• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkekten mesaj aldim esimle paylastim..

Ben böyle bir şey yasasam ne var ne yok temizlerim eşim duymasın diye.
Üç kuruşluk kıskançlık hazzı duyacağım diye bin türlü çile çekemem.

Benimki çok nefis bağlantılar kurar, abidik gubidik kisitlamalara girer neme lazım..

ayyy benim eşim anında tel nomu değiştirip gidip o adamı bulup... gerisini düşünmek bile istemiyorum. adamın kendinden öncesine tahammülü yok sonrasına neler yapar bilemedim ama uzunca bir süre hayatı bana zindan edeceği de kesin. ben olsam o adama ağzıma geleni saydırmıştım o terbiyesize. evli olduğunuzu da biliyor bu nasıl bir cesaret yaaa:KK57::KK57:

Aynı hataya bende bende dusuyordumki neyse ki konuyu çevirdim. Bana da biri musallat oldu yok benim için çok ozelsin gibilerinden kalabalık ortamdaydaydik benimde cevabım Allah razı olsun abi demek oldu tabi pisliğin ileri gitmesini engellemek adına :-) daha sonra kafamda kırk tilki benimki bişey yapmasa bu iş başıma gelmezdi gibilerinden sorguya çektim sen bugünlerde bileyim yaptın falan filan yemin ettirdim oda suphelendi benim bu tavrimdan bende rüya gördüm dedim gecistirdim şimdi sakin kafayla diyorum ki iyiki birşey soylememisim aşırı kıskanç zaten beni de yakardı ALlah muhafaza

Böyle bi hadis var mı cidden bilmiyorum ama ilginç geldi
Hak etmeyen birçok insan neler yaşıyor oysa ki..

Ben başlığa bakınca sadece biri sizi mesaj atmış siz eşinize söylemişsiniz sandım, kusura bakmayın ama siz yargılamışsınız gibi hadis böyleydi yoksa sen bişey yaptında mı benim başıma bu mesaj geldi demişsiniz biraz..

Eski is yerimden biri bana mesaj atmis. Calisirken de ne kadar asik oldugundan,anneligin beni guzellestirdiginden bahsetmis bu tarz seyler.. bir daha yazarsa esime soyleyecegimi soyledim ve sildim mesaji. Ama icim icimi yedi bir hadis okumustum es yanlis bir davranis yaparsa karisi yasar bu durumu diye :) bu bir paranoya da olabilir tabi. Sabah esimle bu durumu telefonda paylastim saka yapiyorum sandi ama ciddi oldugunu anlayinca 'ne diyorsun sen sabah sabah ya sinirimi bozma' demis mesajda. Tamam dedim bosver.. soylememeli miydim sizce?
söylicektiniz madem evde söyleseydiniz

Dogruyu soylemek gerekirse ben mesajı hiç silmeden direkt eşimle paylasirdim. Yarın obur gun sorun yasamamak adına. Ama sen esini daha iyi tanirsin tabi kendince doğru olani yapmissin

herkeste bir yüzyüze söyleseydiniz sözü..yüzyüze soyleseydi (sana bir şaka yapiyim dedim) diyemiycekti..

biride bana facedem slm yazmis hiyarin teki!
ustelik hem profilimde hem kapak fptografinda esim ben kizim mutlu aile tablosu olmasina ragmen..
ne kadar pislikler ya Allah bizden uzakta pacalarina dolandirsin insallah.
bir iki defa oldu hic cevap yazmadan engelliyorum karsida ki kisi de haa bundan bi cacik olmaz diyordur.
tel. de yine yok yanlis aradim yok tanisalim turu seyler olursa ilk once sertce uyarip bidaha olursa kufur diyorum.
hic birinide saklamam direk soylerim esime gosteririm anlatirim boyle boyle oldu bende boyle boyle yaptim diye..
esim de iyi etmissin pislik kuzum bunlar engelle hic muhattap olma der.
genelde ben kufur eder hircin davranirim esim beni sakiblestirir.
mesaji silmeden gosterseydiniz gerci esiniz fevri biriyse oda kotu zor bir secim

