Bir erkek neden surekli esinin yanında başka seylerle meşgul olur?

Ya bu telefon hastalık gibi bsey eşinizle konusun kural koyun . Benim eşimde habire oyun oynuyordu sabredis sinir krizi kavga kapanış şimdi eline almaya cekiniyor. Sevgiyle alakasi oldugunu düşünmüyorum . Hi hic mi bakmiyoruz bakıyoruz telefona oyalaniyoruz

Telefon da sanırım bir çeşit bağımlılık gibi. Benim eşim de elinden düşürmez. Sürekli birşeyleri araşrırır. Gündemi takip eder.ben konnuşa konuşa baya azalttı. Ama baya zaman aldı. Çok da azalmış değil ama artık ben desürekli telefonla upraşınc abu defa o bırak artık demeye başladı :))

Bence güzel bir dile eşine anlatabilirsin esin herhalde bitcoin ile ilgilileniyor bende 1 buçuk yıldır evliyim benim eşimde telefonda video izlemeyi çok sever YouTube ve vatsap dışında sosyal medya kullanmayiz ikimizde ama YouTube de çok fazla zaman geçirirse güzel bir dil ile konuşurum eşimle aşkım 2 günlük dünyada yaşıyoruz telefona çok baglanmiyalim film izliyoruz film izlemeyi çok sever eşim 6 aylık kızım var onla ilgileniyoruz yürüyüşe çıkarız eşim ben ve kizimla zamanın nasıl geçtiğini bilmiyoruz ya ama telefonda çok fazla kısıtlamaya da gelmez sonuçta insanın merak etiği konular olur o yüzden çok sorun değil diye düşünüyorum sen eşinle ilgilen bir iki defa yanına git onla ilgilen sorular sor oda telefonu bırakır ve konuş onunla yeni evlisin çünkü şuan ilgi odağı sen olmalısın. Esim telefonu alırsa bende karşısına oturur youtubede komik videolar izleyip yüksek sesle kahkaha atarım ve oda merak eder telefonu bırakıp yanıma gelir kıskandığı için bunu denemeni tavsiye ederim baya iyi taktik oda aşkım gel birlikte izleyelim der birlikte izleriz

Son düzenleme:
Köy yerine ailesiyle yaşamaya mı gitmiştin? Ailesi yurtdışına gitmiş de Allah kurtarmış seni farkında mısın, Kadir gecesi falan doğmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…