• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkek Telefon Numarasını Neden İstemez?

Çünkü tek kandırdığı kız sen değilsin yani bana öyle geldi.

Numarasini vermiyor cunku gorustugu biri var. Bu kadar acik ve net. Kaldi ki bir suredir iletisim kuruyormussunuz ve sesini duyma ihtiyaci bile hissetmiyor. Surekli yazismak da nedir, neden biraz da konusalim sesini duyayim demiyor? Yerinde olsam iletisimimi keserdim bu armutla.

Yakalanma ihtimaline karşı vermiyor.

Bana güvenilir gelmedi sizi üzer gibi geldi öyle hissettim normalde cesaret verici şeyler söylerim ama nedende içime sinmedi belki kuzeninizin istememe sebepleri onu iyi tanıyor olmasındandır. Ayrıca sevgilisi varmış sizinle flörtöz biçimde bakışmış yakın davranmış. Sizinle tabiri caizse "takılmak" istiyor gibi geldi. Kuzeniniz olmasa arada şuanda öyle olurdu. Ama olamıyor çünkü kendi hisleri kuvvetli değil sizinkilerden de emin değil yani kuzeninize yalan söyleyebilecek misiniz onun için bunu merak ediyor olmalı. Çok net bu hissi verdi bana.btamamını okuma gereği dahi duymadan yorumlara bakmadan yazdım o kadar güçlü bir güvensizlik aldım çünkü somradan okuyunca aynı his daha da kuvvetlendi yorumumun düzenle kısmına tıklayıp bu ayrımtıyı yazmak istedim.

Son düzenleme:
uzak dur ne ara ne sor. mesaj yazsa cevap verme. arasa bıle acma.. bundan bı cacık olmaz.. her ıstedıgı zaman senı bırakıp gıdıcekmı. guvenılmez bu tıplere

Ben mi çok kinciyim ama aynısını ona yapardım. Biraz konuş konuş sepetle yaww ;)

Hala anlamadın mi? Cok basit o zamanda sevgilisi vardi simdide sevgilisi var.
Telefon numarasini vermek istemiyor cunku sevgilisi gorur diye. Yaninda ararsin mesaj atarsin diye.
Bunu anlamadiysan 3 sene degil 30 sene gecse yine fayda yok.

Valla okurken numarani almadigindan sevgilisinsen ayrildim.desede ayrildigina inanmamistim.
Simdide pek farkli degildir durum herhalde.
Hemen tatile cikinca hazir yaninda sevgili yok hemen baskasini bulma derdinde .
Nasil güveniyorsun.
Düşün. Adamin sevgilisi var ama sana olta atmis tatildeyken.
Seninle sevgili iken baskalarina olta atmayacagi ne malum?
Ben guvenmemn sevgilisini benle aldatan, benide baskasiyla aldatir.

Kuzeninizin bir bildigi vardir. Cok iyi biri olsa kuzeniniz aranizi yapardi. Bence sepet havasi yapin

Bence açık açık sor sebebini merak ettiğini şöyle. Aynı durum başima geldi ve sordum hiçbir sorun yokmuş. Ben ondan o da benden utaniyormuş :))

Yani sürekli konuşabiliyorsanız gerek duymamış olabilir mi? İyimser bi şekilde bakarsak.
Ben de sevgilimle ilk tanıştığımda facebooktan konuşuyorduk telefon numaramı doğrudan istememişti ben de gıcıklık yapıp vermemiştim bir ay sonra sürekli facebooktan iletişim kuramayınca vermiştim.

Back
X