Bir garip dolandırıcılık hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle diyor güya menajerinden kurulmak Sadece bana yardıma ihtiyacım var Bu kişi bradley james. Yönetiminin kendisine hatvan gobi davrandığını evrakları olan çantası eline geçince yeni bir sözleşme imzalamayacagini özgür olacağını söyledi (diyor arkadaş birde üni mezunu bu arkadaş yıllarca bankacılık yapmış inanın
Kral Arthur un Bıgun yardıma ihtiyacı olursa arkadasına gelmez, merlin e gider merlin yardım eder ona.
Arkadasın dolandırılmış

şimdi baktım merlin deki oyuncuymuş .kadınla nasıl iletişime geçmiş nereden bulmuş kadını parayı ne sebeple istemiş ?vallahi gülsem mi şaşırsam mı üzülsem mi bilemedimm :KK70:
Sosyal medyadan heralde baya korkutmuşlar🤭

Aynen bende anlatamıyorum gidelim diyorum bankadan havale diyorum bu son olmaz
pardon kızmazsanız bir iki şey soracağım arkadaşınız çok mu saf psikolojik bir sorunu mu var ya da?hepimiz insanız dolandırılabiliriz her an.ama bu şekilde bir dolandırılmak olacak şey değil akıllara zarar .altında başka şeyler var gibi geldi bana para miktarları da çok çok fazla çünkü 50 100 dolar değil ki

Aynen bende anlatamıyorum gidelim diyorum bankadan havale diyorum bu son olmaz
Bu adam o unlunun adini kullanmis her kimse. Parayi gondermeyince ne ile tehdit ediyir bilmiyorum ama arkadasin bu tehdit mesajlariyla savciliga basvurabilir. Bu cok sacma. Her para isteyene para gonderecekse yazik valla.

Arkadaslar merlin diye buyuculu ejderhalı bir yabancı dizi vardı eskiden, konudaki bradley ordaki kral Arthur. Hem unlu hem baya zengin hem turk degıl.
Konu sahıbının arkadasından 30bın TL borc ıstemıs bu kral Arthur yanı bradley, konu sahıbının arkadası da vermıs 😂
Sjsjsjssjs
Konu bu.

parayı vermezse ne hakla savcılığa gideceklermiş, ne saçma bir durum bu, arkdaşınız gerçekten o kadar safsa naparsa yapsın bırakın bu saflıkla sizin hakkonda bütün bildiklerinide herkese anlatır, saf insanlardan uzak durmak lazım.

Arkadaslar merlin diye buyuculu ejderhalı bir yabancı dizi vardı eskiden, konudaki bradley ordaki kral Arthur. Hem unlu hem baya zengin hem turk degıl.
Konu sahıbının arkadasından 30bın TL borc ıstemıs bu kral Arthur yanı bradley, konu sahıbının arkadası da vermıs 😂
Sjsjsjssjs
Konu bu.
Fıkra gibi😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X