bir ev temizliği iyi yapıldığı halde nasıl kokar yaa

Benim evde kedi var o bazen koku saliyor cok sinir bozucu olabiliyor. Kokudan kurtulmanin en etkili yolu sık sık halilari ve perdeleri yikamak, koltuklari silmek, hatta yataklarinizi da silin, ben hali yikama makinesiyle yikiyorum hepsini. Yorgan yastik vs ne varsa yikayin havalandirarak kurutun, dolap kapaklari da bikac gun acik kalsin koku falan kalmaz.

mber: 194053"]Bir şey mi öldü acaba ? Yatak odasından geliyor demişsiniz kullanmadığınız yorgan,yastık varsa onları bir havalandırın eğer yün yorganınız varsa ıslak kalmışsa onlar kötü kokar ..
Halı nemliyse o kötü kokar ..Ayy fare falan mı öldü bir yerde
[/QUOTE]
Yorgan yastik vakumlu hurcta onlar cok olmasada havalaniriyorum ama fare mi baska seymi cok aradimuYok yok yok

Soylediklerinizin icinde bakmadiklarim var çok teşekkür ederim hemen baktiricam :)

geçenlerde bizim evde de kötü bir koku vardı. hani ıslak çamaşır kalır da kokar ya öyle. her yeri kontrol ettik falan ama bulamadık bir şey. meğerse boya yaptırmıştık, kalanlar arka balkonda kovasıyla duruyordu. bi kova da geçiş astarı. onlar bozulmuş kokmuş. boyanın bozulabileceğini düşünmezdim. kurtulduk sonunda. ama bulana kadar etrafı koklamaktan sinirlerim bozulmuştu.

Allah Allah anlamadım illaki bir sebebi vardır ,kiracımısınız eğer öyleyse taşının bari bir şey yoksa
Yatak odasında ıslak çamaşırdan,ıslak yünden,ıslak halıdan başka ne olabilir ki kokacak

Canim aynen bisey ölmus olabilir ya da islak hali da kokar veya evde cocuklar varsa onlarin yatagida kokabilir altina yapip carsaf falan saklamis olmasinlar :/
Mutfak lavabonuzun altina bakin bizim oradan koku geliyo arada havalandiriyoruz mutfak dolaplarini
Bide yerleri yuzey temizleyici dok canim biz a101den almistik mis gibi kokutuyor
bence didik et her tarafi hurclari ac yuklugu kontrol et

Son maddeye siddetle katiliyorum resmen camasirlar rutubet gibi igrenc otesi kokuyor ama annem deterjanliga karistirmis hangi marka aldiginida hatirlamadi icin bulamadik Sen yazar misin canim aklina gelen varsa bi daha almayiz yoksa bu gidisle bizim camasirlar rutubet kokacak hep

En sonunda evi komple yikayacagim sinirden

boşuna kınama kınadıgin başına gelmede olmezsin derler (( offff offf

[QUOTEma85, post: 42072243, member: 222952"]geçenlerde bizim evde de kötü bir koku vardı. hani ıslak çamaşır kalır da kokar ya öyle. her yeri kontrol ettik falan ama bulamadık bir şey. meğerse boya yaptırmıştık, kalanlar arka balkonda kovasıyla duruyordu. bi kova da geçiş astarı. onlar bozulmuş kokmuş. boyanın bozulabileceğini düşünmezdim. kurtulduk sonunda. ama bulana kadar etrafı koklamaktan sinirlerim bozulmuştu.[/QUOTE]
Aynen insanin sinirleri alt üst oluyoorr inşallah bende bir an önce kaynağı bulurum

Tamam iste .Bulursunuz ha gayret.
Duvara dayali dolap varsa içinde rutubet olmustur .akmıstir .ıslak bişey .
Yada orda unutulan ........
Bulunca ne olduğunu yazin baaari merak ettim.

Büyük kıyafet dolabi var ustten baktim yok bisey ama badana yaptiricam bu kokuda sebep yoksa evde cizik bile yok o zaman daha ayrıntılı bakarim arkasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…