- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi Karakizkevser
-
Bir şey mi öldü acaba ? Yatak odasından geliyor demişsiniz kullanmadığınız yorgan,yastık varsa onları bir havalandırın eğer yün yorganınız varsa ıslak kalmışsa onlar kötü kokar ..
Halı nemliyse o kötü kokar ..Ayy fare falan mı öldü bir yerde
*Mutfak banyo tum lavabolarin alt takimlarini değiştir.
* Giderlerin es borusu takılmış mi onu kontrol ettir. Bizim banyonun unutulmus taktirdik ve ev mis gibi koktu...
*Silikonlu yerlerin arkalari. kuflenmis olabiliyor. Silikonlari söküp tekrar temiz temiz yaptır.
* Evde bazı yemekler çok koku yapar.
* islak tam kurumamıs camasirlar da cok feci kokar
* bazi deterjanları cok severek aliyoruz ama çamaşır yıkandıktan sonra çok iğrenç kokuyorlar mesela meshur 1 2 marka var herkez çok begeniyor kokusunu ama ben o kokudan nefret ediyorum.
Nerden geldiği bulunur .Tüm kapilari kapatıp kokunun kaynağıni bulun .
Niye bulunmasınki
*Mutfak banyo tum lavabolarin alt takimlarini değiştir.
* Giderlerin es borusu takılmış mi onu kontrol ettir. Bizim banyonun unutulmus taktirdik ve ev mis gibi koktu...
*Silikonlu yerlerin arkalari. kuflenmis olabiliyor. Silikonlari söküp tekrar temiz temiz yaptır.
* Evde bazı yemekler çok koku yapar.
* islak tam kurumamıs camasirlar da cok feci kokar
* bazi deterjanları cok severek aliyoruz ama çamaşır yıkandıktan sonra çok iğrenç kokuyorlar mesela meshur 1 2 marka var herkez çok begeniyor kokusunu ama ben o kokudan nefret ediyorum.
Benim evde kedi var o bazen koku saliyor cok sinir bozucu olabiliyor. Kokudan kurtulmanin en etkili yolu sık sık halilari ve perdeleri yikamak, koltuklari silmek, hatta yataklarinizi da silin, ben hali yikama makinesiyle yikiyorum hepsini. Yorgan yastik vs ne varsa yikayin havalandirarak kurutun, dolap kapaklari da bikac gun acik kalsin koku falan kalmaz.
Tamam iste .Bulursunuz ha gayret.Keşke öyle kolay olsa( ama yatak odası diye tespit ettim
Evde çok eşya olduğunda ve havalandırılnadıkları zaman da ev çamaşır suyu kokmaz.
Tamam iste .Bulursunuz ha gayret.
Duvara dayali dolap varsa içinde rutubet olmustur .akmıstir .ıslak bişey .
Yada orda unutulan ........
Bulunca ne olduğunu yazin baaari merak ettim.
Allah Allah anlamadım illaki bir sebebi vardır ,kiracımısınız eğer öyleyse taşının bari bir şey yoksa
Yatak odasında ıslak çamaşırdan,ıslak yünden,ıslak halıdan başka ne olabilir ki kokacak
Allah Allah ne ki kokan
Bilmiyoorumm dua edin bulayim kafayi yedim
Arkasi değil icindekileri boşalt belli olurBüyük kıyafet dolabi var ustten baktim yok bisey ama badana yaptiricam bu kokuda sebep yoksa evde cizik bile yok o zaman daha ayrıntılı bakarim arkasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?