• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir fikri olan var mı

johanson

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
94
1
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar
benim popomda ince ince de olsa biraz tüy var, ilk zamanlar bunları ağdayla alıyordum ama artık jiletle almaya başladım. Ancak sorun artık tüyden başka bir sıkıntıya dönüştü, kızarıklıklar var çok fazla sivilce gibi ufak ufak. Çok kötü bir görüntü oluşuyor böyle kızarık olunca. Bu kızarıklıklar için ne yapabilirim bir fikri olan var mı acaba?

merhaba arkadaşlar
benim popomda ince ince de olsa biraz tüy var, ilk zamanlar bunları ağdayla alıyordum ama artık jiletle almaya başladım. Ancak sorun artık tüyden başka bir sıkıntıya dönüştü, kızarıklıklar var çok fazla sivilce gibi ufak ufak. Çok kötü bir görüntü oluşuyor böyle kızarık olunca. Bu kızarıklıklar için ne yapabilirim bir fikri olan var mı acaba?
Onlar sanırım ufak ufakta olsa kıl dönmeleri olabilir epilasyon sonrası bepanthene merhem sürmeyi denesen belki faydası olabilir.

senin yaptığın gibi bende jilet vurmuştum ilk başta oraya jilet yapıyo olabilir hassasdır ve jilette tahriş ediyodur o bölgeyi bencede bepanthen iyi gelebilir bende onu kullandım

canım senin sorunun artık tüylenmeden çıkmış batık olmuş lazer epilasyonla hem tüylerinden hemde batık sorunundan kalıcı olarak kurtulabilirsin dene tatlım dua edersin:))

Back