Bir fikir arkadaşlar ??

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Merhaba arkadaşlar birkaç gün sonra benim biricik arkadaşımın doğum günü...klasik bir hediyeden ziyade şaşıracağı birşey almak istiyorum internette bakmadığım yer kalmadı... arkadaşım kız ve benim için çok önemli biri mutlu olması lazım...doğum gününü bu pazar kutlayacağız ( 3 gün erkenden ) çünkü hiç ummadığı bir zaman :) fakat ben ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ??

Almak isteyipte alamadıgı veya gitmek isteyipte gidemedigi br yer varsa bunları yaparak mutlu edebilirsin. İkinizin resminin basılı oldugu bir t-shirt de olabilir.

Almak isteyipte alamadıgı veya gitmek isteyipte gidemedigi br yer varsa bunları yaparak mutlu edebilirsin. İkinizin resminin basılı oldugu bir t-shirt de olabilir.

Canım öyle istediği birşey yok ne zamandır arıyorum ağzını ayrıca fotoğraf ile ilgili birşey yapmak istemiyorum çünkü benim eşim fotoğrafçı ve fotoğraf ile ilgili ne varsa yaptım ona :( fikrin için teşekkür ederim yine de :)

küçük sevimli bi kutu alıp içine toka küpe kolye gibi şeyler koyabilirsin :) birden aklıma bu fikir geldi

Merhaba arkadaşlar birkaç gün sonra benim biricik arkadaşımın doğum günü...klasik bir hediyeden ziyade şaşıracağı birşey almak istiyorum internette bakmadığım yer kalmadı... arkadaşım kız ve benim için çok önemli biri mutlu olması lazım...doğum gününü bu pazar kutlayacağız ( 3 gün erkenden ) çünkü hiç ummadığı bir zaman :) fakat ben ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ??

Canım bak bence,bir kutu al,oje seviyorsa eğer,içine her renk oje doldur :1: Ben olsam cok sevinirdim canım...

bende sevdiğim,değer verdiğim arkadaşlarıma sevdiklerime böyle klasik şeyler değilde farklı şeyler yapmak isterim..bana yapılan veya yaptıklarımdan bikaç örnek vereyim beğenirsen :34:

** mantar panoya resimlerinizle,yazılarla şekil oluşturabilirsin.. düşüncelerini,duygularını yazarsın,beraberliğinizden resimler yapıştırırsın..

$IMG_0439.jpg

** plaket yaptırabilirsin.. üstüne ister resim,ister yazı her türlü baskı yapılıyo..

$IMG_0438plaket.jpg

** yılın arkadaşı,yılın dostu vs gibi oscar ödülü yapabilirsin..

$oscarrrrr.jpg

** yine arkadaşlığınızı içeren,kendi cümlelerinle bu kitaptan hazırlatabilirsin..

Sevgiliye Hediye, Sevgili Kitabı | Sevgilinize en güzel hediye

** çikolata sepeti'nin harfli çikolataları var,istediğini yazdırabiliyosun..

$Kisiye-Ozel-Harfli-Cikolata-36-Harf-Hediyelik__51430499_0.jpg

** yine bazı siteler bu tarz sertifikalarda basıyo,değişik olabilir..

$en_iyi_sevgili_sertifikasi-12543.jpg

** bi sitede denk geldim,topuklu ayakkabı şeklinde hoparlör var..

http://www.buldumbuldum.com/hediye/gimme_tunes_speaker_topuklu_hoparlor/

** objektif şeklinde bardaklar var,son günlerde pek revaçta..

http://www.buldumbuldum.com/hediye/cuplens_objektif_bardak/

$cuplens_objektif_bardak_500.jpg

** isimlerinize özel bi saatte ilginç olabilir..

http://www................../Hediye...Kisiye_Ozel_Duvar_Saati_-_I_Love_You_Saat.htm

$kisiye_ozel_duvar_saati_-_i_love_you_saat_410651.jpg

Fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar hepsine bayıldım ve hepsini düşüneceğim yeni fikirlere açığım :))
Canımsınız :)

Ben erkek arkadasimin kardesi icin bi kutu hazirliyorum. Icini rengarenk seker ve cikolatalarla doldurup, minik renkli kagitlara notlar yazmayi dusunuyorum. Bir de gecenlerde bir yerde okumustum cok hosuma gitti. Ayna almayi dusunuyorum. Osmanli zamaninda insanlar birbirine hediye edermis hep. Brine ayna hediye etmek demek, "sana senden daha guzel bir hediye bulamadim" demekmis. Tabi bunu belirten bir not ilistirmeyi de dusunuyorum yanina. :)

Son düzenleme:
Buaralar uçak biletleri indirimde.
Gitmek istediği bir şehir var ise oraya sabah erken saate bilet alabilirsin.
Dönüşünüzde aynı günün akşamı olur.
Bol bol gezip tozarsınız yer içersiniz foto çekinirnisiniz.

Canım istanbul da yaşıyoruz ama bir yere gitmek mümkün değil çalışıyoruz ve o gececi ben tam gün uyuşmuyor saatler :(( Offf hala bir karar veremiyorum :((

Back