- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
İnsani bişeydi aslında benim sorduğum.Siz teşhisi koydunuz galiba
Sinirlendiginiz konu,tavrınız,suskunlugunuz,emojileriniz..
İyi misiniz merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsani bişeydi aslında benim sorduğum.Siz teşhisi koydunuz galiba
Evet bu vuruş bı bitsin ailemi ziyarete diye gidip birdaha donmuycem bu adamla olmayacakBunları yapan bir adam tabi ki bu kadar düşüncesiz de olabilir.
OKB takıntım var pisikyatri doktoruna gittim birşeyin aslında olmadığını çok sitres yaptığımı ve bununda eşim yüzümden olduğunu soylediİnsani bişeydi aslında benim sorduğum.
Sinirlendiginiz konu,tavrınız,suskunlugunuz,emojileriniz..
İyi misiniz merak ettim.
Şiddetde varmış zaten can güvenliğiniz için ya her dediğini yapacak yada ayrilacaksiniz. Evli olduğunuza göre hala yapılacak birşey kalmıyorAdam kavgacı anlayışsız saygısız bir insan düşünse derki ben bunu nasıl dile getiririm ama umrunda değil dün gece perişan haldeydim
Doğrusu biraz çocuklarım büyüsun istedim ayrılmak için velayetini alamazsam ezilmesinler yaşları büyük olsun diye eskiden çok uygulandı şimdi giderim korkusuna yapamiyo o dönemde kimse destek çıkmadı ailem bileŞiddetde varmış zaten can güvenliğiniz için ya her dediğini yapacak yada ayrilacaksiniz. Evli olduğunuza göre hala yapılacak birşey kalmıyor
Boşanın, bundan boşanılmaz derseniz çemkirin. Onu da yapamazsanız katlanın. Zaten her işini yapıyorsunuz. Fark eder mi sizeSlm kizlar bugün yine sinirlerim tepemde dün gece rahatsizlandim sırtım feci agirmaya migdeme vurmaya başladı gece boyunca acıdan inledim eşim sırtımı ovaladi ilaçta kalmamış evde kalkıp bir acile bile götürme zahmetine girmedi sabah yine ağrım vardi gece kadar kotu degildim eşim beni aradı nasılsın dedi aynı ağrım gidip geliyo ha az ama rahatsızım çok dedim bana diyorki akşama misafir var bir akraba bir kaç günlüğüne yanında çalışacak tutmuş adamı yemeğe cagiracak meğer adama da hiç sormamıs gelecekmisin diye hiç birşey söylemedim halimi görmüştü zaten adamı cagirmazsa incileri dökülecek kalktım ağrı sızı evi temizledim sildim dört çeşit yemek yaptım akşam eve bir geliyo ortağını almış gelmiş yemek kurdum yedi Z....i sonra ortağı lavaboya gitti dedim hani misafirin nerde işi çıkmış gelemedi dedi hiç birşey demedim ortağıyla konuşurken akrabasını çağırdığını. Israrla adamın gelmediğini duymuştum birşey demedim eş olmak iyi gün kötü gün degilmiydi nasıl bir koca her seferinde başka bir şey cikartiyo bu bir insan olabilirmi?
Etmez gerçekten kimsenin piyonu olmak istemiyorumBoşanın, bundan boşanılmaz derseniz çemkirin. Onu da yapamazsanız katlanın. Zaten her işini yapıyorsunuz. Fark eder mi size
Yaptım inanın onuda denedim aylarca söyledi senin umrunda değilim sen beni sevmiyon diye renkten renge girdiNe yazık ki erkekler kadınlar kadar düşünceli olamıyorlar. Sizde eşiniz hasta olunca aynısını yapın. Dönün arkanızı uyuyun yüzüne bile bakmayın. Anlasin hatasını
Bizler demeyin lütfen bende istemiyorum dedegim gibi karşidaki insanlar yontulmamis odun sabit kafa ben korkmuyormuyum sanki evlatlarım var önce onlar için ama değişen birşey yok sadece oturmaya gitmiyorlar yemekler devamCorona var yada sadece bize var . evimize 3 aydır kimse ayak basmadi ki bizde hiçbiryere gitmedik vaka 1 tane bile yok yaşadığım yerde ama çok dikkatliyiz sizler niye boylesiniz
Verdim doğru vuruş biter bitmez ailemi görmeye dite gidip donmuycem direk bosancam diyemem ölüm cikarSiz dün boşanmaya karar vermemiş miydiniz ? Bugün hasta hasta kalkıp niye yemekler temizlikler yaptınız
Eee siz yapınca zoruna gidiyor. Ama sıra size gelince kendisi gayette güzel yapıyor. Oh ne alaYaptım inanın onuda denedim aylarca söyledi senin umrunda değilim sen beni sevmiyon diye renkten renge girdi
İşte bide utanmadan sıkılmadan soruyo nasıl oldun diyoEee siz yapınca zoruna gidiyor. Ama sıra size gelince kendisi gayette güzel yapıyor. Oh ne ala