• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir eş bu kadar düşüncesiz olabilirmi??

İyi ediyorsun eğer ki oğlum olsaydı aynen senin gibi yapardım erkeğin yetiştirmesinde anne büyük faktör, tamam baba da önemli ama bütğn ayrıntılar kadının
Omzunda
Evet bende öyle düşünüyorum çocuklarımın babalari gibi olmasını istemiyorum

Tamam da arkadaşlar kimsenin ne yaşadığını anlayamazsınız belki o yemeği yapmasa daha çok üstüne gidecek adam. Belki psikolojik olarak baskı yapacak yani huzursuz edecek. Yani adamın öküzlüğü ama kadın da bunu değiştiremeyebilir istesede
Konu sahibi arkadaş zaten (dün açmıştı sanirim) eşi ile boşanmayi istediğine yönelik bir konu açmıştı.Bu süreç gectikten sonra gerçekten boşanmayı düşünüyorsa elin oğlu -evinde yedirip icirdigi misafirler zaten "kız giderayak yoldan geçene bile hizmet etti..helal olsun "demiyecek..yapmasın bari o güne kadar sağlığını toparlar

Evet bır koca bu kadar dusuncesız olabılır, karısı her dedıgınde 'he' diyorsa.
Karısı kendine sınır cızmeyıp bu hayat musterek demiyor soz sahıbı sensin diyorsa kocaya, bir koca Bukadar dusuncesız olabilir.

Demek ki birşeyiniz yokmuş ki tüm evi temizleyip 4 çeşit yemek yapabilmişsiniz adam bir yemek yiyecek tüm evi mi dolaşacak ayrıca korona var millet hastanelerden kaçıyor acillik bir durumunuz yokmuş. Bu korona da nasıl iftara misafir geliyor ki.

Konu sahibi arkadaş zaten (dün açmıştı sanirim) eşi ile boşanmayi istediğine yönelik bir konu açmıştı.Bu süreç gectikten sonra gerçekten boşanmayı düşünüyorsa elin oğlu -evinde yedirip icirdigi misafirler zaten "kız giderayak yoldan geçene bile hizmet etti..helal olsun "demiyecek..yapmasın bari o güne kadar sağlığını toparlar
Teşekkür ederim ❤️

Korona var koronaaaaaa . Bu ne rahatlık yaa.

Gelgitleri oluyor eşimin kafamı çok karistiriyo
'Boşanacağım diyemem ölüm çıkar' demişsiniz. Böyle bir adamın, daha iyi hizmet sunmak için seksi gecelik arayıp zorla 3. Çocuğu yapmaya çalışacak kadar kafanızı karıştırması üzerine söylenecek hiçbir şey yok artık. Siniriniz geçince çalışmalara devam 👍

'Boşanacağım diyemem ölüm çıkar' demişsiniz. Böyle bir adamın, daha iyi hizmet sunmak için seksi gecelik arayıp zorla 3. Çocuğu yapmaya çalışacak kadar kafanızı karıştırması üzerine söylenecek hiçbir şey yok artık. Siniriniz geçince çalışmalara devam 👍
Gelgitler oluyor her evlilikte bazen bazı attılar eksileri örtüyor bazı şeyleri güzel anlarda yazmış olsmazmiyim insanız azapta olamıyor insan hergun

Benden sonra tekrar edin
"İstediklerimi söylemeliyim,karşımdaki zihnimi okuyamaz"
Bunu üç kere okuduktan sonra şunu söyleyin
"Talep olmadan jest yapan erkekler dizilerde olur"

korona uğramadı mı oraya hayırdır?
Bazılarına korona hiç uğramamış. Millet el ele kol kola poz verip fotoğraf atıyor. Sosyal mesafe sıfır. Manitalarla gezmeye devam:halay:

Konu sahibi eşiniz hiç değer bilmeyen biri belliki. Yazık hasta insana hazırlık yaptırıp eve misafir getirilir mi?

Eşinizin düşünmesi gerekirdi. Sizde kendi kendinize neyse halimi görmüştür düşünür vasıtasıyla kalmışsınız.. Eşinizle konuşup ikna edebilrdniz. Onun yerine hazırlamasam yapmasam etmesem diye düşünüp kendi kendinizi yemişsiniz. Eşinize söyleyin kesin bir dille bugun iyi değilim yapamam edemem diye.

