- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 598
- 40
Burada normal değil desek ne yapacaksınız sonuç olarak? Telefon açıp geline annemi aç bırakma diye carlayacak mısınız kendi evinde?
He şöyle bir şey var ki ben iki çeşit olsun dolapta hazır yemeğim olsun isterim. Kendi rahatım için de. Ama bu herkes için böyle değil.
Yeri geliyor evde olduğum zaman canım yemek yapmak istemiyor, yeri geliyor işten gelince akşam ertesi günün yemeğini koyuyorum..
Anneniz çok şükür yatalak değilmiş ki sadece gripmiş. İnsan gayet rahat ağzına peynir zeytinle iki lokma ekmek atıp ilaç içebilir.
İlaç içince de baya gözü açılır kalkıp ocağa bir tencere çorba, bir kuru bakliyat koyulabilir.
O da yoksa fırına bir sebzeli tavuk, bir pilav bitti gitti..
Anneniz size biraz kaynana gözüyle ajitasyon yapmış..
Hem belki gelin bilmiyordur biraz pratiklik öğrenir
He şöyle bir şey var ki ben iki çeşit olsun dolapta hazır yemeğim olsun isterim. Kendi rahatım için de. Ama bu herkes için böyle değil.
Yeri geliyor evde olduğum zaman canım yemek yapmak istemiyor, yeri geliyor işten gelince akşam ertesi günün yemeğini koyuyorum..
Anneniz çok şükür yatalak değilmiş ki sadece gripmiş. İnsan gayet rahat ağzına peynir zeytinle iki lokma ekmek atıp ilaç içebilir.
İlaç içince de baya gözü açılır kalkıp ocağa bir tencere çorba, bir kuru bakliyat koyulabilir.
O da yoksa fırına bir sebzeli tavuk, bir pilav bitti gitti..
Anneniz size biraz kaynana gözüyle ajitasyon yapmış..
Hem belki gelin bilmiyordur biraz pratiklik öğrenir