Tamam işte evlenmeden önce kırmizı çižgisi olduğu için olmaz demis oda bırakmış güya burda kadını niye herkes gomuyor al bende yaşiyamıyordum ve de yaşamiyorum öyle biriyle bu benim hayet doğal hakkım ne sigaraymıs arkadaş herkes için en vazgecilmez şey ve herşey mûbahSigara bir bağımlılık. Öyle "ölüm ölüm dediğin nedir gülüm? Ben senin için sigarayı bırakmayı göze aldım" diyerek kolayca bırakılabilecek bir şey değil ki.
Adam gelip "ben kumar bağımlısıyım ama bırakacağıma söz veriyorum" deseydi hangimiz "bence bir şans ver, seni seviyorsa senin için çabalayıp bırakır" derdik?
"Bu adam bağımlı, verdiği söze güvenme. Bugün bıraksa yarın yine başlayabilir, bu riski alma evlenme" derdik hepimiz.
Verdiği sözü tutabilen bağımlılar da vardır illa ki ama kim bile bile bu riski alır?
Sigara da bunun gibi bir şey işte. Bunu da sigara kullanan bir insan olarak söylüyorum. Sigaracılar linç etmesin
Bu konularda kırmızı çizgisi olan insan ihtimalleri düşünerek karar vermeli. Karşıdakinin lafıyla hareket edip sonrasında "ama söz vermiştiiin" diye vahlanmanın bir anlamı yok.
Tanıştıkları gün bu sigara içiyor, olmaz diye kestirip atmamış ki. Devam etmiş evlilik yoluna girilince ben sigara içen biriyle evlenmem demiş. Yani sanki içiyor ama biraktiririm ben buna gibi bir düşünceyle ilerlemiş. Adamın yalan söylemesini aklamaz bu tabiiki ama iki taraf da yanlışla başlamış bu evliliğe.Tamam işte evlenmeden önce kırmizı çižgisi olduğu için olmaz demis oda bırakmış güya burda kadını niye herkes gomuyor al bende yaşiyamıyordum ve de yaşamiyorum öyle biriyle bu benim hayet doğal hakkım ne sigaraymıs arkadaş herkes için en vazgecilmez şey ve herşey mûbah
bebeytom kanunun haklı gordugu kısıyı buradakı uyeler haksız gorse ne gormese neTamam işte evlenmeden önce kırmizı çižgisi olduğu için olmaz demis oda bırakmış güya burda kadını niye herkes gomuyor al bende yaşiyamıyordum ve de yaşamiyorum öyle biriyle bu benim hayet doğal hakkım ne sigaraymıs arkadaş herkes için en vazgecilmez şey ve herşey mûbah
ben sıgara ıcen adamla evlenmek ıstemem demesı uzerıne adam paketı atmıs tamam bırakıyorum ıcmeyecegım demısTanıştıkları gün bu sigara içiyor, olmaz diye kestirip atmamış ki. Devam etmiş evlilik yoluna girilince ben sigara içen biriyle evlenmem demiş. Yani sanki içiyor ama biraktiririm ben buna gibi bir düşünceyle ilerlemiş. Adamın yalan söylemesini aklamaz bu tabiiki ama iki taraf da yanlışla başlamış bu evliliğe.
Hayır şeyide anlamıyorum ben kültablası öpmek zorunda mıyımbebeytom kanunun haklı gordugu kısıyı buradakı uyeler haksız gorse ne gormese ne
evlılık baslı basına bır sozlesmedır o ımzayı atacak olan taraflardan bırı anlasmanın en basında yalanla baslıyor hukuk dıye bırsey var hukuk konu sahıbını haklı buluyor bu kadar basıt yanı ıstedıklerı kadar eslerınden gızlı saklı seyler yapıp yalanlar soylemeyı normal gorebılırler
hepsının bır karsılıgı var ama
bak yıne paylasıyorum hatta Eki Görüntüle 2939037 daha halaaa kocan haklı dıyene de muz cumhurıyetınde basarılar dılıyorum
Kadın da yanlış ilişkiye başlayarak bu evliliğin yanlış olmasından pay almış bana göre.ben sıgara ıcen adamla evlenmek ıstemem demesı uzerıne adam paketı atmıs tamam bırakıyorum ıcmeyecegım demıs
erkeklerınde taleplerı oluyor kadınlarında evlenırken karsılıklı beklentı uzerıne evlenıyorsun evlılık bır sozlesmedır adamın yalan soylemesı yapamayacagı bırsey uzerıne soz vermesı konu sahıbının sucu degıl adam kendısıne sart kosan bırıyle evlenmemelıdır adam yanlıs evlılıge baslamıs
Hayır şeyide anlamıyorum ben kültablası öpmek zorunda mıyımalkol olsa tamam da sigaradan ne oluyormuş asla kokusu çıkmayan birsey keske alkol alsa
kadın hala evlı kalırsa hata etmıs olur ve bu hatalı evlılıgı bıle ısteye devam ettırmıs olur ve devam etme kararı alırsa artık bırsey dıyemez cunku bu durumu kabul etmıs olurKadın da yanlış ilişkiye başlayarak bu evliliğin yanlış olmasından pay almış bana göre.
