Bir garip ödünç kıyafet mevzusu

Konu sahibinin banı uzun sürdü

banımın açılmasına binaen genel bir bilgilendirme mesajı geçeceğim üşenmeden :) nedense bazıları sonradan yazdığım emojili mesajlara uyuz olmuş, tavır değiştirdiğimi vs söylemişler. kıyafetleri arkadaşımın dolabında ilk gördüğümde o anın ilk şokuyla ne düşüneceğimi bilemeyip sıcağı sıcağına buraya konu açtım. gerçekten de büyütülecek bir şey mi, ordan bakınca aptal yerine mi konuluyorum yoksa kızın zaten ihtiyacı var büyütme mi dersiniz diye merak ediyordum. sonra gerçekten mantıklı yorumlar geldi. ardından arkadaşımla konuşup onun yanlış anlayıp ona temelli verdiğimi zannettiğini ama ürünlerin hiçbirinin satılmadığını öğrendim ve açıkçası rahatladım. derken çoğunlukla benden kaynaklanan sebeplerle bir türlü bir araya gelemedik. evet aradan bir aydan fazla zaman geçti konuyu açalı ama 1.5 aydır boş boş evde oturmuyorum, birden fazla kez şehir dışına çıktım, tatile gittim vs. bir şekilde alamadım yani. beni rahatlıkla suçlayanlar oldu, doğrudur, konuyu ilk açtığım ana göre rahatlamışımdır ve açıkçası kızla konuştuktan sonra baştaki endişeli halim yok oldu. konu ilgi çekici olduğu için merak edip her gün alıp almadığımı sordu bazı arkadaşlar, ben de her gün alamadığımı yazdım ve beğenmedimleri almaya başladım kabul, her gün mesaj yazılınca pembe dizi kıvamında takip edip sonuca bağlanmasını beklediniz belki, bunu veremediğim için üzgünüm ama ne yapayım ya allah allah sallayıp aldım merak etmeyin mi deseydim. dürüstlük de para etmedi, bence kesin başka bir şey var falan diyenler olmuş olay dümdüz anlattığım gibi, kah rahatlıktan kah meşguliyetten alamadım. halen tatmin olmayanlar varsa yapabileceğim bir şey yok gerçekten. yineliyorum, küpeleri ve kıyafetlerin çoğunu alabileceğimi biliyorum , tamamen üstüne yatma durumu olamaz (küpeler zaten benim için konuyu ilk açtığımda mevzu bile değildi konunun içeriğine bile yazmamıştım, birileri sorunca yazdım). ha belki bir kaç parça eksik olabilir, onları da bulamadığını söyledi ama sahi ama yalan, bilemeyeceğim.

aldığımda buraya muhakkak yazacağım, lütfen artık polemik yaratacak şeyler yazmayın ve tekrar banlanmama sebep olmayın, bir kk keyfim var lütfen rica ediciğim saçma şeyler yazıldığını görünce dayanamayıp cevap yazıyorum. merak eden olursa özelden mesaj atsın

Eminim birgün aldım yazacaksın
KK kadınları bunudu görecek

Allah aşkına şu konuyu kapattırın ya hu.
Hala alınca yazacağım diyorsunuz. Trajikomik valla.
Pembe dizi değil diyorsunuz ama arkası yarın tiyatrosu gibi konuyu sürükleyen de sizsiniz. Hiç inkar etmeyin, başlarda siz de keyif alıyordunuz gayet gelen desteklerden, verilen gazlardan.
Ama artık iş çığırından çıkmış, 3 sayfa hakaretleşilmiş konunuzda.

yazmayın o zaman allah allah ben zorla etiketleyip insan çağırmıyorum ki soru sorana cevap veriyorum, vermeyeyim mi?

yazmayın o zaman allah allah ben zorla etiketleyip insan çağırmıyorum ki soru sorana cevap veriyorum, vermeyeyim mi?
Hayır demek istediğim, sorulardan rahatsız oluyorsunuz tavrınıza bakınca. Ama hala konunuz açık ve insanlara cevap vermeye devam ediyorsunuz. Bir tutarsızlık var burada.
Ben gayet düzgün bir üslupla cevap yazdım. Bana da " :d " şeklinde cevap veriyorsunuz. İlginç yani.

emoji seviyorum üstünüze alınmanız gereken bir şey yok. saygı çerçevesinde yapılan her yoruma da aynı şekilde karşılık verdim. sorulardan rahatsız olsam hepsine cevap yazmam.

bak beni sen tekrar banlatacaksın bir şey diyeceğim sonra ordan alıntılayıp cımbızla bir şey çekecekler. yapma gözünü seveyim şu an için bir gelişme yok diyeyim sadece, olunca yazacağım.
Konunu senden sonra en çok ben sahiplendim benim hakkım oldu artık öğrenmek

Acik açık kıyafetlerinizi geri isteyin. İhtiyacı olan baska birine verme sözü verdim diyin.

emojili cevaplarımla her şeyi berbat ediyor ve tüm ciddiyeti ortadan kaldırıyorum ondan sanırım

emojili cevaplarımla her şeyi berbat ediyor ve tüm ciddiyeti ortadan kaldırıyorum ondan sanırım

Emoji atana kadar bunca yıllık arkadaşınızdan aynı şehirde yaşıyorken, ne bileyim ortada aciliyet yokken falan kıyafetleri kargo ile alabilirdiniz ajsjahshahs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…