- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.471
- 548
- Konu Sahibi losinggame
-
Böyle bir aile ve sevgiliye güvenip ailemi çiğnemezdim ben olsam.
ciddi misin? internette 28 gün yazıyor. ne zaman yaptı eşiniz?Ayrıca en geç ayın 13 ünde askerliği bitmiş olacak ne 1 ayı benim eşim 19 güne döndü geldi
Amanınnnn kız ben böyle bir aileye güvenip tavuğuma bile kış demem sen ablanı çiğniyorsunBöyle bir aile ve sevgiliye güvenip ailemi çiğnemezdim ben olsam.
Konunuzu şunun için hatırlattım.heh tabi bi de bunlar var...
19 gün :)ciddi misin? internette 28 gün yazıyor. ne zaman yaptı eşiniz?
17 Haziran -5 Temmuz arasıciddi misin? internette 28 gün yazıyor. ne zaman yaptı eşiniz?
Anladım, zor izin alınan bir iş de çalışmıştım, anlayabiliyorum. Peki ablanız başka ilde mi? Hazırlıklara yarım edemez ama çalışsa da giyinip gelebilir. Bence sakal meselesinde damat bey haklı, biz kadınlar gibi erkekler de nişan da güzel görünmek ister. Ama ablanız başka şehirde yaşıyor ise ablanızın istediği tarih olsun, yoksa gelemez. Yok aynı şehirdeyse onun size uyması lazım.ablam sadece 20 aralık-1 ocak arası izin alabiliyormuş. o yüzden askerden önce olmuyor. askerden sonra da sakal meselesi için beklememiz gerek ablamın izni bitmiş oluyor bu sefer de
başka şehir de değil, başka ülkede :)Anladım, zor izin alınan bir iş de çalışmıştım, anlayabiliyorum. Peki ablanız başka ilde mi? Hazırlıklara yarım edemez ama çalışsa da giyinip gelebilir. Bence sakal meselesinde damat bey haklı, biz kadınlar gibi erkekler de nişan da güzel görünmek ister. Ama ablanız başka şehirde yaşıyor ise ablanızın istediği tarih olsun, yoksa gelemez. Yok aynı şehirdeyse onun size uyması lazım.
tekrar
başka şehir de değil, başka ülkede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?