Acele etme dedim dönüş yapmadı bende üstelemedim ama merak ediyorumneden savcılığa verecekmiş bunu sordunuz mu arkadaşınıza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acele etme dedim dönüş yapmadı bende üstelemedim ama merak ediyorumneden savcılığa verecekmiş bunu sordunuz mu arkadaşınıza?
İnsan fake bradley james ıcın kredi neden ceker, kendısı asgari ucretle yasamaya calısırken ustelık.Gidemez kredi çekecek oda bir günde olmaz herlade
dolandırıcılıkta bile bir mantık olmalı haklısınız.Sülün Osman bile düşünemezdi bu derece saçma bir dolandırıcılığııOldukça eğitimsiz, dünyadan haberi olmayan amcama bir gün tedavülden kalkmış Peru parasını dolar diye 200 TL ye kaktırmışlar. Şu olay aynı amcamın başına gelse "olur mu öyle şey yav koskoca artis" diye olayı çakar. Arkadaşınızın tuhaflık seviyesini buradan çıkarabilirsiniz yani.
gemi limana parayı göndermezse yanaşmayacak mıydı? yoksa gönderirse mi yanaşacaktı? içinde evraklar olan çantalar ile kk orjinal yapımı gibi bir konu olmuş bugemiyle gelecek taahhütname ne acaba gemi limana yanaştı mı?bradley bey ne gönderdi bir sürü muamma var konuda
neden annesi, ablasi, kocasi gibi biriyle baglantiya gecmiyorsunuz?Acele etme dedim dönüş yapmadı bende üstelemedim ama merak ediyorum
Olmaz verme. O Johnny Depp in yuvasını yıktı. Beter olsun alçak adam.Elon musk da benden para istedi zor durumdaymış diye konu mu açsam acabaaaa?
iyi de johnny nin karısı sonra kendine kadın bir sevgili buldu Elon numda suç yok yaniiiOlmaz verme. O Johnny Depp in yuvasını yıktı. Beter olsun alçak adam.
Asgari ücretli değil maddi durumu iyi ama yaşamayı bilmiyor malesef Genede trilyoner olsan da böyle para saçılmazki yardım edilecek yerler bellidir makbuzludurİnsan fake bradley james ıcın kredi neden ceker, kendısı asgari ucretle yasamaya calısırken ustelık.
Söz verdim kimseye söylememk için birde ailesini tanımıyorum sadece eşini biliyorum eşide duysa işler değişir eşi otoriter bir insanneden annesi, ablasi, kocasi gibi biriyle baglantiya gecmiyorsunuz?
Birinciyi kaptirmis bari ikinciyi kaptirmasin arkadasinizi alip psikola goturun acaba hipnoz falanla beynini mi yikadilar anlayamadim hic normal degilİyi akşamlar arkadaşlar konu sahibi ben değilim arkadaşım haberi bile yok ben yazmak akıl almak istedim (bir gün benimde böyle ben değilim yazıcağım aklıma gelmezdi cidden arkadaşım) .Arkadaşım yaz aykarından bende borç istedi bi arkadaşım için dedi yüklü bir paraya ihtiyaçı varmış olmadığı için yok dedim.Gel zaman güt zaman neşesi yoktu bugün görüştüğümüzde gene neşesizdi bira neyin var diye üstüne gittim eve gidince yazdı başımda iş var diye Bradley james diye ünlü bir oyuncu kendisine ulaşmış bundan yardımm istemiş şuana. Kadar 35000 göndemiş şimdide sonkez 20 bin istemiş bunuda gönderirse taahhüt name vereceklermiş.Bu bana çok saçma geliyor ama kendisi inanıyor eşinden tepkisinden çekiniyor yanlış düşünür diye ben eşimi aldatmadım yardım etme amacıyla diyor anlattım ama korkuyorum diyor bir akıl verin kredi çekip ödüycem diyor yoksa savcışığa vereceklermiş eşinin durumu var öder ama düpedüz dolandırma değilmi Bir akıl verin
Aynen devam etsin. Mal insanlarla uğraşmayin. Değişmez böyle tipler. Kendi haline bırakınİyi akşamlar arkadaşlar konu sahibi ben değilim arkadaşım haberi bile yok ben yazmak akıl almak istedim (bir gün benimde böyle ben değilim yazıcağım aklıma gelmezdi cidden arkadaşım) .Arkadaşım yaz aykarından bende borç istedi bi arkadaşım için dedi yüklü bir paraya ihtiyaçı varmış olmadığı için yok dedim.Gel zaman güt zaman neşesi yoktu bugün görüştüğümüzde gene neşesizdi bira neyin var diye üstüne gittim eve gidince yazdı başımda iş var diye Bradley james diye ünlü bir oyuncu kendisine ulaşmış bundan yardımm istemiş şuana. Kadar 35000 göndemiş şimdide sonkez 20 bin istemiş bunuda gönderirse taahhüt name vereceklermiş.Bu bana çok saçma geliyor ama kendisi inanıyor eşinden tepkisinden çekiniyor yanlış düşünür diye ben eşimi aldatmadım yardım etme amacıyla diyor anlattım ama korkuyorum diyor bir akıl verin kredi çekip ödüycem diyor yoksa savcışığa vereceklermiş eşinin durumu var öder ama düpedüz dolandırma değilmi Bir akıl verin
bradley ne dedi acaba. biri adamla iletişime geçseydi bari adın nelere karıştı abimmmm diyeegeçmiş olsun
Sonuç ne oldu merak ettim
İnşallah şikayet ettiniz
yaa adamın adını kullanan dolandırıcı da neymiş yabradley ne dedi acaba. biri adamla iletişime geçseydi bari adın nelere karıştı abimmmm diyee
kafası çalışan bir dolandırıcı orası kesin.yaa adamın adını kullanan dolandırıcı da neymiş ya
Muge Anlıya gitsin derhal ağır dolandirilmisİyi akşamlar arkadaşlar konu sahibi ben değilim arkadaşım haberi bile yok ben yazmak akıl almak istedim (bir gün benimde böyle ben değilim yazıcağım aklıma gelmezdi cidden arkadaşım) .Arkadaşım yaz aykarından bende borç istedi bi arkadaşım için dedi yüklü bir paraya ihtiyaçı varmış olmadığı için yok dedim.Gel zaman güt zaman neşesi yoktu bugün görüştüğümüzde gene neşesizdi bira neyin var diye üstüne gittim eve gidince yazdı başımda iş var diye Bradley james diye ünlü bir oyuncu kendisine ulaşmış bundan yardımm istemiş şuana. Kadar 35000 göndemiş şimdide sonkez 20 bin istemiş bunuda gönderirse taahhüt name vereceklermiş.Bu bana çok saçma geliyor ama kendisi inanıyor eşinden tepkisinden çekiniyor yanlış düşünür diye ben eşimi aldatmadım yardım etme amacıyla diyor anlattım ama korkuyorum diyor bir akıl verin kredi çekip ödüycem diyor yoksa savcışığa vereceklermiş eşinin durumu var öder ama düpedüz dolandırma değilmi Bir akıl verin