- 21 Eylül 2017
- 2.419
- 6.103
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
Ben henüz okuyorum önümde önemli bir sınav var. Bu sınavdan çok iyi almam lazım. Bir kere sınıfta kaldım. Bu yüzden ailem sürekli benden ders çalışmamı istiyor. Ancak annem evde tv izliyor babam tabletle oynuyor erkek kardeşim telefonuyla oynuyor. Evde herkes böyle sevdiği şeyleri yaparken ders çalışmak bana zor geliyor. Babama söylesem babam kapatıyor hemen ben de kitap okurum yanında diyor. Ama annem her zaman çalışmamı istemesine rağmen anne tv nin sise geliyor odaklanamiyorum diyince, ben mi okuyorum sanki bir gün değil iki gün değil tüm sene çalışmam gerekiyor hiç mı izlemeyeyim diyor. Belki böyle bir şey istemekte haksızım bilmyorum ama onlardan da destek bekliyorum. Hem senden çok üzülüyoruz diyorlar hem de kendi rahatlarından fedakarlık edemiyorlar. Sizce ne yapmalıyım nasıl odaklanmaya çalışmalıyım. Annemle bir kere daha konuşmayı denemeli miyim ne demeliyim. Ya da onlara haksızlık mi ediyorum bencil miyim?
Edit: tip okuyorum ezberlerim notlarım hiç bitmiyor. Odam var ama odada çalışmaktan çok bunalıyorum arada gecip salonda oturma odasında çalışmak istiyorum. Gerçekten hem psikoloji hem de fiziksel olarak yoruluyorum. Suanki isteğim haziran sonuna kadar evde sessiz bir ortam. Bana daha iyi gelecek gibi hissediyorum
Edit: tip okuyorum ezberlerim notlarım hiç bitmiyor. Odam var ama odada çalışmaktan çok bunalıyorum arada gecip salonda oturma odasında çalışmak istiyorum. Gerçekten hem psikoloji hem de fiziksel olarak yoruluyorum. Suanki isteğim haziran sonuna kadar evde sessiz bir ortam. Bana daha iyi gelecek gibi hissediyorum
Son düzenleme: