- 16 Mayıs 2020
- 282
- 254
- 23
- 31
- Konu Sahibi GamzeLiGirLL
İyi akşamlarkadınlar kulübün değerli arkadasları.Konumu hatırlar mısınız bilmem ama küçük bir açıklama yapayım. 2 hafta önce arkadasımla aracalığla biriyle tanıştım. (ciddi bir niyetle). Görüşmeden önce baya konuşkan ilgiliydi. Kendisiyle yüzyüze görüştükten bu kişi 2 gün boyunca bana hiç mesaj atmadı sadece 2 gün sonra ne yapıyorsun diye konuştuk. Ama olumluyum ya da olumsuzum demedi. Eğer ki olumlu olsaydı begenseydi 2 gün beklemezdi her türlü belli ederdi kendini diye düşünüyorum. Sonra bir baktım hiçbir açıklama yapmadı takibi bırakmış beni ama takipçileri arasında duruyorum halen. Ben de hiç fark etmemiş gibi seninle ilgili olumsuz düşünüyorum İnstagramdan da çıkarıyorum karşımdakine olan saygımdan dolayı açıklama gereği duydum şeklinde mesaj atıp bitirdim. Bence insanlar güzelce açıklama yapmalı (olumlu ya da olumsuz) birbirine kocaman insanlarız hangi amaçla tanıştırıldığımız da ortada. Sonraki gün bu kişi hesabını açıp açıp kapattı. Tabiki hiçbir hikayesine felan bakmadım Hiç takmadım bir daha da ilgilenmedim.
Asıl olay dün oldu. (bittidikten 5 gün sonra) Bir kız bana instagramdan istek attı. Kızı görünce görüştüğüm çocuğun arkadasları(instagram) arasında görmüştüm ama emin değildim. ama ikisininde hesabı gizli olduğu için anlayamadım. Neyse kabul ettim ben de istek attım kıza. Onun arkadası mı değil mi diye anlamak için. Bu kız 1 saat kadar beni takip etti hikayelerime de baktı. Ama sonra takibi bıraktı ve benim isteğimi kabul etmedi. (kızla hiçbir ortak noktamız yok. Beni tesadüfen görüp istek atması imkansız bir durum ). Bugünse görüştüğüm kişi hesabını herkese açmış. Evet kızla birbirlerini takip ediyorlar arkadasları arasında emin oldum. Şimdi ben bu olaydan hiçbir şey anlamadım. Amaç neydi sizce? Bu kız kimdi? Sizce bugün hesabını açması tesadüf mü yoksa bilerek mi yaptı?Kafam karıştı yardımcı olur musunuz?
Asıl olay dün oldu. (bittidikten 5 gün sonra) Bir kız bana instagramdan istek attı. Kızı görünce görüştüğüm çocuğun arkadasları(instagram) arasında görmüştüm ama emin değildim. ama ikisininde hesabı gizli olduğu için anlayamadım. Neyse kabul ettim ben de istek attım kıza. Onun arkadası mı değil mi diye anlamak için. Bu kız 1 saat kadar beni takip etti hikayelerime de baktı. Ama sonra takibi bıraktı ve benim isteğimi kabul etmedi. (kızla hiçbir ortak noktamız yok. Beni tesadüfen görüp istek atması imkansız bir durum ). Bugünse görüştüğüm kişi hesabını herkese açmış. Evet kızla birbirlerini takip ediyorlar arkadasları arasında emin oldum. Şimdi ben bu olaydan hiçbir şey anlamadım. Amaç neydi sizce? Bu kız kimdi? Sizce bugün hesabını açması tesadüf mü yoksa bilerek mi yaptı?Kafam karıştı yardımcı olur musunuz?