• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir ev temizliği iyi yapıldığı halde nasıl kokar yaa

sirkeli suyla temizlik yapıyormuşsun ya bence oranlarına dikkat et derim. fazla hijyenik olsun diye sirke oranını fazla koyuyorsan ve evi iyi havalandırmıyorsan o tıpkı içeride 100 kişi nefes alıp vermiş gibi pis kokar. sirkenin oranını düşür bir de temizlikte elma sirkesi kullan. ben de ilk başta hatayla öyle yapmıştım. oradan biliyorum. banyo yatak odasına yakınsa ve oralarda da sirke falan kullanıyorsan ıslak kalmamasına dikkat et. mikrofiber bezle kurut gerekirse her yeri ve havalandırma hep açık kalsın.

bir de bu sıcak havalarda hele bir de nemli bölgede yaşıyorsan orana iyice dikkat et. sana bir tavsiye de temizlik suyunun içine elma sirkesini az koy karbonat ekle biraz da limon suyu koy o zaman koku kalmaz. karbonat tüm bakterileri çözer atar. hatta halı diplerinde yaşayanları da öldürdüğüne şahidim. banyodaki birçok kireçte de etkili. limon suyu da esans gibi sirkenin kokusunu alır. temizlikten sonra rahat 1 saat de tüm evi havalandır derim.

Bende dip köşe tertemizim hiç sorma böcek :KK43:((((??(((((((((ş ilaçlattık geçen yarın yine ilaçlatıcaz hiç olmasdı şimdi bu sıcaktan mı neden ndn ndnnnn delircemm aksilik en zayıf noktamm aleerjim varrr aşırı yok ama var yani karşımıza çıkıyo ölü diri üfffffffff üstelik ev yeni

Off o da çok zor Allah yardım etsin

bir de bu sıcak havalarda hele bir de nemli bölgede yaşıyorsan orana iyice dikkat et. sana bir tavsiye de temizlik suyunun içine elma sirkesini az koy karbonat ekle biraz da limon suyu koy o zaman koku kalmaz. karbonat tüm bakterileri çözer atar. hatta halı diplerinde yaşayanları da öldürdüğüne şahidim. banyodaki birçok kireçte de etkili. limon suyu da esans gibi sirkenin kokusunu alır. temizlikten sonra rahat 1 saat de tüm evi havalandır derim.

Teşekkür ederim deneyeyim onu da inşallah işe yarar

Üst komşumun evinin kokusu kapıyo açınca bana iniyor bende tarif edemiyorum ne kokuyor ama zor
Sizi muhtemel gidersen geliyordur
Koku koyun lavanta felan

dolap filan hep temiz ama tek tek bakicam yine. Cok tesekkur ederim onerileriniz icin
canım buyuk bi ihtimalle ondandır.kokladın mı peki var mı koku?odanın cam kapı hepsini birkaç saat kapat o sekilde başlığı kokla o zaman daha iyi anlasılır

Benimde evde nerden koktugunu anlayamadıgım bir koku var. deliricem. böyle sey gibi bir koku akvaryum kokusu olur ya yada pis klima kokusu gibi gibi....

temizlemedigim yıkamadıgım yer kalmadı. artık deri koltuklarımdan şüpheleniyorum. yukarıda bir üyede yazmış zaten.

kullandıgımız hersey suni, yapay... zamanla koku üretiyorlar.Esyaları degiştiricem o boyuta geldim artık.

Benimde evde nerden koktugunu anlayamadıgım bir koku var. deliricem. böyle sey gibi bir koku akvaryum kokusu olur ya yada pis klima kokusu gibi gibi....

temizlemedigim yıkamadıgım yer kalmadı. artık deri koltuklarımdan şüpheleniyorum. yukarıda bir üyede yazmış zaten.

kullandıgımız hersey suni, yapay... zamanla koku üretiyorlar.Esyaları degiştiricem o boyuta geldim artık.

Bende aynı şeyi düşünüyorum hatta evi satmayı düşünüyorum :((((

Back