Bir erkek oğluyla anılır !

Bu sohbeti ayrintili anlatmasan benim kv demis derdim 2 oglum var 2.sinin cinsiyetini ogrenince daha dr odasindan cikmadan aglamistim cinsiyet farketmez elbetteki ama kiz cocugu cok farkli biz 3 kiz kardesiz bi gun olsun ne annem.ne de babam lafini dahi etmedi

Sonunda ama hep o begenmedikleri kızların eline kaliyorlar ama. Kör cahiller
Geçen kayınvalidem bana dedi ki; kızlarımdan sonra ilk oğlum doğduğunda pek sevinmiştim içten içe böyle göğsüm kabara kabara gezerdim ben de oğlan doğurdum diye ama şimdi en çok övündüğüm oğlum bana uzakken kızlarım kol kanat gerdi.
Kendi annemle ilişkim sorunlu olmasına rağmen her türlü yardımına koşarım ve bunu eşime peşin peşin belirtmiştim ben kendi anneme anca yeterim diye ve eşimin cevabı da "neyse ki annemin kızları var biz erkek halimizle bakamazdık ki" şeklinde olmuştu.

Benim ilk oglum oldu biz kizimiz olsun istedik cok allah bilyor ya ikincisini.İkincide ogrenmeye gittim cinsiyet kesin erkek dedi we suan 2 tane oglum war. Ama kiz cocugu bambaskadir. eminim ve ben kiz cocuklarina esimde aynen kiz cocuklarina duskundur cicili bicili giyinimi nazli oluslari daha cimcimeler.Kizi erkegi yoktur ewladin ya ewlat ewlattir.Rabbim herkesin gonlune gore wersin.En cokta bu cahil zihniyetlere akıl fikir En iyisini yapmissin bende olsam aynini derdim senin yerinde belki daha fazlasini

Saçmalama resmen.
Eşim ailenin tek erkek çocuğu ama ailesi kızlarına daha düşkün:)
Ailede soyu devam ettirecek tek kişi.
Bı kızımız var.ona ölüp bitiyor resmen..
Hiç erkek olsun kaygısından olmadı.
Olursa olur olmazsa olmaz kafasında.
Zır cahil ya..valla kızlarına acıdım resmen

2 kızım var bu erkek ne bileyim öyle farklı bi heycan farklı bi duygu hissetmiyorum
Tamam oğlum olsun istedim ama 2 kızım var bi değişiklik olsun o duyguyu da tadayım istedim dr 12. Haftaa kız gibi dediğinde güldüm sevindim 21. Haftada erkek dediğinde ise eminmisiniz kızım olcaktı dedim dr anlatıp gösterdi farklı bi duygum olmadı şükür ettim sağlıklı hayırlı bi evlat olsun diye dua ettim
Eşimin uzaktan akrabaları var kız dendiğinde kızdılar viz size türbeye gidip bağlanın demedik mi şimdi 4. Mü beklicez diye kızdım babannemin 7 kızdan sonra oğlu olmuş napayım erkek diye makşna givi doğurcamnı yeter şükür rabbime dedim kızıp surat astılar erkek olduğu duyulunca arıyolar hayırlı olsun çok dua ettik de bilmem ne diye neymiş adaklar kesmeliymişiz doğunca ya ben bişey adamadım ki ha doğunca bişeyler dğıtırım diğerlerinde de yaptım bütçeme göre de ay sinir oldum dedim o kadar malınız var büyükbaş çiftliği var yani 100 tane siz verin birini keselim biz adamadık ama siz adamışınız belliki hem madem sevindiniz hediyeniz olur dedim güldü bida arayan soran yok

Erkeğin çüküne tapan zihniyete uyuz oluyorum erkek döver erkek söver aaa olurmu o erkek ne derse haklıdır zaten bu zihniyetke yatişen erkekler çoğunlukla eşlerine kızlarına bacılarına hatta tüm kadınlara kötü gözle bakan zulmeden erkekler

Bu zihniyetteki geri zekalılar da anne olmasın ya. Kızlarını atmış çöp gibi dışarı, oğlunu yanından ayırmamış. Bunun büyüttüğü erkek çocuktan da bir hayır gelmez ya neyse.

Benim de iki oğlum var ama keşke biri kız olsaydı. Kız evlat başka. Eminim ki en iyi arkadaşım o olurdu.

hayat amaci sadece dogurmak olan kocasi isterse 10 kadin getirse ustune ses cikartmayan erkek dogurmayi marifet sanan bir canli.cahil bile denemez.zavalli sadece bir zavalli acimak lazim boylelerine.birak tartismayi.o kizlar buyusun bak bakiyomu suratina o anne! musvettesinin.surunerek olur cogu erkek! anasi gibi..

Kadin olmaktan utandim yine yine.Boyle kadinlar yuzunden kadinligimdan utaniyorum.Anne olsaydim annelikten utanirdim var mi otesi.Cahillik ve en onemlisi de guya din icin gonderdigin cocuklarina ayrim yaparak zaten gunahlarina girmis olman.Ah kadinlar yapmayin en cok KADINA KIZIYORUM...!!

Cahil cahil konuşmuş onun kızlarına da yazık oğluna bile yazık
Ot kafalı bir et beyinle yetişiyorlar
Keşke dönüp sen ne biçim bir annesin o yatılı kurslarda ne tacizler dönüyor hala oraya çocuk gönderiyor musunuz derdim

Rabbim önce sağlıklı sıhhatli hayırlısını versin benimde bir oğlum var ama eşimle boşanma aşamasındayız ama hep kızımın olmasını istedim çünkü ilerde erkekler değil kızlar sahip çıkıyor ailesine

Aynen öyle böyle tiplere göre evladin ana baba üzerindeki tek hakki dinini öğretmesi, onu ogretince dunyada sorumluluklari bitiyor başka hakki gecemiyor. Maalesef bol miktarda taniyorum bunlardan... Hemen hemen hepsi evliliklerinde mutsuz hemen hemen hepsinin cocuklari sıkıntılı...

Marifet bir organda yani

Azalarak biterler inşallah..

Edit: erkek anneleri lütfen alınmayın üzülmeyin ama üç kızım var, tırnaklarını hiçbir erkek çocuğa değişmem.

Yani cidden boyle rahatca konusabilen insanlarin var olduguna inanamiyorum hatta o kadar inanamiyorunki konu fake diyecegim nerdeyse.tabiki fake degildir ama cidden varmi oyle cahiller ya.benim bir oglum var dokuz sene sonra oldu o kadar ugras verdim aci cektimki hamile oldugumu ogrendigimden tutun cinsiyetini ogrenene kadar bikez bile kiz yada erkek olsun demedim evlat evlattir hepsi baldan tatlidir Rabbim hayirli evlat etsin hepsini ilk basta.oglum olmasina ragmen biri karsimda bu lafi etsin agzina carparim bitane heralde.boyleleri ilerde ne olur biliyormusunuz ogullari hayatlarina edecek bi gelin bulur sonra kizlarinin basina kalirlar yazikki o kizlarda boyle anne babaya bakmak zorunda kalicaklar.

Çevremdeki hiç bir erkek ailesine bir hayır getirmiyor ama nedense kimse de o erkeklerden vazgeçemiyor oğlum bunu yaptı gelinim böyle söyledi ama erkek de erkek demek ki hakkediyorlar bazı ları herşeyi;-)

Hahahah :)
Bir erkeğin oğluyla anılmasına en güzel örnek
“Eşşo..şek” lafıdır. Bu kadınların yetiştirdiği tüm erkekler bu gruba dahildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…