Bir fikir verir mısınız?

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.382
133
27
Hanımlar konuyu umarım doğru yere açmışımdır evliyim açıktan üniversite okumak istiyorum suan icin calisma amaciyla değıl elimde diplomam olsun istiyorum bu sene sınava gireceğim bana zorluğu olmayacak iş imkanı olan bi bölüm önerir mısınız ben çocuk gelişim istiyorum ama bilemedim zor olur mu diye?

Çocuk gelişimi okuyup mezun olduktan sonra DGS ile okul öncesi öğretmenliğine geçiş yapabilirsin. Her bölümün kendine göre zorluğu var.

aöf de malıye ıktısat kamu yonetımı falan secmezsenız gerı kalan dersler bolumler kolay
bu ıktısat malıye kamu yonetımı gıbı bolumlerıde ıstatıstık muhasebe gıbı alanları sevıyorsanız secebılırsınız
hangı alana ılgı duyuyorsunuz ?

aöf de malıye ıktısat kamu yonetımı falan secmezsenız gerı kalan dersler bolumler kolay
bu ıktısat malıye kamu yonetımı gıbı bolumlerıde ıstatıstık muhasebe gıbı alanları sevıyorsanız secebılırsınız
hangı alana ılgı duyuyorsunuz ?
Daha çok sözel tercih ediyorum hiç matematiğim yok çünkü:D ezberim kuvvetli . Evliyim bebek de istediğim için bana gore kolay bi bölüm olsun istiyorum fırsat bulur ezberi yaparım o sorun değil. Çocuk gelişim kursu sertifikam var baya seviyorum da çocukları devam ettireyim istiyorum

Daha çok sözel tercih ediyorum hiç matematiğim yok çünkü:KK70: ezberim kuvvetli . Evliyim bebek de istediğim için bana gore kolay bi bölüm olsun istiyorum fırsat bulur ezberi yaparım o sorun değil. Çocuk gelişim kursu sertifikam var baya seviyorum da çocukları devam ettireyim istiyorum
cocuk gelısımı guzel olur ozaman
halkla ılıskılerde olur

Sosyoloji evli ve çocuk düşünen biri için zor bir bölüm bence.
Çocuk gelişimi iyidir..

Sosyoloji nasıl olur sizce
Halkla iliskilerde hangi alanlarda çalışma imkanı var
aof de hangı bolumler var ınanın bılmıyorum ben muhasebeyı genelgelerı ıstatıstıgı sevdıgım ıcın ıktısat okudum
ama varsa sosyal hızmetler dedıgınız gıbı sosyolojı bunlar evet sozel ezberı sevenlere kolay bolumler
aslında kac kısı okudugu bolumun ısını yapıyor kı egıtıme nasıl baktıgımızla alakalı meslekı bolum yanı muhendıslık tıp ve egıtım fakultesı okumuyorsa bır kısı sevdıgı alanda kendını gelıstırmek ıcın de okuyabılır
muhendıslık okuyup magaza acan da var :) tıp okuyup sarkıcı olan da var

halkla ılıskıler heryerde var hastaneler de var mesela ınsan kaynakları varsa o bolumde guzel sosyolojı okudugunuzda ne yapacaksınız onu bılemedım kaymakamlık bınasından falan mı calısmayı dusunursunuz

yanı okudugunuz bolumu meslege dokmek ıstıyorsanız ben olsam cocuk gelısımı okurdum
en kotu ıhtımal devlet tesvıgıyle kres acılır ortaklasa , cocuk rehabılıtasyon merkezlerı de var daha cok secenegı var sankı

İstanbul üniversitesinde çocuk gelişimi ve eğitimi lisans programı var. Eğer seneye de açılırsa önlisans yerine tercih edin bence...
Ben birinci sınıfı okuyorum şimdi, ilk dönem çok kolaydı bence.

İstanbul üniversitesinde çocuk gelişimi ve eğitimi lisans programı var. Eğer seneye de açılırsa önlisans yerine tercih edin bence...
Ben birinci sınıfı okuyorum şimdi, ilk dönem çok kolaydı bence.
Nasıl anlatır mısın biraz canım

aof de hangı bolumler var ınanın bılmıyorum ben muhasebeyı genelgelerı ıstatıstıgı sevdıgım ıcın ıktısat okudum
ama varsa sosyal hızmetler dedıgınız gıbı sosyolojı bunlar evet sozel ezberı sevenlere kolay bolumler
aslında kac kısı okudugu bolumun ısını yapıyor kı egıtıme nasıl baktıgımızla alakalı meslekı bolum yanı muhendıslık tıp ve egıtım fakultesı okumuyorsa bır kısı sevdıgı alanda kendını gelıstırmek ıcın de okuyabılır
muhendıslık okuyup magaza acan da var :) tıp okuyup sarkıcı olan da var

halkla ılıskıler heryerde var hastaneler de var mesela ınsan kaynakları varsa o bolumde guzel sosyolojı okudugunuzda ne yapacaksınız onu bılemedım kaymakamlık bınasından falan mı calısmayı dusunursunuz

yanı okudugunuz bolumu meslege dokmek ıstıyorsanız ben olsam cocuk gelısımı okurdum
en kotu ıhtımal devlet tesvıgıyle kres acılır ortaklasa , cocuk rehabılıtasyon merkezlerı de var daha cok secenegı var sankı
Şöyle bişey çok şükür durumumuz iyi çalışmayı dusunmuyorum kendi evimin işini kendim yapıp çocuğuma kendim bakmak istiyorum amaa dünyanın bin bir türlü hali var bide 12 sene okudum boşa gitmesin bide üniversite diplomami alayim ki hem üniversite mezunuyum diyebileyim :)) hem olur ya kendi ayaklarımın üzerinde durmam icin bi ise girebilmek kolay olsun diye

Nasıl anlatır mısın biraz canım

Nasıl anlatayım ki. Dört dersim vardı benim geçen dönem ikinci üniversite kapsamında girdiğim için. Siz sınavla gireceğiniz için 7 dersiniz olacak.
Okul uygulamasında pdf’ler var onlar üzerinden ve videolardan ders çalışılıyor. Bana kolay geldi dersler bu dönem. Hepsi AA geldi. Öyle çok da çalışmadım açıkçası.

Şöyle bişey çok şükür durumumuz iyi çalışmayı dusunmuyorum kendi evimin işini kendim yapıp çocuğuma kendim bakmak istiyorum amaa dünyanın bin bir türlü hali var bide 12 sene okudum boşa gitmesin bide üniversite diplomami alayim ki hem üniversite mezunuyum diyebileyim :)) hem olur ya kendi ayaklarımın üzerinde durmam icin bi ise girebilmek kolay olsun diye
kesınlıkle dogru haklısınız
sımdı hangı bolumu okursanız okuyun 2 sene ortalama dersler aynı ortak
3-4. sınıflarda alan derslerı yogunlasıyor
ben sosyolojı felsefe gıbı seylerı daha cok severım dıyorsanız dedıgım gıbı sosyal hızmetler yerel yonetımler ınsan kaynakları cocuk gelısımı halkla ılıskıler bunlar sozel agırlıklı her yerde joker gıbı ısler

Back
X