- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi losinggame
-
ama atlı üstü nişan yanii, hani düğün videosu, fotolarda güzel görüneyim dese yine anlarım...ben 25 nişanlım 30 yaşında küçük değiliz :) bahane de uydurmuyoruz siz kadın olarak nişanınıza kel çıkacağınızı düşünün, kabul eder miydniz?
ama atlı üstü nişan yanii, hani düğün videosu, fotolarda güzel görüneyim dese yine anlarım...
bir de erkek, ne bileyim...erkekle kadındaki görsellik takıntısı farklı. Kadının saçıyla, erkeğin sakalı bir mi...
Nişanlımın sakalına uymuyor yazmışsınız çok güldümAllah kolaylik versin size arada kalmak ne zor..
Ayrıca en geç ayın 13 ünde askerliği bitmiş olacak ne 1 ayı benim eşim 19 güne döndü geldi
Bedelli önceden max 21 gündü şimdi malesef 1 ay kızlarciddi misin? internette 28 gün yazıyor. ne zaman yaptı eşiniz?
Ne zamandan beri benim eşim Temmuz da geldi çünküBedelli önceden max 21 gündü şimdi malesef 1 ay kızlar
Bu en son ocak 94 doğumluların gideceği posta canım. Ben öyle biliyorum eşimden dolayı.Ne zamandan beri benim eşim Temmuz da geldi çünkü
Cidden coşar mı saç da Coşar mıdaha bu arada kalmaların en başı ,
evet haklısınız ama ablanda yakın yerden gelmiyor yanii ,
biraz kirli sakal olur bol bol soğan yesin o günlerde kıl kökleri coşar çabuk çıkar bari ,
canım benim eşimden küçük arkadaşlarımız daha önce gitti askere o başvuru zamanıyla alakalı.. ayrıca bu bedelli hala 15 bin verenlerin bedellisi ama yeniler gibi mi olacak haksızlık olmuş oluyor ama devletimiz bilirBu en son ocak 94 doğumluların gideceği posta canım. Ben öyle biliyorum eşimden dolayı.
ablanız abartmıs hangı gun desenız ablanıza uymuyor ablanız sıze uymak zorunda sız ablanıza degıl nısanlanacak ve gun alacak olan sızsınız su gun dersınız herkes kendını o gune ayarlar bu ısler boyle olur
baskalarına uymaya kalkarsanız bırı o gun ben musaıt degılım der baska gun baskası musaıt degılım der.
nısanlınız kendını en ıyı hıssettıgı zaman nısan yapmak ıstemekte haklı resımler ölene kadar kalacak hatta cocuklarının cocuklarına kalacak
ablanız resmen yolunuza taş koyuyor .
Heh işte bende 15 binlik değilde 31 bin olanı diyorum kzuumcanım benim eşimden küçük arkadaşlarımız daha önce gitti askere o başvuru zamanıyla alakalı.. ayrıca bu bedelli hala 15 bin verenlerin bedellisi ama yeniler gibi mi olacak haksızlık olmuş oluyor ama devletimiz bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?