• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkekten mesaj aldim esimle paylastim..

Bence evli çocuklu bir kadına mesaj atan kişi kesin ciddi ahlaksizdir hatta sapık da olabilir. Ben olsam eşime söylerdim çünkü ne olacağı belli olmaz. Ama zaten arkadaşların söylediği gibi mesaj atarak söylemek çok garip olmuş.

eşinizin tepkisi çok çok normal bende
kaba diyenler olmuş şaşırıyorum yahu bunlar nasıl erkeklerle :)
adam gayet doğal bi tepki vermiş sabah sabah sinirimi bozma diye .
sabah sabah uyku siniride vardır insanda böyle bişey denir mi adama

benide dün gece sahildeyken ( eşimin ailesiyle ) görümcemle yürüyorduk gizli nodan aradılar 2-3 kere sesim dinlendi . bende eşim çok kızar diye sildim kaydı .
ihanet mi etmiş oldum kocama şimdik

Eski is yerimden biri bana mesaj atmis. Calisirken de ne kadar asik oldugundan,anneligin beni guzellestirdiginden bahsetmis bu tarz seyler.. bir daha yazarsa esime soyleyecegimi soyledim ve sildim mesaji. Ama icim icimi yedi bir hadis okumustum es yanlis bir davranis yaparsa karisi yasar bu durumu diye :) bu bir paranoya da olabilir tabi. Sabah esimle bu durumu telefonda paylastim saka yapiyorum sandi ama ciddi oldugunu anlayinca 'ne diyorsun sen sabah sabah ya sinirimi bozma' demis mesajda. Tamam dedim bosver.. soylememeli miydim sizce?

böyle bir mantık mı var. ?
Ne yani eşiniz başkasının karısına böyle yaptı; siz de aynısını mı yaşadınız?
aldatılanlar hep aldatanlar mı yoksa ? :KK64::KK64::KK64::KK64:

ayrıca mesajı silmişsin. bu hata.
eşine mesajla değil akşam işten geldiğinde söylemeliydin. bana mesajla eşim böyle dese bende bu tepkiyi veririm. sabah mahmurluğu ve işlerimin arasında ne diyorsun sen ya derdim..! eşine de ithamda bulundun mu ?hadis değerlendirmenden yola çıkarak :KK14:

kıskanılmak isteyebilir de ben kocası olsam yüz mü verdin adam mesaj atıyor diye toplu katliama çevirirdim..bunları hesap etmek lazım..şimdi hanımefendi bilinçsiz yapmıştır belki ama bu tip hanımlarımız sebebiyle tomarla cinayet işleniyor.
bu arada aynen o cümleyle hadis duymadım ben yahu:O

Eski is yerimden biri bana mesaj atmis. Calisirken de ne kadar asik oldugundan,anneligin beni guzellestirdiginden bahsetmis bu tarz seyler.. bir daha yazarsa esime soyleyecegimi soyledim ve sildim mesaji. Ama icim icimi yedi bir hadis okumustum es yanlis bir davranis yaparsa karisi yasar bu durumu diye :) bu bir paranoya da olabilir tabi. Sabah esimle bu durumu telefonda paylastim saka yapiyorum sandi ama ciddi oldugunu anlayinca 'ne diyorsun sen sabah sabah ya sinirimi bozma' demis mesajda. Tamam dedim bosver.. soylememeli miydim sizce?

bu mesajda gülünecek ne var? "benim karıma kimse mesaj yazamaz üleyn" çıkışı beklemişsiniz ama tam tersi bir cevap almışsınız.. yaptığınız o kadar yanlış ki adamın mesajını eleştiremiyoruz bile, sıra gelmiyor..

benim başımada geldi olay.. eski sevgilim bana msj atti eşim çildirdi çok sinirlendi cvp vermedim henüz çocuğaa.. çocuk selam nabiyorsun diye msj atmiş eşim dedi ki nabiyormuş da nabiyomuş ona ne dedi.. telefon nurmaramı degiştirmek zorunda kaldim eski sevgilerim atar diye.. eşim çok kıskançti.. facemi bile kapattırdı daha nelerrr..... bide kimseyle fazla görüştürmüyor.. napacaksin diyo. kamudayım.. iş için konuşuyoruz diyorum seni erkeklerin arasinda çalıştırmazdim dedi bende işimi birakmam emekli oluncaya kadar dedim. işte.. bazen kıskançlığı aşiriya kaçinca o huyunu sevmiyorum anlatasim da gelmiyor pek. :63::KK12:

Ben olsam ben de söylerim, bir kadın eşime mesaj atsa aynı şekilde bana söylemesini isterim. Yalnız mesajı silmeniz olmamış.

bu konu öyle telefonde söylenmez.
evde ortamında sakinleştirerek diyebilirdin.
adamın o sinirle pisliğe gidip kan çıkarmayacağını nerden biliyorsun

Ne tür bir hadismiş bu böyle? Her hadisi doğru kabul etmeyin bence, sonuçta allah bize Akıl süzgeci vermiş.
Bana kocanızı kıskandırmak istiyorsunuz gibi geldi ..

Hadis olarak duymadım evet ama gerçekten başkasının kapısını çalarsan senin kapını da çalıyorlar. Bunu çok gördüm.
Her zamanda böyle olacak diye bir durum yok tabi.
...

Sanırım kıskandırmak istemişsiniz :)

neden herşeyi kocalarımıza söylemek zorunda olalım ki
aklıbaşında koskoca kadınlarız, yapan kişiye ağzının payını verirdim.
baktım olmuyor adam anlamıyor tabi ki eşimizden yardım isteriz.
benim eşime böyle bişey söylesem o anda dünyanın öbür ucunda da olsa yola çıkmıştı,
sonuçta eşini rahatsız eden biri var, erkeklerin bam telidir bu konu.
konu çok farklı yerlere gidebilirdi de
neyse geçmiş olsun

Mesajini geri kopyalayip kocanami yolladin?
Cok dengesiz bi davranis.
Evde sakince oturucaktiniz.
Ve "kocamdan bisy saklamak istemiyorm hayatim boyle boyle oldu diye yuz ifadelerle birlikte rahatsiz oldugun bi mesaj geldigini anlaticaktin.
Gormek istesede gostericektin.

Mesajla olmaz bu isler.

Peki bu kişinin numarası ne arıyor sizde işyerinden bir erkeğin yani. Ayrıca eşinize demenin ne alemi vardı boşa eşinizin aklını bulandırıyorsunuz eşiniz size böyle bir mesaj gösterse içiniz içinizi yer yani. Engelleyin numarasını bitti gitti.

Bence soylememeliydiniz. Sonucta erkekler biz kadinlar kadar daha sakin davranamiyo bu konularda. Allah muhafaza kötü seyler de olabilir. Ben esime bu tarz seyleri soyleyemem çünkü neler yapabilecegini bilirim. Umarim sorun olmaz Sizin acinizdan.

Back
X