• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkekten mesaj aldim esimle paylastim..

valla benim eşimde kalkıp biri bana böle böle mesaj attı demekki senden ötürü senin yediğin bir halt yüzünden deseydi bende odun gibi davranırdım..

Senden ötürü :D demesi hata tabii ama belli ki kıskanılmak istemiş,yalnız adam pek oralı olmamış ;)

Niye eşten saklayıp kendimiz haddini bildiriyoruz.
Ben olsam eşime mesajı gösterirdim. Haberi olsun. Dağda mı yaşıyorız msj atanı niye bulup dövüyor niye ortalık karışıyor niye beni kısıtlamasından korkayım.
Eşime gösterir numarayı engellerdim. Eşler arasında gizli saklı olmamalı hiçbir konuda.
Bir anda öfkelenip anlamadan ortalığı yıkacak adamdan da koca olmaz sanki yaa

Ha sen bişey karıştırmışsın ki benim başıma geldi mantıgı da çok saçma. Hadis fln değil öylesine bir hikaye.

Ben olsam bende derim.. Ki soyledim de daha once buna benzer bisey.. Icim icimi yedi ya baska bi yerden duyarsa ya tekrar bu mesajin devamini yazarda esim gorurse vs vs. Hic bana kizmadi kirilmadi sadece o adami bulmak istedi ben engel oldum.
Sizin esiniz size cok kaba davranmis suc sizde degil ki bazi hayvanlar evli kadinlara bile yaziyor artik.

Son düzenleme:
bence eşinize iyiki söylemişsiniz :) eşinizin bu şekilde davranması sizin ona msj yoluyla anlatmanız uygun değildi bence siz telefon yoluyla söyleyince tabii neye uğradığını şaşırdı ve eşine asılan biri var ortada eşinizin tepkisi bana göre normal ama ilerleyen günlerdeki tepkisine bağlı bence iyiki söylemişsiniz aranızda gizliniz saklınız olmasın hele eşler arasında ilerde en ufak hatalar büyük sorunla sonuçlanabilir. bence iyiki söylemişsiniz gönlünüzü ferah tutun takmayın eşinizi bir anlık tepkisi işte :)))

Bir Hikaye

Şehrin birinde bir aile varmış. Koca kuyumcu, kadın ise ev hanımıymış. Bir gün kadın her gün süt getiren erkek satıcıdan süt almak için kapı aralığından tenceresini uzatmış. Ama sütçü önceden yapmadığı bir şeyi yapmış. O gün kadının elini şehvetle tutuvermiş. Kadın hemen tencereyi bırakmış ve sütçünün yaptığına çok üzülmüş...

Kocası eve geldiği zaman ağlayarak kocasına sormuş; "Bugün ne yaptın ki, benim başıma böyle bir iş geldi" diyerek olayı anlatmış...

Bunun üzerine adam şöyle bir itirafta bulunmuş; "Evet hanım, özür dilerim. Bugün hiç yapmadığım bir iş yaptım ve bilezik almak isteyen bir kadın takamıyorum bana yardım edermisin deyince bileziği zorla koluna takarken bunu sanki zor oluyormuş gibi geciktirirek yaptım ki kolu bir iki saniye daha elimde kalsın diye düşündüm, işte senin başına gelenin sebebi budur demiş....

Sevgili Peygamberimiz (S.A.V) şu uyarısını iyi anlamak gerek;

"Başkalarının hanımlarına iffetli davranın ki, sizin hanımlar da iffetli ve namuslu olsunlar..."

sanırım konu sahibi bundan bahsediyor

bende eşlerden birinde aldatma enerjisi varsa ,bu enerji diğer eşe de geçer diye biliyorum...
yani bu durumda senin aldatma peşinde olman lazımdı...ve bu aldatma illa yatak mevzusu değildir...yalan,kandırma vs vs de aldatma potansiyeline sahip

bende eşlerden birinde aldatma enerjisi varsa ,bu enerji diğer eşe de geçer diye biliyorum...
yani bu durumda senin aldatma peşinde olman lazımdı...ve bu aldatma illa yatak mevzusu değildir...yalan,kandırma vs vs de aldatma potansiyeline sahip

o mesajın devamı gelseydi paylaşman normal olurdu mesela rahatsız etseydi falan hemen söylemen normal olmamış...

