Bir eşim ve ailesi konusuda benden

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
947
123
30
Merhaba,

1 yıldır evliyim. Eşimin bekarken kredi çekip aldığı ve hâlâ kredi borcunu ödediğimiz arabası babasının üzerine. Eşimin ailesi düğün sürecinde asla destek olmadı takı eşya hiç bir şey her şeyi eşim ve ben ödedik. Benim ailem kız tarafına düşenleri yaptı. Çok kısa anlatmaya çalışıyorum bu arada. Hiç bir şeye destek olmadıkları gibi tutturdular bizimle aynı binada oturacaksınız diye ailem izin vermedi güya aynı bina değil ama karşı binada oturuyoruz üstelik pahalı bi semt kirayı biz ödüyoruz. Yakın oturuyorum ama hiç bir zararlarını görmedim aksine faydaları olmuştur bu konuda haksızlık edemem.

Mesele şu arabayı değiştirmek istedik eşimin babası izin vermedi. E kredisini biz ödüyoruz bütün masraflarını biz ödüyoruz onlar da kullanıyor bu arada ben bu durumdan rahatsız oldum ve araba seninse üzerine al yok değilse söyle ona göre davranalım diye eşimle bir sürü sorun yaşadık derken eşim ailesine durumu söyledi ve tepki şu bize güvenmiyor musunuz çok ayıp ettiniz vs.

Sizce ben bu konuda haksız mıyım? Kötü olacaksak olalım umrumda değil kullanılmış gibi hissediyorum.

Bu şeye dönmüş malım seni versem demi kötü olsam vermesem mi kötü olsam? Madem kötü olacam vermem ben

Aynen araba kimin
Netleştirin açıkça konuşun

başka oğlu falan vs var mı benim eşimin arabası kayınpederimin üzerine ama hem tek oğlu hemde eşim kendi biriktirdiği parayla aldıgı icin hic soeun etmedim ama bizimkinin kendi arabası da var hiç sahiplenir gibi fakan konusmuyor arada oğluna senin arabayı yükseltsek mi falan der ama ne blim (tek oğlu lafını bi yere çekecekler için açıklama, kızları da var ama eşimin kendi biriktirdiği parayla haksızlık etmiceğini biliyorm onlara da bi şeyler vercektir tabi)

Kredilrrini siz ödüyorsaniz araç sizin dir

basit aslinda, kim odemisse onundur. Baba yarin vefat etse mirascisi cikar arabanin iyice havaya bakarsınız.

Baba sözüdür
Mesele para ise babana bile güvenme
Yani evet kayınbaba güvenmiyorum
Benim olan benim olsun
Yok zaten artık çok doldum eşim çekingen bi tip çünkü sindirmişler zar zor söyledi eğer o söyleyemeseydi ben söyleyecektim

Neden babasının üzerine yaptırmış? Anlaşmaları nasılmış?
Baba araba bizim diyor mu?
Yeni mezun olduğunda almış babası baskın bi tip neymiş ilk aracın olunca sigortası çok çıkıyormuş da ondan babasının üstüne yapmış zamanında ama ben evlenene kadar kimse demedi bu araba babamın kaldı ki 1 senedir kredi ödüyoruz arıza yaptı bilezik verdim bütün masrafını biz ödüyoruz

O zaman sonuna kadar haklısınız. Başka bir üye yazmış zaten geleceği de düşünmek lazım. Babası satış versin size. İkna etsin oğlu babasını.

O zaman sonuna kadar haklısınız. Başka bir üye yazmış zaten geleceği de düşünmek lazım. Babası satış versin size. İkna etsin oğlu babasını.
Uğraştığım şeye bak çözmesi gereken eşim ama aklı sıra şeyden çekindi durup dururken söylersem küserler, söyledi ama bakalım ne olacak bekliyorum

Arabayı eşin tek mi almış babası da para koymuş mu bence koymuştur çekilen krediyi de eşin ödüyor dur. Ama yok tek eşin aldıysa değişmek istediğinizde hayır deme hakları yok. Keşke bizim üzerimize yapın demek yerine biz değişeceği diyip o arada yeni arabayı kendi üzerinize alsaydınız.

Araba kötü bi araba değil ama bir türlü satılmadı ilana koydu kaç kez arayan soran yok

Bizim araba da bizim üzerimize ama kayinpeder bizden çok kullanıyor. Her seferinde depo dolu getirir ya da gittiği yere gider 100 liralık gelirken koyar bize getirir. Bende bu durumdan rahatsızım 5 yaşında oğlum var evde düşse bisey olsa babani mi aricam ben diyorum. Ama Cook şükür bi kac keredir peder arabayi istese de eşim şey demis karımla aram açılıyor artık yeter benden isteme demis ama bu yine istemeye devam ediyo eşim çok şükür akıllandı vermio

Araba kötü bi araba değil ama bir türlü satılmadı ilana koydu kaç kez arayan soran yok
Birde şey dediler bana bunun ucuz bi arabası varmış onu satmış vermiş büyük bir ihtimalle ordan bi sahiplenme çıkacak diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…