Slm kizlar bugün yine sinirlerim tepemde dün gece rahatsizlandim sırtım feci agirmaya migdeme vurmaya başladı gece boyunca acıdan inledim eşim sırtımı ovaladi ilaçta kalmamış evde kalkıp bir acile bile götürme zahmetine girmedi sabah yine ağrım vardi gece kadar kotu degildim eşim beni aradı nasılsın dedi aynı ağrım gidip geliyo ha az ama rahatsızım çok dedim bana diyorki akşama misafir var bir akraba bir kaç günlüğüne yanında çalışacak tutmuş adamı yemeğe cagiracak meğer adama da hiç sormamıs gelecekmisin diye hiç birşey söylemedim halimi görmüştü zaten adamı cagirmazsa incileri dökülecek kalktım ağrı sızı evi temizledim sildim dört çeşit yemek yaptım akşam eve bir geliyo ortağını almış gelmiş yemek kurdum yedi Z....i sonra ortağı lavaboya gitti dedim hani misafirin nerde işi çıkmış gelemedi dedi hiç birşey demedim ortağıyla konuşurken akrabasını çağırdığını. Israrla adamın gelmediğini duymuştum birşey demedim eş olmak iyi gün kötü gün degilmiydi nasıl bir koca her seferinde başka bir şey cikartiyo bu bir insan olabilirmi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir eş bu kadar düşüncesiz olabilirmi??
- Konu Sahibi Asss aaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
- 14 Ağustos 2018
- 19.653
- 2
- 73.845
- 598
Hazırlamadan burnumdan getirirSorun esinizde degil ki sizde,yemege lokantaya gidin hadtayim yatiyorum desenize ,o dusunemiyorsa siz niye hazirliyorsunuz
İnsan mecbur kalınca ne yazikki herşeyi yapıyor çocuklarım da yardım etti bana yapmasam adam beynimi yicekDediginiz kadar agriniz olsa o kadar ev temizleyip, 4 cesit yemek yapamazdiniz.
Millet ameliyat olamiyor bu pandemide siz acile goturmedi diyorsunuz, iyi yapmiş.
Bi de eve milleti cagiriyor. Hof okurken yoruldum
Gelde eşime anlat benim için uğradı o ve akrabaları biri olmedikce devammmkorona uğramadı mı oraya hayırdır?
- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Corona yok mu sizin oralarda? Ameliyatlar iptal ediliyor siz acil diyor, misafir kabul ediyorsunuz.
Ağrınız varsa nasıl temizlik ve 4 çeşit yemek yaptınız anlayamadım. Ve neden yaptınız?
Daha önce de olmuş bu tarz şeyler belli, eşiniz düşünceniz sizde kendi canınızın kıymetini bilmiyorsunuz.
Ağrınız varsa nasıl temizlik ve 4 çeşit yemek yaptınız anlayamadım. Ve neden yaptınız?
Daha önce de olmuş bu tarz şeyler belli, eşiniz düşünceniz sizde kendi canınızın kıymetini bilmiyorsunuz.
Öyle bir adam değil ki diyeyim git lokantada yeSorun esinizde degil ki sizde,yemege lokantaya gidin hadtayim yatiyorum desenize ,o dusunemiyorsa siz niye hazirliyorsunuz
Adam kavgacı anlayışsız saygısız bir insan düşünse derki ben bunu nasıl dile getiririm ama umrunda değil dün gece perişan haldeydimCorona yok mu sizin oralarda? Ameliyatlar iptal ediliyor siz acil diyor, misafir kabul ediyorsunuz.
Ağrınız varsa nasıl temizlik yapıp 4 çeşit yemek yaptınız anlayamadım. Ve neden yaptınız?
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
E yapmayın? Hastayım yapamam demek bu kadar zor mu? Burnumdan getirecek demişsiniz ne yapıyor mesela? Size şiddet uyguluyorsa bu evliliğe devam etmeniz hatan en büyük hatanız. Siz kendinize değer vermezseniz başkası hiç değer vermez. Acile gitmemeniz de iyi olmuş corona diye bir hastalık var sanırım bilmiyorsunuz. En yoğun olduğu yer hastaneler
Siz teşhisi koydunuz galibaSizin ruhsal durumunuz nasıl?İyi misiniz?
