• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkek neden telefonuna şifre koyar

dimple_80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
137
143
33
45
Merhaba,
Eşimin telefonu sürekli şifreli kızlar, hiç benim elime vermez, ben de hiç istemem , karıştırmam. Ama bu durum artık çok sinirlerimi bozuyor.

Daha önceleri bunun konusu oldu, çözemedik, vermedi, hoşlanmıyorum dedi. Bir türlü çözemiyorum yani.

Onu nasıl takip edebilirim. Tüm gün çalışıyorum zaten , gün içinde ayrıyız. 10 ay önce bazı şeyler yaşadık, şüphelendiğim şeyler oldu ama kanıtlayamadım. Bir erkek nasıl takip edilir ne yapılır ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Sizlerden biraz fikir istiyorum.

teşekkürler şimdiden...

Benim de telefonumda şifre var ama kimseyle sanal seks falan yapmıyorum telefonda. Telefon dediğin sadece evde kullanılan şey değil dışarıda çalınsa etse (ha şifre denen şey kırılabilir de ama olsun) gerek var mı her şeyi görmesine? Orada konu şifre olması değil ama telefonu sizin eline vermemesi, değişik. Nasıl takip edebilirsiniz bilemem, güven de bu şekilde kazanılabilir bi şey değil bana göre o yüzden kolaylıklar dilerim

Biz esimle aslinda sifre kullanmiyorduk. Ama cocuklar cep telefonu alip karistirdigi icin sifre koyduk. Ikimiz de digerinkini biliyoruz ama lazim olmadikca bakmiyoruz. Ama sahsen birisi istendigi halde telefonu vermiyorsa birsey sakliyor. Cünkü alti üstü telefon. Tabi kimse senin özel sohbetlerini okuyamaz, ama ondan haric telefonu saklamak normal gelmiyor bana.

Merhaba,
Eşimin telefonu sürekli şifreli kızlar, hiç benim elime vermez, ben de hiç istemem , karıştırmam. Ama bu durum artık çok sinirlerimi bozuyor.

Daha önceleri bunun konusu oldu, çözemedik, vermedi, hoşlanmıyorum dedi. Bir türlü çözemiyorum yani.

Onu nasıl takip edebilirim. Tüm gün çalışıyorum zaten , gün içinde ayrıyız. 10 ay önce bazı şeyler yaşadık, şüphelendiğim şeyler oldu ama kanıtlayamadım. Bir erkek nasıl takip edilir ne yapılır ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Sizlerden biraz fikir istiyorum.

teşekkürler şimdiden...
Takip edip kontrol altına almanız gerektiğini düşündüğünüz biriyle nasıl bir hayat paylaşabilirsiniz?

Telefonlar kontrol edilmeli, kişisel alan bırakılmamalı vb. demiyorum asla sadece güven kalmadıysa sürekli kontrol altında tutarak geri kazanilamaz ki.

Benim de telefonumda şifre var ama kimseyle sanal seks falan yapmıyorum telefonda. Telefon dediğin sadece evde kullanılan şey değil dışarıda çalınsa etse (ha şifre denen şey kırılabilir de ama olsun) gerek var mı her şeyi görmesine? Orada konu şifre olması değil ama telefonu sizin eline vermemesi, değişik. Nasıl takip edebilirsiniz bilemem, güven de bu şekilde kazanılabilir bi şey değil bana göre o yüzden kolaylıklar dilerim
teşekkürler , aynı onun gibi açıklama yaptınız :) tabii ki şifre olsun, benm de telefonum şifreli ama o ne zaman istese veririm ki o da benimkini öyle karıştırmaz. Ben sadece bana vermemesi kısmına takılıyım. Çünkü öyle kıskanç, şüpheli ,sürekli telefonunu didikleyen bir insan da değilim. Umarım güzel fikirler gelir bakalım :)

Şifre koymasında sakınca göremedim ama siz istemenize rağmen size vermiyorsa telefonu ya da şifreyi bence bir sıkıntı var gibi. Telefonunu ver kurcalayacağım demeyin de bir şeye bakacak gibi isteyin. Vermiyorsa biraz sıkıntı. Alın karşınıza konuşun bende şüphe uyandırıyor bu hareketin diye. Yetişkin insanlarsınız üstelik evlisiniz. O da sana güven sağlamak zorunda

teşekkürler , aynı onun gibi açıklama yaptınız :) tabii ki şifre olsun, benm de telefonum şifreli ama o ne zaman istese veririm ki o da benimkini öyle karıştırmaz. Ben sadece bana vermemesi kısmına takılıyım. Çünkü öyle kıskanç, şüpheli ,sürekli telefonunu didikleyen bir insan da değilim. Umarım güzel fikirler gelir bakalım :)
Evet tabii ki dediğim gibi orası sıkıntılı, eşim bi şeye bakacağı zaman ben söylerim şifreyi girer bakar ya da en kötü ben girerim şifreyi ama telefonu veririm. Vermiyorsa orada bi sıkıntı vardır, Putin değil bu adam sanki devlet işleri olacak telefonunda da saklaması gerekecek sizden. Umarım halledersiniz

Takip edip kontrol altına almanız gerektiğini düşündüğünüz biriyle nasıl bir hayat paylaşabilirsiniz?