Eşin mesaja sinirlenmesi için:
'Bana böyle bir mesaj geldi. Tam da bugün okuduğum hadis üstüne. Yoksa sen de mi başka Kadınlara yazdın da bunu yaşadım?'
Yazman Lazım. Yoksa ne diye sinirlensin de atar yapsın ki :KK53:

doğruluğundan emin olmadığınız şeyleri bu şekilde paylaşmayın.. bence siz kıskançlığın dibine vurmuşsunuz size gelen bir mesajı bile eşinize yontmayı başarmışsınız pes diyorum ..

kuranı kerimde derki herkes kendi hatalarının cezasını çeker hiç kimse annesi babası eşi veya çocuklarının hatasını ödemez .. başınıza gelen musibet sadece sizin eserinizdir yani..

tabi tam kelimeler bunlar değil ..bende alim değilim zaten idare ediverin:))

iyi de adam bir şey dememiş ki neden herkes adam mapus damlarına düşer diyooo :O
Bir de odun gibi davranmış resmen ..

yüzyüze deyin bence. ve ayrıca kesinlikle söylemelisin. hiç hoş bişey değil gizlemek.

iyi de adam bir şey dememiş ki neden herkes adam mapus damlarına düşer diyooo :O
Bir de odun gibi davranmış resmen ..

valla benim eşimde kalkıp biri bana böle böle mesaj attı demekki senden ötürü senin yediğin bir halt yüzünden deseydi bende odun gibi davranırdım..

mesajı sılmeseydın dırek esıne gosterseydın daha ıyı olurdu

Konuyu kapatın bence. .
Her gelen msj kocaya söylenmez. .
Önemsiz şeyler için huzur bozmayın. .

Böyle bi hadis var mı cidden bilmiyorum ama ilginç geldi
Hak etmeyen birçok insan neler yaşıyor oysa ki..

Ben başlığa bakınca sadece biri sizi mesaj atmış siz eşinize söylemişsiniz sandım, kusura bakmayın ama siz yargılamışsınız gibi hadis böyleydi yoksa sen bişey yaptında mı benim başıma bu mesaj geldi demişsiniz biraz..

Sanırım konusahibinin bahsettiği hikaye şu:
Şehrin birinde bir aile varmış. Koca kuyumcu, kadın ise ev hanımıymış. Bir gün kadın her gün süt getiren erkek satıcıdan süt almak için kapı aralığından tenceresini uzatmış. Ama sütçü önceden yapmadığı bir şeyi yapmış. O gün kadının elini şehvetle tutuvermiş. Kadın hemen tencereyi bırakmış ve sütçünün yaptığına çok üzülmüş...

Kocası eve geldiği zaman ağlayarak kocasına sormuş; "Bugün ne yaptın ki, benim başıma böyle bir iş geldi" diyerek olayı anlatmış...

Bunun üzerine adam şöyle bir itirafta bulunmuş; "Evet hanım, özür dilerim. Bugün hiç yapmadığım bir iş yaptım ve bilezik almak isteyen bir kadın takamıyorum bana yardım edermisin deyince bileziği zorla koluna takarken bunu sanki zor oluyormuş gibi geciktirirek yaptım ki kolu bir iki saniye daha elimde kalsın diye düşündüm, işte senin başına gelenin sebebi budur demiş....

Sanırım konusahibinin bahsettiği hikaye şu:
Şehrin birinde bir aile varmış. Koca kuyumcu, kadın ise ev hanımıymış. Bir gün kadın her gün süt getiren erkek satıcıdan süt almak için kapı aralığından tenceresini uzatmış. Ama sütçü önceden yapmadığı bir şeyi yapmış. O gün kadının elini şehvetle tutuvermiş. Kadın hemen tencereyi bırakmış ve sütçünün yaptığına çok üzülmüş...

Kocası eve geldiği zaman ağlayarak kocasına sormuş; "Bugün ne yaptın ki, benim başıma böyle bir iş geldi" diyerek olayı anlatmış...

Bunun üzerine adam şöyle bir itirafta bulunmuş; "Evet hanım, özür dilerim. Bugün hiç yapmadığım bir iş yaptım ve bilezik almak isteyen bir kadın takamıyorum bana yardım edermisin deyince bileziği zorla koluna takarken bunu sanki zor oluyormuş gibi geciktirirek yaptım ki kolu bir iki saniye daha elimde kalsın diye düşündüm, işte senin başına gelenin sebebi budur demiş....

Kuyumcuya bak hele bi de marifetmiş gibi anlatmış:63:

Back
X