Uygulamisligi cokvar şuan yapmıyor bırakıp kadın sığınma evine gittim orada yapamadım döndüm gözü korktu yapmıyor yıllardır ama meyilli sağı solu belli olmaz oylelerinin sözlü tehtitleri oluyo seni oldururdum kırarım biryerini diyeE yapmayın? Hastayım yapamam demek bu kadar zor mu? Burnumdan getirecek demişsiniz ne yapıyor mesela? Size şiddet uyguluyorsa bu evliliğe devam etmeniz hatan en büyük hatanız. Siz kendinize değer vermezseniz başkası hiç değer vermez. Acile gitmemeniz de iyi olmuş corona diye bir hastalık var sanırım bilmiyorsunuz. En yoğun olduğu yer hastaneler
- 10 Ekim 2014
- 31.835
- 142.547
- 798
İnsan mecbur kalınca ne yazikki herşeyi yapıyor çocuklarım da yardım etti bana yapmasam adam beynimi yicek
Mecbur kalmakla alakasi yok, hayatinizda hiç CİDDİ BOYUTTA agri cekmemissiniz siz. Gercekten acillik olacak agriniz olsa degil ev temizlemek tuvalete gidemezsiniz.
Neyse başka yorumum yok konuya.
- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
Ülkede virüs tehlikesi bitti de bizim mi haberimiz yok anlayamıyorum, nasıl bu kadar rahat evlere misafir çağirilabiliyor. Allah rızası için, biraz sorumluluk almak bu kadar mı zor. Benim gibi ailesine 2 aydır gitmeyen kisilerin, hastanelerde hastalıkla mücadele eden insanların, yakinlarini virüsten kaybeden insanların hakkına girdiginizi hatirlatmak isterim.
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Uygulamisligi cokvar şuan yapmıyor bırakıp kadın sığınma evine gittim orada yapamadım döndüm gözü korktu yapmıyor yıllardır ama meyilli sağı solu belli olmaz oylelerinin sözlü tehtitleri oluyo seni oldururdum kırarım biryerini diye
O zaman şikayet etmeden adamın huyuna gidin ne denir başka bilemedim. Bu evliliğe devam etmek niyetindesiniz madem kabullenin bu adam böyle
- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
Bunları yapan bir adam tabi ki bu kadar düşüncesiz de olabilir.Uygulamisligi cokvar şuan yapmıyor bırakıp kadın sığınma evine gittim orada yapamadım döndüm gözü korktu yapmıyor yıllardır ama meyilli sağı solu belli olmaz oylelerinin sözlü tehtitleri oluyo seni oldururdum kırarım biryerini diye
Bulunduğumuz sehirde vaka sayısı yok denecek kadar az tabi bu geçerli bir sebep olamaz ağrı kesici bile yoktu agridaE yapmayın? Hastayım yapamam demek bu kadar zor mu? Burnumdan getirecek demişsiniz ne yapıyor mesela? Size şiddet uyguluyorsa bu evliliğe devam etmeniz hatan en büyük hatanız. Siz kendinize değer vermezseniz başkası hiç değer vermez. Acile gitmemeniz de iyi olmuş corona diye bir hastalık var sanırım bilmiyorsunuz. En yoğun olduğu yer hastaneler
Haklısınız bende zaten taraftar değilim istemiyorum kimse gelsin hastalık var diyorum gidip gelmeyelim diyorum kimseyi çağırma diyorum diyorumda kimeÜlkede virüs tehlikesi bitti de bizim mi haberimiz yok anlayamıyorum, nasıl bu kadar rahat evlere misafir çağirilabiliyor. Allah rızası için, biraz sorumluluk almak bu kadar mı zor. Benim gibi ailesine 2 aydır gitmeyen kisilerin, hastanelerde hastalıkla mücadele eden insanların, yakinlarini virüsten kaybeden insanların hakkına girdiginizi hatirlatmak isterim.