Sanırım konusahibinin bahsettiği hikaye şu:
Şehrin birinde bir aile varmış. Koca kuyumcu, kadın ise ev hanımıymış. Bir gün kadın her gün süt getiren erkek satıcıdan süt almak için kapı aralığından tenceresini uzatmış. Ama sütçü önceden yapmadığı bir şeyi yapmış. O gün kadının elini şehvetle tutuvermiş. Kadın hemen tencereyi bırakmış ve sütçünün yaptığına çok üzülmüş...

Kocası eve geldiği zaman ağlayarak kocasına sormuş; "Bugün ne yaptın ki, benim başıma böyle bir iş geldi" diyerek olayı anlatmış...

Bunun üzerine adam şöyle bir itirafta bulunmuş; "Evet hanım, özür dilerim. Bugün hiç yapmadığım bir iş yaptım ve bilezik almak isteyen bir kadın takamıyorum bana yardım edermisin deyince bileziği zorla koluna takarken bunu sanki zor oluyormuş gibi geciktirirek yaptım ki kolu bir iki saniye daha elimde kalsın diye düşündüm, işte senin başına gelenin sebebi budur demiş....

Adam hiç yapmamış diye hemen demek ki eşiyle imtihan olmuş, iyi de olmuş
Ama herkes olmuyo bence olsa kimse evin yolunu bulamazdı bu devirde

Bi de hadis dediği için şaşmıştım

Eski is yerimden biri bana mesaj atmis. Calisirken de ne kadar asik oldugundan,anneligin beni guzellestirdiginden bahsetmis bu tarz seyler.. bir daha yazarsa esime soyleyecegimi soyledim ve sildim mesaji. Ama icim icimi yedi bir hadis okumustum es yanlis bir davranis yaparsa karisi yasar bu durumu diye :) bu bir paranoya da olabilir tabi. Sabah esimle bu durumu telefonda paylastim saka yapiyorum sandi ama ciddi oldugunu anlayinca 'ne diyorsun sen sabah sabah ya sinirimi bozma' demis mesajda. Tamam dedim bosver.. soylememeli miydim sizce?

Eşinizin de yaa ben de geçen işyerinde bir kadına yazmıştım, mesaj atıp taciz etmiştim bak şimdi başıma geldi demesini bekleyerek mi söylediniz???

Eski is yerimden biri bana mesaj atmis. Calisirken de ne kadar asik oldugundan,anneligin beni guzellestirdiginden bahsetmis bu tarz seyler.. bir daha yazarsa esime soyleyecegimi soyledim ve sildim mesaji. Ama icim icimi yedi bir hadis okumustum es yanlis bir davranis yaparsa karisi yasar bu durumu diye :) bu bir paranoya da olabilir tabi. Sabah esimle bu durumu telefonda paylastim saka yapiyorum sandi ama ciddi oldugunu anlayinca 'ne diyorsun sen sabah sabah ya sinirimi bozma' demis mesajda. Tamam dedim bosver.. soylememeli miydim sizce?
O hadisi nerden uydurdun anlamadim :d

Bilmem ben kocamin olayi namus meselesine dondurmesinden korkup soylemezdim. Bir daha mesaj atarsan savciliga verecegim seni diye tehdit eder, bir daha mesaj atarsa da once savciliga sikayet eder sonra kocami bilgilendirirdim.

Rabbimin gönderdiği muazzam mucize olan kuran rehberi varken lütfen doğruluğu konusunda emin olmadığınız hadisleri hayatınıza ve yaşamınıza rehber etmeyin. Eşinize de o densizi söyleyin çünkü yarın eşin duyar sende zan altında kalırsın. Eşim sinirli dersen abin, baban girsin devreye. Evli bir kadına yazan adi insanın haddini bildirsin.

Back
X