Bir eşim ve ailesi konusuda benden

Bende öyle dedim beni söyle dedim sonuçta ben onların çocukları değilim anlayışlı olmak zorunda değilim. Eşimle sorun yaşıyorum de diyorum kötü olmanı istemiyorum diyo

Birde şey dediler bana bunun ucuz bi arabası varmış onu satmış vermiş büyük bir ihtimalle ordan bi sahiplenme çıkacak diye bekliyorum.
Anladım bi miktar kpin de hakkı var. Eğer sorun çıkarırsa vermeyi teklif edin. Araba eninde sonunda satılır. Yeni arabayı da kendi üstünüze alırsınız sorun çözülür. İş eşinde biter. Şimdi doğruya doğru senin üzerinden ver bize demek gerçekten de güvenmiyorum demek. Ben de olsam babam yanlış anlar diye çekinirdim sanırım. En iyisi arabayı satmak

Bende öyle dedim beni söyle dedim sonuçta ben onların çocukları değilim anlayışlı olmak zorunda değilim. Eşimle sorun yaşıyorum de diyorum kötü olmanı istemiyorum diyo
Ben kaynanama da dedim ya normal bi saatte gelmiyor gece 12 buçuk 1 den önce gelmez eve bazen telefonuna ulaşılmaz ben arabamın peşinde mi koscam. Ayrıca benimle kötü olurlarsa olsunlar umurumda olmaz benim nedenim belli çocuğum var istemiyorum. Ben eşime dedim arabayi aldığı zaman git annende kal eve almam seni dedim. Hala evli olduğunu kabul edemedilerse baksınlar sana o zaman diyorum.

Çok doğru yapmışsın benimde umrumda değil kötü olmak onları daha çok üzer onlar düşünsün ben yeterince iyi oldum çünkü yeter. Kocaman adam düşüncesiz davranıyor ama bütün mesele eşlerde baskı yapmayınca anlamıyorlar

Haklısın tabi. Evin ayrı yolun sapa. Onlar ne karısıyor. Çocuk mu var karşılarında

Sizinle aynı derde sahip bir üye daha var. F Fight4freedom1
Kendisi çok uğraştı didindi ama vazgeçti arabadan, aileyle de görüşmüyor. Kayınpederin para koymadığına emin misiniz? Yani şu kadar peşinatı ben vereyim sen de kredisini ödersin denmiş mi?

Evet küçük de olsa bi miktar vermiş ama masrafları olurken hep araba bizim biz vereceğiz dedi eşim yani kabul etmem ben. eğer şimdi bi kısmını ödeyin derse onu da kabul etmem zaten eşime öyle dedim araba değil sorun ver babana ama artık burda burunlarının dibinde oturmam ve asla gidip gelmem çünkü kandırıldım

Bu araba mevzusu bendede var. bütün altınlarımi bozdurdum. 17 yıl sonunda bir araba aldik eşimle. Her yerede otobüsle gidiyordum iki çocukla. Biz arabayı alınca ailede gelen geçen bizden araba istedi. Abim işi çıkıyor istiyor. Kaynım altında arabası var eşine istiyor işi varmış. Aaaaa yeterr. dedim ben kimseden araba istemedim her yere yürüyerek yada otobüsle gittim ne bu . Dedim verme kimseye. Kaynım gene istemiş akşama dedim araba kapının onunde olacak . Bitti .akşam evimin önündeydi. Eşimde hak veriyordu da bana hayır diyemiyorum diyordu. Dedik neyse.
Bu senede kaynım arabasını sattı eskidi diye tekrar mevzu patladı yok ise gidecem yok okula başladı istemeye gene arabayı. Bir verdi bişey demedim iki verdi bak dedim başladılar gene pazar gene geldiler aldılar arabayı gittiler. Ben gene patladım yeter ama dedim bir pazar bizde gezeceğiz bütün hafta 3 çocukla evdeyim.bana mı güvenip sattılar arabalarını dedim. Bide ertesi gün bebeğimde hastalandi başkasından bizi götürmesini rica edince aklı başına geldi vermiyor artık 3hafta suratında etkisi olmuş olabilir.
Demem o ki ailenin enayisi olmayın. Sizde güzel bı cinnet çözer işi.

İyi ki Kayınpederim araba kullanmayı bilmiyor Allahım sana çok şükür. Aynı dertten ablam da muzdarip de. Araba bir eve ait olmalı ya. Yoksa her zaman bir sorun çıkıyor. Allah yardımcınız olsun. Malınız var ama ayıp olmasın diye ses edemiyorsunuz.

Yokta babasinin üzerine niye yapmisda kendisinin üzerine yapmamış kendi ödeyeceği borc sonuçta

Kaç kez cinnet geçirildi acaba çözüm hâlâ yok bekliyorum ama çok doluyum bu konuya eğer bu sefer de çözülmezse fena tepkiler vericem

Küçük bir miktar verdiğine emin misiniz?
Evlenene kadar araba babamın üstüne demeyen esinizde suç.
Araba ortak alındıysa ki öyle duruyor, eşiniz tek başına söz sahibi olamaz ki.

Kaç kez cinnet geçirildi acaba çözüm hâlâ yok bekliyorum ama çok doluyum bu konuya eğer bu sefer de çözülmezse fena tepkiler vericem
Ee kredisini siz ödüyorsanız neden babasının üzerine.Eşin üzerine alır diye arabayı değiştirmiyorlar.Benim durumumda benzerdi.Ben arabayı temelli verdim ailesine.Şimdi durumdan gayet mutlular.Bende görüşmüyorum. Ancak bayramdan bayrama.

Araç sizin değil babasının. Çok pis dolandırmıslar sizi size ödetip arabayı da almışlar. Yükseltmeye “izin vermemek” ne demek kimin malını kimden kaçırıyorlar
Geçmiş olsun hırsız ailesi var eşinizin

Birde şey dediler bana bunun ucuz bi arabası varmış onu satmış vermiş büyük bir ihtimalle ordan bi sahiplenme çıkacak diye bekliyorum.
ucuz da olsa oda arabasını satmış , yani birlikte almışlar oğlunla hemde bekarken alınmış aynı durumda siz olsaydınız babanızla ortak bi araba alsaydınız bekarken , şimdide eşiniz deseydiki baban üzerimize versin. siz ne yapardınız bu durumda .?

Ben cok cinnetler geçirdim hele bi aksam yılbaşı akşamı kayinpeder eve erken geldi anahtar ondaydi. Disari çıkarken alacaktık disardan gelmişti. Kaynimla kavga etmiş sen al bizim arabayı bas git o gece cinnet geçirdim kaynanam da pedere kızmış gelinin gözleri kan çanağı olmuş sinirden die en fazla bir ay almadı sonra yine aldı. Ama artık çok yoruldum araba alindiysa sen annende kalacaksın artık dedim. Şimdi vermio bakalim ne kadar sürecek cok umutlanmiyim bu adam hayırdan pek anlamıyor çünkü

Arsızlar çünkü ama ben bırakmıycam bu konu artık inat sebebi oldu gerekirse dava açarım boşanırım yine de vermem çünkü ben çok salaklıklar yaptım çok paralar ödedim. Ortak alınmış falan diyenler var ama bana kimse bu araba ortak demedi düğünümü sevgililikten başlayarak birlikte eşimle ben ve benim ailem yaptı onlar keyif yaptı sadece ben boş evde oturdum o evinin eşyasını dizdi. Öyle yok

Ben para ödemediğim için temelli verdim. Siz ödediyseniz tabiki vermeyin. Bence satılığa çıkarın arabayu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…