Telefonlar kontrol edilmeli, kişisel alan bırakılmamalı vb. demiyorum asla sadece güven kalmadıysa sürekli kontrol altında tutarak geri kazanilamaz ki.
Aynen öyle, ben sürekli kontrol edeceğim, takibim altındasın demiyorum ki, sadece çok fazla koruyor telini gibime geliyor. ki kendisi tek dışarı da çıkar gezer, hiç kısıtlamam kıskanmam. acayip geliyor çok

Benim erkek arkadaşımın da telefonunda şifre var ve ben bilmiyorum. Hiç isteme gibi bir durumda da bulunmadım ama çok alakasız zamanlarda bi anda telefonunu istiyordum ve elime verip oda değiştirebiliyordu. Yani bence siz de kilidi açıkken ihtiyacınızın olduğunu söyleyip isteyin. Vermezse de konuşun bu konuyu. Rahatsız edici

Aynen öyle, ben sürekli kontrol edeceğim, takibim altındasın demiyorum ki, sadece çok fazla koruyor telini gibime geliyor. ki kendisi tek dışarı da çıkar gezer, hiç kısıtlamam kıskanmam. acayip geliyor çok
İşte onun bu şüphe uyandırıcı bu tavrı sizi olmadığınız biri gibi gösteriyor ve bu gerçekten çok yorucu.

Benim erkek arkadaşımın da telefonunda şifre var ve ben bilmiyorum. Hiç isteme gibi bir durumda da bulunmadım ama çok alakasız zamanlarda bi anda telefonunu istiyordum ve elime verip oda değiştirebiliyordu. Yani bence siz de kilidi açıkken ihtiyacınızın olduğunu söyleyip isteyin. Vermezse de konuşun bu konuyu. Rahatsız edici
vermez gibime geliyor, mesela bir yere gidiyoruz fotoğraf çekiyoruz ver bakayım nasıl çıkmış diyorum mesela o zaman bile geçiştiriyor ya sonra bakarsın falan diye, sonra da kalıyor işte. nasıl isteyebilirim ne diyebilirim ki bilmiyorum :(

Niye kurcalama gereği duyuyorsunuz? Şifre olması gayet normal, telefon kişisel bir cihaz, işyerinde vs. unutup yolda da düşürebilir sonuçta insan.
inanın bu zamana kadar hiç kurcalama ihtiyacı hissetmedim , merak etmedim. çok güvendim.
tabii ki şifreli olsun, şifre koyabilir ama ben mesela birlikte çektiğimiz bir fotografa anlık bakmak isterken elime vermemesi bu kadar koruması şüphe uyandırıyor sadece.
neden anlık bile olsa sen bu telefonu bana veremiyorsun oluyor.

vermez gibime geliyor, mesela bir yere gidiyoruz fotoğraf çekiyoruz ver bakayım nasıl çıkmış diyorum mesela o zaman bile geçiştiriyor ya sonra bakarsın falan diye, sonra da kalıyor işte. nasıl isteyebilirim ne diyebilirim ki bilmiyorum :KK43:
Bu biraz eşinizin de karakterine bağlı aslında Bizim beraber oynadığımız bir oyun vardı örneğin. Onun yapamadığını söylediği bir bölüm vardı ben yaparım x diyip istedim. Gerek yok dedi başta ama ısrar ettim ve gözlerine gerçekten imalı şekilde baktım hayırdır der gibi. O bakıştan sonra elime verdi bir de oda değiştirdi rahat edeyim diye. Sizinki bu durumdan rahatsız olmuyor anladığım kadarıyla. Karşınıza alıp açık açık konuşun bence. Size güven sağlamak zorunda çünkü. Güven kazanılıp kaybedilebilen bir şey bu şekilde sabitelyip kafasına göre davranamaz

inanın bu zamana kadar hiç kurcalama ihtiyacı hissetmedim , merak etmedim. çok güvendim.
tabii ki şifreli olsun, şifre koyabilir ama ben mesela birlikte çektiğimiz bir fotografa anlık bakmak isterken elime vermemesi bu kadar koruması şüphe uyandırıyor sadece.
neden anlık bile olsa sen bu telefonu bana veremiyorsun oluyor.

O zaman var bi haltlar 🫣

vermez gibime geliyor, mesela bir yere gidiyoruz fotoğraf çekiyoruz ver bakayım nasıl çıkmış diyorum mesela o zaman bile geçiştiriyor ya sonra bakarsın falan diye, sonra da kalıyor işte. nasıl isteyebilirim ne diyebilirim ki bilmiyorum :KK43:
Siz de aynı şeyi yapın o halde. Telefonunuza şifre koyun, o istediğinde vermeyin şifreyi. Bir sey bakmak istediğinde gecistirin. Aynı durumu yaşayınca anlar ne yaptığını.

Back
X