• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Bir Ev Grdm Sanki''

İyi günlerde oturun inşallah.
Bu arada melek figürünü ben de çok severim.

evın cok guzel

sade evlerı severım cokta kullanısı
gule gule otur canım
bır omur mutluluklarrrrrrrrr

bende her zaman sadelikten yanayım sevmem öyle çiçek böcek süs püs fln tesekkür ederim cnm

sağlıkla mutlulukla oturmanı dilerim meleklerin çok güzel ama çivileri dikkat çekici geldi bana onları biraz daha gömseniz melekler daha göz alıcı olabilir.

zaten değiştirecegimi orayada yazmıstım eve yeni tasındıgımızda takmıstım öle geçici

Dileğim canım benim bir şey soracağım hep unutuyorum,aklımdayken sorayım balım.Şimdi senin salon koltukların krem renkte ya balım kullanışı nasıl,ben de aldığım koltuğun rengini krem düşünüyorum ( biz son 1 ay kala rengini seçeceğiz de ) kasası acı kahve deri olacak oturma ve yaslanma yerlerini krem olsun diyorum ama ya çok kirlenirse.Nasıl oluyor canım,ya da şu renk yaptırsan daha rahat edersin dediğin bir renk var mı ?

bu renk rahat cnm ya hatta cıkarılıp yıkanıo zaten benimkide öyle kir olmuyor benimkide acı kahve olacaktı ama siyah geldi böylede guzel duruo hyırlı olsun bebeeem

bir kedi gördüm sanki evinde CADIARZU
:))şaka bi yana çok tatlı ve karakterli bir ev döşemişsin canım :nazar:
huzurla oturun inşallahh

Tatlişim evinde kendin gibi çok güzel güle güle oturŞeniz

Back
X