Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben olay tehdit ya da tek başıma çözemeyeceğim bir taciz boyutuna gelmeden asla söylemem böyle şeyleri eşime. o durumda da ancak dava açacak olursam söylerim haberi olsun diye. neden dururp dururken aklını bulandırayım ki...
Bence eşler arasında bu tip şeyler sır olarak kalmamalı. Yerinizde olsam ben de söylerdim ki söylemişliğim vardır. Ama benim eşim bu tip şeylere sinirlenecek, kıskanç, gidip adamı bulup zarar verecek bir adam değildir. Haberi olsun diye söylerim sadece. Bu bir sorun olmaz bizim aramızda.
Esinizin cevabi da cok sinir bozucu olmus bu arada.. bence yazan kisiyi sert bir dille uyarin baktiniz hala devam ediyor o zaman soylersiniz, durduk yere buyuk sorunlar cikmasin
Bende olsam senin yaptığın gibi eşime söylerdim çünkü yarın öbür gün tekrar yazsa ve eşim bunu görse asıl sorun o zaman çıkar "neden saklama ihtiyacı hissettin" diye durduk yere aklına bambaşka şeyler gelirdi