- 3 Eylül 2011
- 51
- 6
- 36
- Konu Sahibi Karakizkevser
-
Canim aynen bisey ölmus olabilir ya da islak hali da kokar veya evde cocuklar varsa onlarin yatagida kokabilir altina yapip carsaf falan saklamis olmasinlar :/
Mutfak lavabonuzun altina bakin bizim oradan koku geliyo arada havalandiriyoruz mutfak dolaplarini
Bide yerleri yuzey temizleyici dok canim biz a101den almistik mis gibi kokutuyor
bence didik et her tarafi hurclari ac yuklugu kontrol et
Arkasi değil icindekileri boşalt belli olur
evlı degılım ama bır komsumuzun kokardı, duvarları rutubetlı gıbıydı perdeler eve guzel koku saglar annem asınca mıs gıbı kokar , birde yerler ıcın ıslak supurge tarzı seyler oluyor onla silin,(süpürün) kokulu detarajanlarla aklıma gelen bunlar
Evde oğlum var oda küçük 1 yaşında ama bazanin altını didik didik edicem bi orası kaldı didiklemedigim(
Evet deri aslında söküp atarım valla eger o koku yapıyorsaBaza başlığın deriyse ondan gelebilir yazın koku yapar cunku
Minikmis daha orda bisey olacagini zannetmem ama en iyisi oraya bakin biAspirator borunuza bakin belki cikmistir :/ Banyo dolabiniza bakin islak bez falan kalmis olabilir suan bunlar aklima geldi vallahi umarim bulursunuz en kisa zamanda
gebe olabilirmisiniz bana gebeyken cok kolardiKızlar bu evde ne var anlamıyorum yastık yorgan çarşaf köşe bucakta herşeyim tertemiz gün aşırı süpürge yerler silinir banyo pırıl pırıl kış hep havalandiririm evi yazin ama gel gör ev kokuyorr cildiricam eve kimseyi davet etmek istemiyorum. Evimden utanır hale geldim yaaa bi akıl verin lütfen
Hmm evet perdeleri daha sık yikayayim birde bi umut inşallah ondandir
gerci perdeleri yıkadıktan sonrada koku kalıyor ama ...
Yumuşatıcı dökme oda koku yapıyor
Koku heryerde eşit mi yoksa belli bi yere gelince mi hissediliyor? Mesele benim mutfakla tuvalet havalandırma borusundan geliyormuş. Temizlediler..
Kıyafetleri havalandırıyor musun? Dolabın arkası felan sıcaktan koku yapıyor olabilir belki.Yatak Odasında daha yoğun hissediyorum :/
Bende dip köşe tertemizim hiç sorma böcekKızlar bu evde ne var anlamıyorum yastık yorgan çarşaf köşe bucakta herşeyim tertemiz gün aşırı süpürge yerler silinir banyo pırıl pırıl kış hep havalandiririm evi yazin ama gel gör ev kokuyorr cildiricam eve kimseyi davet etmek istemiyorum. Evimden utanır hale geldim yaaa bi akıl verin lütfen
Yani aşırı böcek yok alerjim varKızlar bu evde ne var anlamıyorum yastık yorgan çarşaf köşe bucakta herşeyim tertemiz gün aşırı süpürge yerler silinir banyo pırıl pırıl kış hep havalandiririm evi yazin ama gel gör ev kokuyorr cildiricam eve kimseyi davet etmek istemiyorum. Evimden utanır hale geldim yaaa bi akıl verin lütfen
Binanız başka bir binayla bitişik mi .yan taraftan falan olabilir öyleyse eğer veya komşunuzdan falan geliyo olabilir bi sorun herkeseBilmiyoorumm dua edin bulayim kafayi yedim
Kızlar bu evde ne var anlamıyorum yastık yorgan çarşaf köşe bucakta herşeyim tertemiz gün aşırı süpürge yerler silinir banyo pırıl pırıl kış hep havalandiririm evi yazin ama gel gör ev kokuyorr cildiricam eve kimseyi davet etmek istemiyorum. Evimden utanır hale geldim yaaa bi akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?