• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Ev Yapımı Gri Oje de Benden Olsun

ultimareina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
448
2
0
İstanbul
dscn5162.jpg

Çok cazip, değişik bir renk çıkmadı ortaya, dışarıda da bulunabilir bir renk belki ama can sıkıntısı işte ne yaparsın :)
Sedefli beyaz Alix Avien'in içine siyah oje karıştırılmış hali...

gayet de güzel olmuş bence

ama tavsiyem 1-2 damla lacivert ya da yeşil damlatabilirsin içine. ya da diğer frankeninden azıcık

bana da rakip oldun bu aradakaydirigubbakcemile3

gayet de güzel olmuş bence

ama tavsiyem 1-2 damla lacivert ya da yeşil damlatabilirsin içine. ya da diğer frankeninden azıcık

bana da rakip oldun bu aradakaydirigubbakcemile3

Estağfurullah, haddimi bilirim ben her zaman :) Hocalarıma da saygı duyarım :) Yeşilime kıyamam belki :) ama lacivert almayı düşünüyordum zaten ne zamandır, onu aldığımda ondan da katarım içine ama merak ettim lacivert damlatınca ne olacak, nasıl bir renk alacak :uhm:

Estağfurullah, haddimi bilirim ben her zaman :) Hocalarıma da saygı duyarım :) Yeşilime kıyamam belki :) ama lacivert almayı düşünüyordum zaten ne zamandır, onu aldığımda ondan da katarım içine ama merak ettim lacivert damlatınca ne olacak, nasıl bir renk alacak :uhm:

ne hocalığı benim tek denemem var zaten o da gri. ama kendimde bi ışık gördüm sankisırnaşık şey

eğer lacivert katarsan, benimki gibi içinde hafif ışıkta belli olan bi lacivertlik olacak.

tabi sen bana bakma zevk meselesi ben duman mavisi sevdiğim için öyle yapmıştım

ne hocalığı benim tek denemem var zaten o da gri. ama kendimde bi ışık gördüm sankisırnaşık şey

eğer lacivert katarsan, benimki gibi içinde hafif ışıkta belli olan bi lacivertlik olacak.

tabi sen bana bakma zevk meselesi ben duman mavisi sevdiğim için öyle yapmıştım

Yok tamam bende yapıcam işteeekaydirigubbakcemile4

Back