 kilo deseniz anlardım da o evde yemek pişmediğine asla inanmıyorum imkansız
Simdi insanlari tasiran olaylar olmustur illaki. Kadin yumurta olani filan soylemeyecekti belki ama herkes ustune gidince soylemek istedi.Zaten insanlar hak verseler ne vermeseler ne kafasıyla istedikleri herşeyi söylüyorlar burada. Gelinler kv ve gorumcelerin her hizmetini görmek gönüllerini hoş tutmak için mi varlar. Hasta iken bir çorba yapmaması evet yanlış ben bunları doğru bulmuyorum fakat konunun anlatım şekli ve başlık inanılmaz yanlış. Verdiği cevaplara bakarsanız eğer yok ben şehir dışındayım yok kardeşim yumurtaya talim yok efendim bilmem ne. Nerden baksan tutarsizlik akıyor. Neyi savunuyorsunuz.
Konunun öznesinin gelin olmasından bağımsız yapıyorum yorumumuMerhaba hanımlar,2,5 yıldır annem babam oğlum ve ben beraber yaşıyoruz.Annemler ogluma bakmak için gelmişlerdi, Haziran'da gidecekler çocuğu kreşe vereceğim.Annem çocuğa bakiyo ben de ona sigorta ödüyorum.Babam işsiz ve 3 yıldır herhangi bir geliri yok,onlara bakıyorum,annem ağustosta emekli oluyor.
Gelelim mevzuya : Bizim bir gelinimiz var x olsun adı.İyi anlaşırız,annem kızı gibi görür biz de kardeş gibi...kırıcı değildir, küsmez vs fakat evde asla yemek yapmaz.Ayak üstü atistirarak öğün atıyorlar.Kendi ailesinden biri ya da arkadaşı gelecek olsa birden içinden bir aşçı çıkar ve sosyal medyada paylaşır.Yapinca gerçekten çok guzel yapar,pizza lahmacun vs hele ki..
Annem 15 tatil için oraya gitmisti.10 gündür hasta,grip ilaçları yazmış doktor fakat bişey yemiyor ki ilaç içsin.Az önce aradım sesi yine kötü.İlaclari düzgün içmiyorum ondan iyileşmedim galiba diyor,neyse ben kalkıp biseyler hazirlayim da yiyeyim ilaç içeyim dedi.Yalniz misin evde dedim ,x annesindeydi sabah geldi dedi.Niye yemek yapmiyorsun deyince surat ediyormuş ve yine yapmiyormuş ki evde hasta var.
Eve kv gelmiş, yılda bir görümce gelmiş insan hiç mi umursamaz.Bizi geçtim kardeşim yumurta ile yaşıyor.
Normal mi bunlsr sizce ?
NOT : X ev hanımı, evlendi işi bıraktı, kardeşim asgari ücret ile çalışıyor.Kardesim evde temizlik yapıyor,haki yıkıyor,cam siliyor.
1,5 yaşında bir çocukları var.
Evet böyle bir mecburiyeti var. Eşim dışarıda ben evde çalışıyorsam ev hanımı olarak, yemek yapmak zorundayım. Evi temizlemek zorundayım. Eğer böyle bir rol istemiyorsa dışarıda çalışmak zorunda. Yoksa afedersiniz bunun adı embesil gibi yaşamak oluyor. Kimse kimseye bakmak zorunda değil.Evlenince kadin bir tur mutfak makinesi mi oluyor, yapar yapar, yapmaz yapmaz boyle bir mecburiyeti mi var. Kardesiniz de o evde yasadigina gore kendi de yapabilir birakin artik bu cinsel kodlamaya dayali rolleri yahu!
Alan razi satan razi, gorumcenin "gelin" baslikli serzenisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?