Bazılarına korona hiç uğramamış. Millet el ele kol kola poz verip fotoğraf atıyor. Sosyal mesafe sıfır. Manitalarla gezmeye devam:halay:

Konu sahibi eşiniz hiç değer bilmeyen biri belliki. Yazık hasta insana hazırlık yaptırıp eve misafir getirilir mi?
Sağol bitanem❤️

Eşinizin düşünmesi gerekirdi. Sizde kendi kendinize neyse halimi görmüştür düşünür vasıtasıyla kalmışsınız.. Eşinizle konuşup ikna edebilrdniz. Onun yerine hazırlamasam yapmasam etmesem diye düşünüp kendi kendinizi yemişsiniz. Eşinize söyleyin kesin bir dille bugun iyi değilim yapamam edemem diye.
Evet bende sonradan düşündüm kendimi ben ezdiriyorum iyiki varsınız arkadaşlar soylediklerinizi dikkate alicam istemediğim şeyleri yapmiycam

E siz kendi çocuklarinizı bile düşünmüyorsunuz, salgın zamanı ne misafiri, ya dışardan gelen çocuklarıma hastalik bulaştirirsa bile demiyorsunuz# sen kendi evlatlarıni düşünmezken elin adamı senin belinin ağrısını mi düşünecek?

E siz kendi çocuklarinizı bile düşünmüyorsunuz, salgın zamanı ne misafiri, ya dışardan gelen çocuklarıma hastalik bulaştirirsa bile demiyorsunuz# sen kendi evlatlarıni düşünmezken elin adamı senin belinin ağrısını mi düşünecek?
Kaç kez yazdım ben bayılıyorum misafir gelmesine daha dün bile söyledim hasta olacağız diye adama karşı taraf anlamiyo

Kaç kez yazdım ben bayılıyorum misafir gelmesine daha dün bile söyledim hasta olacağız diye adama karşı taraf anlamiyo
anlamıyosu mu var hanfendi,adamin biri elinde bıçak çocuğunu kesicem dese ama anlamiyoooo diyip izin mi vereceksiniz? bal gibi engel olmamışsınız üstüne bi de dünya kadar hazırlık yapmışsıniz

Slm kizlar bugün yine sinirlerim tepemde dün gece rahatsizlandim sırtım feci agirmaya migdeme vurmaya başladı gece boyunca acıdan inledim eşim sırtımı ovaladi ilaçta kalmamış evde kalkıp bir acile bile götürme zahmetine girmedi 😭sabah yine ağrım vardi gece kadar kotu degildim eşim beni aradı nasılsın dedi aynı ağrım gidip geliyo ha az ama rahatsızım çok dedim bana diyorki akşama misafir var bir akraba bir kaç günlüğüne yanında çalışacak tutmuş adamı yemeğe cagiracak meğer adama da hiç sormamıs gelecekmisin diye hiç birşey söylemedim halimi görmüştü zaten adamı cagirmazsa incileri dökülecek kalktım ağrı sızı evi temizledim sildim dört çeşit yemek yaptım akşam eve bir geliyo ortağını almış gelmiş yemek kurdum yedi Z....i sonra ortağı lavaboya gitti dedim hani misafirin nerde işi çıkmış gelemedi dedi 😂😂😂 hiç birşey demedim ortağıyla konuşurken akrabasını çağırdığını. Israrla adamın gelmediğini duymuştum birşey demedim eş olmak iyi gün kötü gün degilmiydi nasıl bir koca her seferinde başka bir şey cikartiyo 😤 bu bir insan olabilirmi?
Siz neden “valla kalkıp temizlik yemek yapacak halim hiç yok gelip sen sofrayı kurup ortalığı temizleyebileceksen çağır” demiyorsunuz.

Sadece siz değil o kadar kadında görüyorum ki ben bişey demeyeyim o halimden anlasın yaklaşımı yanlış. Allah bilir adam içinden dediki hayır demediğine göre o kadar hasta değilmiş falan sandı. Konuşarak anlaşın erkek cinsiyle. Başka türlüsünü anlamıyorlar

Back