Bir fikir verir mısınız?

Nasıl anlatayım ki. Dört dersim vardı benim geçen dönem ikinci üniversite kapsamında girdiğim için. Siz sınavla gireceğiniz için 7 dersiniz olacak.
Okul uygulamasında pdf’ler var onlar üzerinden ve videolardan ders çalışılıyor. Bana kolay geldi dersler bu dönem. Hepsi AA geldi. Öyle çok da çalışmadım açıkçası.
Oda aöf diye geçmiyor mu

Nasıl anlatayım ki. Dört dersim vardı benim geçen dönem ikinci üniversite kapsamında girdiğim için. Siz sınavla gireceğiniz için 7 dersiniz olacak.
Okul uygulamasında pdf’ler var onlar üzerinden ve videolardan ders çalışılıyor. Bana kolay geldi dersler bu dönem. Hepsi AA geldi. Öyle çok da çalışmadım açıkçası.
lısans mezunlarının sınavsız aof kayıt hakkından yararlandınız sanırım degıl mı
onu sorayım 2 yıl mı 4 yılda secebılıyor muyuz
bır maliye okuyasım varda

kesınlıkle dogru haklısınız
sımdı hangı bolumu okursanız okuyun 2 sene ortalama dersler aynı ortak
3-4. sınıflarda alan derslerı yogunlasıyor
ben sosyolojı felsefe gıbı seylerı daha cok severım dıyorsanız dedıgım gıbı sosyal hızmetler yerel yonetımler ınsan kaynakları cocuk gelısımı halkla ılıskıler bunlar sozel agırlıklı her yerde joker gıbı ısler
Ben çocuk gelişim kursuna gitmiştim stajda görüyorduk çok hoşuna gidiyordu çocuklarla iletisimim hocalarımın çok dediler bana üniversite oku sana kefil olup biyere işe baslatalim diye dinlemedim o zamanlar :)) şimdi evlenince okuyayım diyorum sevdigimde bi alan sıkılacagmi sanmıyorum insallah

Oda aöf diye geçmiyor mu

Yok iu auzef diye geçiyor. İstanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi. Aöf eskişehir anadolunun. Bir de ata aöf var erzurum atatürk üniversitesinin. Açık ya da uzaktan eğitim için üç seçeneğiniz var yani üniversite olarak.

lısans mezunlarının sınavsız aof kayıt hakkından yararlandınız sanırım degıl mı
onu sorayım 2 yıl mı 4 yılda secebılıyor muyuz
bır maliye okuyasım varda

Maliyenin dört yıllığı varsa ikinci üniversite kapsamında okuyabilirsiniz tabi. Üniversiteleri iyi incelemek lazım bölümler bir açılıyor bir açılmıyor.

Çocuk gelişimini dgs ile 4 yıllığa açıktan tamamlayamıyorsunuz sanırım. Okulöncesine geçiş yapıp örgün okumanız gerekiyor. Birde bu bölümü gerçekten örgün okumanız lazım, birebir almadan öğrenemeyeceğiniz konularınız olacak.

Ben sosyal hizmetler okuyorum açıktan. Bence biraz zor bi bölüm ama sınavdan 3 hafta önce başlayınca yetiyor yinede. Çocuk varkende okunuyor mis gibi. 4 yıllığa açıköğretim ilede tamamlayabiliyorsunuz.

Back
X