- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Geçen kayınvalidem bana dedi ki; kızlarımdan sonra ilk oğlum doğduğunda pek sevinmiştim içten içe böyle göğsüm kabara kabara gezerdim ben de oğlan doğurdum diye ama şimdi en çok övündüğüm oğlum bana uzakken kızlarım kol kanat gerdi.Sonunda ama hep o begenmedikleri kızların eline kaliyorlar ama. Kör cahiller
Doğru tespite ne denilirbir kadın da kafasıyla anılır ama sende o yok nolcak şimdi deseydin keşke
Cahil cahil konuşmuş onun kızlarına da yazık oğluna bile yazıkDün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Rabbim önce sağlıklı sıhhatli hayırlısını versin benimde bir oğlum var ama eşimle boşanma aşamasındayız ama hep kızımın olmasını istedim çünkü ilerde erkekler değil kızlar sahip çıkıyor ailesineDün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Aynen öyle böyle tiplere göre evladin ana baba üzerindeki tek hakki dinini öğretmesi, onu ogretince dunyada sorumluluklari bitiyor başka hakki gecemiyor. Maalesef bol miktarda taniyorum bunlardan... Hemen hemen hepsi evliliklerinde mutsuz hemen hemen hepsinin cocuklari sıkıntılı...Böyle şeyler söyleyince bize dinsiz muamelesi yapıyor bazı kendini bilmezler. Çocuğunu kuran kursuna gönderecek kadar müslüman ama evlat ayrımı yapacak kadar cahil. Kuran kursuna gönderdiya anne olarak bütün görevini yerine getirdi nasıl olsa. Keşke gerçekten İslamiyeti anlasalarda dinimizi hakkıyla yaşasalar. Rabbimiz ne emrediyor layıkıyla yerine getirseler. Evladının hakkını yediğini görmeyecek kadar cahil olmasalar. Erkek oğluyla anılır demiş birde. Terbiyesiz
Çevremdeki hiç bir erkek ailesine bir hayır getirmiyor ama nedense kimse de o erkeklerden vazgeçemiyor oğlum bunu yaptı gelinim böyle söyledi ama erkek de erkek demek ki hakkediyorlar bazı ları herşeyi;-)Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?