Bu araba mevzusu bendede var. bütün altınlarımi bozdurdum. 17 yıl sonunda bir araba aldik eşimle. Her yerede otobüsle gidiyordum iki çocukla. Biz arabayı alınca ailede gelen geçen bizden araba istedi. Abim işi çıkıyor istiyor. Kaynım altında arabası var eşine istiyor işi varmış. Aaaaa yeterr. dedim ben kimseden araba istemedim her yere yürüyerek yada otobüsle gittim ne bu . Dedim verme kimseye. Kaynım gene istemiş akşama dedim araba kapının onunde olacak . Bitti .akşam evimin önündeydi. Eşimde hak veriyordu da bana hayır diyemiyorum diyordu. Dedik neyse.
Bu senede kaynım arabasını sattı eskidi diye tekrar mevzu patladı yok ise gidecem yok okula başladı istemeye gene arabayı. Bir verdi bişey demedim iki verdi bak dedim başladılar gene pazar gene geldiler aldılar arabayı gittiler. Ben gene patladım yeter ama dedim bir pazar bizde gezeceğiz bütün hafta 3 çocukla evdeyim.bana mı güvenip sattılar arabalarını dedim. Bide ertesi gün bebeğimde hastalandi başkasından bizi götürmesini rica edince aklı başına geldi vermiyor artık 3hafta suratında etkisi olmuş olabilir.
Demem o ki ailenin enayisi olmayın. Sizde güzel bı cinnet çözer işi.