- Konu Sahibi losinggame
-
esımın abısı sehır dısında yasıyorAbla yurtdışında yaşıyor yalnız. Buradaki gibi ha deyince alamaz ki izin. Muhtemelen ta yılın başından bellidir.
Ama aralık dönemi hala 15 binler arkadaşlar var ordan biliyorum daha diğerlerinin celp dönemi gelmedi o yüzden 19 gün yapar canımHeh işte bende 15 binlik değilde 31 bin olanı diyorum kzuumonlar 1 ay yapacak. Hem çok para hem çok zaman
Bence biraz da ablanın yerine koyun kendinizi.Kadının belli ki izin günleri belli,üstelik yurt dışında çalışıyor.Kardeşinin yanında olmak istiyor.Bir de size sakal nedeniyle daha sonra yapacağız deseler bir sakalın benden fazlq değeri varmış diye düşünürsünüz,düşünmeyeni de bilemedim yanikonu sahıbı sacımı bıraz uzatmak ıstıyorum gorumcem tarıhe karısıyor dese kıyametı koparırdınız kızlar
konu sahıbının ablası yapıyor gorumcelıgı resmen
O zaman olabilir kuzumAma aralık dönemi hala 15 binler arkadaşlar var ordan biliyorum daha diğerlerinin celp dönemi gelmedi o yüzden 19 gün yapar canım
Akilli kadinsin cunku. +1 de benden valla.Böyle bir aile ve sevgiliye güvenip ailemi çiğnemezdim ben olsam.
Erkekler biz kadınlar hassas ve bağlı değil. Kardeşlerimin her özel anında yanında olmak isterim onlarda aynı şekilde. Kardeşim sırf sevgilisinin sakalı çıkıcak diye benim o özel günde olmamı sorun etmiyorsa çok çok üzülür ve aynı tepkiyi verirdim.esımın abısı sehır dısında yasıyor
ızın alamadı gelemedı
canın sagolsun nasılsa bunun dugunu var bır omur gorusucez kalbını bılıyorum sıkıntı etme dedık
deseydı kı sadece su tarıhte yapın . o tarıh uymuyor malesef derdım. mesele sakal tuy kıl degıl
bırılerıne uymak zorunda kalırlarsa o tarıh hep ertelenır .
Bu çok Nasrettin Hoca varii bir cevap oldu ya herkes haklıNişanlım ablası için benim isteğimi arka planda bıraksaydı nişanlıma kirilirdim yani nisanliniz haklı
Ama kız kardeşim nişanlısı için beni arka planda tutsaydı ona da kirilirdim
Hayır gelmicekNişanlınızın kız kardeşi katılacak mı nişana? Eski konunuzu okuyunca bu çok daha büyük bir sorun geldi bana.
sahsen ben olsam bır kadın olarak soyleyeyım mademErkekler biz kadınlar hassas ve bağlı değil. Kardeşlerimin her özel anında yanında olmak isterim onlarda aynı şekilde. Kardeşim sırf sevgilisinin sakalı çıkıcak diye benim o özel günde olmamı sorun etmiyorsa çok çok üzülür ve aynı tepkiyi verirdim.
O tarihlerde sınavları olur, hastalığı olan birinin ameliyatı olur tamam ama ‘damadın sakalı çıkmamış’ diye ablanın nişana katılmaması çok komik geliyor bana.
peki ablanız bu durumda ne yapsın. bir çözüm yolunuz var mı? Yoksa ablam olmadan da olur düşüncesi mi taşıyorsunuz. yani iki ihtimal var ya nişanınız sakalsız beyefendi ile olacak ya da ablanız nişanınıza katılmayacakaileyi ezmek değil bu. insanların bize uyması ona göre plan yapması gerekirken biz uyum sağlamaya çalışıyoruz.
neymıs o konu bende bakayımO zaman olabilir kuzumama ben önce ablasını haksız bulmuştum konu sahibinn. Bi arkadaş eski konusundan alıntı yapmış, abla haklı gözküyor
Ne ezmesi nisan ikisinin cocukda hakli sen kasin biyigin gelmis sekilde nisan yapmak istermisin ablasida ona gore ya izin yada gitmesin sonucta daha dugunu var bununAferin aferin.
Elin oğlunun kılı tüyü için ailesini ezeni de görmüş olduk.
Ben de seni eski konuyu görünce iyice emin oldum ablasının haklılığınaO zaman olabilir kuzumama ben önce ablasını haksız bulmuştum konu sahibinn. Bi arkadaş eski konusundan alıntı yapmış, abla haklı gözküyor
2. Sayfada canım. began arkadaş alıntılamılneymıs o konu bende bakayım
Ben de seni eski konuyu görünce iyice emin oldum ablasının haklılığına
kuafor sacınızı yaksa sızde bıraz uzasın oyle nişan yapayım bu sacla ıstemıyorum desenız gorumcenız senın ıstedıgın tarıh bana uymuyor su tarıhte yapın zaten sızden bır halt olmaz dese ne derdınız ?Bence biraz da ablanın yerine koyun kendinizi.Kadının belli ki izin günleri belli,üstelik yurt dışında çalışıyor.Kardeşinin yanında olmak istiyor.Bir de size sakal nedeniyle daha sonra yapacağız deseler bir sakalın benden fazlq değeri varmış diye düşünürsünüz,düşünmeyeni de bilemedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?