- 25 Ağustos 2021
- 111
- 70
- 13
- 26
- Konu Sahibi sessizprenses98
-
Yanınızda sıkılıyorsa sizi üzmek gibi olmasın ama sevgisinden şüphe etmelisinizSarılırken bile eline telefonu alıyor. Sürekli aklına bir şey geliyor onunla ilgilenmeye başlıyor. Benden telefonunu falan gizlediği yok. Ama ya bahçede ya telefonda sürekli bir şeyle meşgul oluyor. Neden olabilir? Bazen canim sıkılıyor söylüyorum canımın sıkıldığını iki üç dakika ilgi gösterip gene aynı.
Ne kadarlık evlisiniz?Sarılırken bile eline telefonu alıyor. Sürekli aklına bir şey geliyor onunla ilgilenmeye başlıyor. Benden telefonunu falan gizlediği yok. Ama ya bahçede ya telefonda sürekli bir şeyle meşgul oluyor. Neden olabilir? Bazen canim sıkılıyor söylüyorum canımın sıkıldığını iki üç dakika ilgi gösterip gene aynı.
Elbette bütün gün değil. İki gün tatili var ve toplasan bir saat insan gibi vakit geçirmedik. Hafta içi desen o da çok süper değil.Ne kadarlık evlisiniz?
Yani bi insan da evlendi diye saatlerce esine ilgi gösteremez.Kadın yada erkek.Herkesin bi özel alanı olmalı.
Ben de bu bık bık ilgi manyaklıgını anlamıyorm garip geliyor bana
El ele saatlerce bakısarak mı oturacaksınız napacaksınız yani?,
Ben sıkılrım ve ilk eline telefon alan olurum valla
Vakit gecirmekten kastınız nedir?Elbette bütün gün değil. İki gün tatili var ve toplasan bir saat insan gibi vakit geçirmedik. Hafta içi desen o da çok süper değil.
Dördüncü yilimiza doğru gidiyoruz ama 1 yıllık evliyiz. Haziran da bir yıl. Ben çok evliliğe hazır bir insan değildim mesela. O ikna etti beni. Ama şimdi köy yerine geldim. Annesiyle falan yasiycaktik. Onların da yaşam tarzı farkliydi ailesi Yurt dışına çalışmaya gitti. Ben evde yapayalnız kaldım. Bütün gün evde ses yok mesela. Zor bekliyorum eve gelsinElbette bütün gün değil. İki gün tatili var ve toplasan bir saat insan gibi vakit geçirmedik. Hafta içi desen o da çok süper değil.
Düzgün sohbete hasret kaldım. Beraber ilerisi için ben açmadıkca güzel konular açımiyordu mesela. Hele bu aralar hep maddiyat konuşuyoruz. Arkadaşları ordan bundan para kazanıyor hep onları anlatıyordu. Para savuran insan değilim bu aradaVakit gecirmekten kastınız nedir?
Mesela birlikte dizi film izleyemiyecek durumda mısınız?
Yada yemek yapmak birlikte.
Biz dizi izlerken cok yemek yaparız(havalı yemekler gelmesin aklınıza gkgkgk kızarttma
Vakit gecirmekten kastınız nedir?
Mesela birlikte dizi film izleyemiyecek durumda mısınız?
Yada yemek yapmak birlikte.
Biz dizi izlerken cok yemek yaparız(havalı yemekler gelmesin aklınıza gkgkgk kızarttma falan)
Valla suara bütün evlerde nerden ek gelir kazansak diye konusuluyordur,bizde de aynı konu.Düzgün sohbete hasret kaldım. Beraber ilerisi için ben açmadıkca güzel konular açımiyordu mesela. Hele bu aralar hep maddiyat konuşuyoruz. Arkadaşları ordan bundan para kazanıyor hep onları anlatıyordu. Para savuran insan değilim bu arada
Bigcim sevgi neye dönüşür, onu anlamadımsizinle paylasacak bir sey, konusacak konu bulamiyordur. Ask sevgiye dönüşür, bazen o sevgide dönüşür, askin dönüşmesi harika ama sevginin dönüşmesi felakettir.
sevgi dönüşürse o hikaye hic olmamis gibi olur...Bigcim sevgi neye dönüşür, onu anlamadımaşka mı? Nefrete mi?
Nefrete dönüşmez herhalde. Sorduğum sorunun kusuruna bakma ahajaja
bagımlı :) hıc ustune alınma. benımkı de oyle:) zorla sohbet edıyorum:) can sıkıntısından artık cıcege bocege konusucamSarılırken bile eline telefonu alıyor. Sürekli aklına bir şey geliyor onunla ilgilenmeye başlıyor. Benden telefonunu falan gizlediği yok. Ama ya bahçede ya telefonda sürekli bir şeyle meşgul oluyor. Neden olabilir? Bazen canim sıkılıyor söylüyorum canımın sıkıldığını iki üç dakika ilgi gösterip gene aynı.
BakayımSarılırken bile eline telefonu alıyor. Sürekli aklına bir şey geliyor onunla ilgilenmeye başlıyor. Benden telefonunu falan gizlediği yok. Ama ya bahçede ya telefonda sürekli bir şeyle meşgul oluyor. Neden olabilir? Bazen canim sıkılıyor söylüyorum canımın sıkıldığını iki üç dakika ilgi gösterip gene aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?