Sigara kırmızı cizgimdir diyen insan sigara içen biriyle sevgili olabiliyorsa ya kırmızı çizgi değildir ya da plan vardır diye düşünüyorum.
Adamın yalan söylemesi konu sahibinin suçudur demedim ben hiç.
Kadın boşanmayalım ama sigara içmesin, benim sözümü dinlesin diyor. 5.yılda beş yıldır içmeye devam ettiğini öğrenmiş kızmış, devam etmişler evliliğe. Bir yıl sonra o bir yıldır hala içtiğini öğrenmiş tekrar. Bu defaki kavga da böyle sonuçlanmış.kadın hala evlı kalırsa hata etmıs olur ve bu hatalı evlılıgı bıle ısteye devam ettırmıs olur ve devam etme kararı alırsa artık bırsey dıyemez cunku bu durumu kabul etmıs olur
sıddetden sonra devam ederse sıgarayla bırlıkte sıddetıde kabul etmıs olur ve sıgaraya ek olarak sıddetde eklenırKadın boşanmayalım ama sigara içmesin, benim sözümü dinlesin diyor. 5.yılda beş yıldır içmeye devam ettiğini öğrenmiş kızmış, devam etmişler evliliğe. Bir yıl sonra o bir yıldır hala içtiğini öğrenmiş tekrar. Bu defaki kavga da böyle sonuçlanmış.
Bosanacaklarini sanmıyorum açıkçası. Terapiste gideceklerini de.sıddetden sonra devam ederse sıgarayla bırlıkte sıddetıde kabul etmıs olur ve sıgaraya ek olarak sıddetde eklenır
bu adamın ıcınde var sıkıntı fabrıka ayarı bozuk sonrası ıhanetde eder bı o eksık cunku yalan var sıddet var bır ıhanet eksık kalmıs yanlıslarda yanlısı dogurur
bu saatden sonrası bıle bıle lades demek olur
eger ılla da devam edıcem de dıyorsa barı aıle terapıstıne gıtsınler barı bır umuttur yasamak :)
e o zaman kendılerı bılır valla bu sekılde konu acmaya devam ettıgınde de bız demıstık derız ben ustume dusen dogru yonlendırmeyı yapayım da :)Bosanacaklarini sanmıyorum açıkçası. Terapiste gideceklerini de.
resmen hırsızın hıc mı sucu yok hakım bey olayına döndubu bır bagımlılık konu sahıbı ınanmasaydı dıyerek konu sahıbını suclu cıkarıyorsunuz
bırakıp bırakamayacagını konu sahıbınden daha cok bagımlı kısı bılır konu sahıbı ılk ta en basta net sekılde soylemıs adam da soz vermıs bır ınsan soz verıyorsa kı benım 5 yasındakı kızım bıle verdıgı sozu tutar kocaman adamdan bahsedıyoruz
ya kendısının bırakabılecegını bıldıgınden
ya da oyaladıgı ıcın verır
buradakı adam olmamıs yanı kelek cıktı
bu konu sahıbının sucu degıl
madem oyle o zaman adam konu sahıbıyle evlenmeseydı ?
neyse ıyı forumlar
Tamam işte evlenmeden önce kırmizı çižgisi olduğu için olmaz demis oda bırakmış güya burda kadını niye herkes gomuyor al bende yaşiyamıyordum ve de yaşamiyorum öyle biriyle bu benim hayet doğal hakkım ne sigaraymıs arkadaş herkes için en vazgecilmez şey ve herşey mûbah