- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en güzeliSaka yaptim,kiskanmani istedim dedim..
söylicektiniz madem evde söyleseydinizEski is yerimden biri bana mesaj atmis. Calisirken de ne kadar asik oldugundan,anneligin beni guzellestirdiginden bahsetmis bu tarz seyler.. bir daha yazarsa esime soyleyecegimi soyledim ve sildim mesaji. Ama icim icimi yedi bir hadis okumustum es yanlis bir davranis yaparsa karisi yasar bu durumu diye :) bu bir paranoya da olabilir tabi. Sabah esimle bu durumu telefonda paylastim saka yapiyorum sandi ama ciddi oldugunu anlayinca 'ne diyorsun sen sabah sabah ya sinirimi bozma' demis mesajda. Tamam dedim bosver.. soylememeli miydim sizce?
iyi de adam bir şey dememiş ki neden herkes adam mapus damlarına düşer diyooo :O
Bir de odun gibi davranmış resmen ..
Böyle bi hadis var mı cidden bilmiyorum ama ilginç geldi
Hak etmeyen birçok insan neler yaşıyor oysa ki..
Ben başlığa bakınca sadece biri sizi mesaj atmış siz eşinize söylemişsiniz sandım, kusura bakmayın ama siz yargılamışsınız gibi hadis böyleydi yoksa sen bişey yaptında mı benim başıma bu mesaj geldi demişsiniz biraz..
Sanırım konusahibinin bahsettiği hikaye şu:
Şehrin birinde bir aile varmış. Koca kuyumcu, kadın ise ev hanımıymış. Bir gün kadın her gün süt getiren erkek satıcıdan süt almak için kapı aralığından tenceresini uzatmış. Ama sütçü önceden yapmadığı bir şeyi yapmış. O gün kadının elini şehvetle tutuvermiş. Kadın hemen tencereyi bırakmış ve sütçünün yaptığına çok üzülmüş...
Kocası eve geldiği zaman ağlayarak kocasına sormuş; "Bugün ne yaptın ki, benim başıma böyle bir iş geldi" diyerek olayı anlatmış...
Bunun üzerine adam şöyle bir itirafta bulunmuş; "Evet hanım, özür dilerim. Bugün hiç yapmadığım bir iş yaptım ve bilezik almak isteyen bir kadın takamıyorum bana yardım edermisin deyince bileziği zorla koluna takarken bunu sanki zor oluyormuş gibi geciktirirek yaptım ki kolu bir iki saniye daha elimde kalsın diye düşündüm, işte senin başına gelenin sebebi budur demiş....