• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir fikriniz var mı

Safsarisin

Oğlum herşeyim 🤲 🧿 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
11.205
14.570
298
Arkadaslar yaklaşık yarim saattir midemden cok korkunc sesler geliyor. Guruldama falan baya baya
Karnım aç degil.Meyhane pilavi yedim aksam bulgur ama tuzunu fazla koymuşum
Kahve ictim ve cekirdek yedim cok korktum şuanda
Esim de duydu agri varmi dedi yok dedim
Afedersiniz ishal de olmuşum ve adet donemindeyim.
Ne yapmam gerek suanda bekleyim mi direk doktora gidiyim mi acil e
Ilk kez oluyor ürktüm doğrusu oyle boyle bir ses degil sanki savas var icerde :D
Aklima gelenler spastik kolit,ülser , gastrit gibi seyler.
Sebep olur mu? Esimle aram limoni doktora gotur demek istemiyorum
Ya da mide kanamasi boyle oluyor mu bileniniz var mi
Acil cevap :( :( :( bide gogsume kadar titriyor sanki

Benim aklima mikrop kapmis olabileceginiz geldi ama burdan bir sey anlayamayiz tabi. Atesinizi de kontrol edin, diger belirtiler de sizi rahatsiz edecek boyuta geldiyse doktora gidin bekletmeden.

Gastrit veya ülser kroniktir bu sebeple acillik bir durum olamaz ha ülser yeri delinirse o zaman acillik olursunuz. Ben yediklerinizin dokunduğunu üstüne adet döneminde olmanızın etkisi olduğunu düşünüyorum. Şiddetli karın ağrınız olursa, kusmaya başlarsanız (özellikle sarı-yeşil),ağzınızdan kan veya siyah birikintiler gelirse, veya dışkınızda kan görürseniz , ya da simsiyah dışkı olursa o zaman acile gidin derim. Tabi bunlar kesin hüküm değil biliyorsunuz sadece duyduklarımıza göre yorumluyoruz. Geçmiş olsun.
Ev yoğurdu yiyin bir de.

Arkadaslar yaklaşık yarim saattir midemden cok korkunc sesler geliyor. Guruldama falan baya baya
Ilk kez oluyor ürktüm doğrusu oyle boyle bir ses degil sanki savas var icerde :KK70:
Acil cevap :KK43: :KK43: :KK43: bide gogsume kadar titriyor sanki
İshal olmuşsun işte bu bazen mide bulantısı kusma halsizlikde yapar bol su iç

Ilk kez oluyor ürktüm doğrusu oyle boyle bir ses degil sanki savas var icerde :KK70:
Panige gerek yok sakin olun daha once basiniza gelmedimi arada olur boyle problemler nadirde olsa mideyi bozmussunuz bendede arada olur iki gune geciyor kendiliginden doktora bu sebeple gitmeyi dusunmedim hic ama sizin tercihiniz iciniz rahatlayacaksa gidin gecmis olsun

oo bulgur üstüne çekirdek mis gibi gaz yapmış:))

Gastrit veya ülser kroniktir bu sebeple acillik bir durum olamaz ha ülser yeri delinirse o zaman acillik olursunuz. Ben yediklerinizin dokunduğunu üstüne adet döneminde olmanızın etkisi olduğunu düşünüyorum. Şiddetli karın ağrınız olursa, kusmaya başlarsanız (özellikle sarı-yeşil),ağzınızdan kan veya siyah birikintiler gelirse, veya dışkınızda kan görürseniz , ya da simsiyah dışkı olursa o zaman acile gidin derim. Tabi bunlar kesin hüküm değil biliyorsunuz sadece duyduklarımıza göre yorumluyoruz. Geçmiş olsun.
Ev yoğurdu yiyin bir de.
Aaa oylemi tamam bunlara dikkat edicem
Yogurt var evde ev yoğurdu
Ya bise dicem ayran vardi dolapta ictim
Esim bana dediki senmi ictin ayrani? Evet dedim bozulmamis mi o dedi yoo dedim güzeldi
Ama kac gunluktu ve ev yogurdundan yapmıştı eşim soguktu da dolaptan aldim
Ama iceli 10 saat olcak.cok tesekkur ederim

Aaa oylemi tamam bunlara dikkat edicem
Yogurt var evde ev yoğurdu
Ya bise dicem ayran vardi dolapta ictim
Esim bana dediki senmi ictin ayrani? Evet dedim bozulmamis mi o dedi yoo dedim güzeldi
Ama kac gunluktu ve ev yogurdundan yapmıştı eşim soguktu da dolaptan aldim
Ama iceli 10 saat olcak.cok tesekkur ederim
Bozulmuş mu iyice bir kontrol etmekte fayda var. Yoğurt da gaz yapıcı bir besin bugün değil de ishaliniz devam ederse yiyin. Yağdan uzak durun pirinç lapası falan yapabilirsiniz kendinize. Bol bol su için bir de aklıma gelenler.

Bir bardak suyun içinde bir çay kaşığı kimyonu kaynatın. Süzüp biraz ılıttıktan sonra için, gazınızı alır. Geçmiş olsun.

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim. Son yorum yapan arkadasim kimyonu simdi yapmaya gidiyorum :(

Back