Bir erkek neden öpüşmek istemez?

Ağrı yapar yutkunurken yazıyor. Farkederdi diye düşünüyorum

Yok be ne ağrısı, öyle kafasına göre büyüyor. Esnerken ya da bazen hapşururken, istifra ederken, gülerken aşırı kasılmadan kendiliğinden çıkar. Tabi yeteri büyüklükteyse. Ama içeride birikmeye başladığı ilk günden itibarende koku vermeye başlar. Bazı insanlar anlamıyor kendinde bademcik taşı olduğunu.

Ağız kokusu felaket ötesi birşey..Sıkıntı ona göre yok..Yani bir erkek demeyelım de bir insan için birşeyden tiksinmek ve onu mecburen yapmak kadar zor baska ne olabılır kı? Lisede bir kız arkadasımın kokuyordu..Kız karsımda konusurken gelıyordu kokusu ve ben ona bunu dıyemedim ve öle böle mezun olduk ıste..

Size anlatılmayan yanı arkadasınızın kendınde bıldıgı ya da dıkkat etmedıgı bırsey olabılır..Ama 2 ayda ılıskı ıcın cok zor yanı erkekler ıcın ...

Yani istek olsa o kadar beklemezdı yanı agzı es gecer hadı dıyelım ama belkıde ısteksızlık problemı vardır kadına bahane uyduruyor da olabılır🤨
Kadınlar için de çok zor.

Gey olabilir ya. Kız arkadaşınız ağız kokusu olsa siz de fark ederdiniz. Öpüşmeye gerek yok.
Bingooo bu yorum dogru söyluyor arkadas...Dedıgım gibi lisedekı arkadasımı net karsıdan alıyordum sizde alırsınız zaten koklamaya gerek yok..Dişlerle ya da mideyle alakalı bir sorundan olusuyormus sanırım ama kısı kendısı o kokuyu alamıyor malesef..

Ama nedense bunun bır cinsellık ıcın bahane oldugunu dusunuyorum onun esınde sıkıntı var problrm nedır bılemıcem..Yüzlercr komple teorısı uydurabılırız ..

Bingooo bu yorum dogru söyluyor arkadas...Dedıgım gibi lisedekı arkadasımı net karsıdan alıyordum sizde alırsınız zaten koklamaya gerek yok..Dişlerle ya da mideyle alakalı bir sorundan olusuyormus sanırım ama kısı kendısı o kokuyu alamıyor malesef..

Ama nedense bunun bır cinsellık ıcın bahane oldugunu dusunuyorum onun esınde sıkıntı var problrm nedır bılemıcem..Yüzlercr komple teorısı uydurabılırız ..
Yüzlerce mi? 2 seçenek var.ya hormon değerleri düşük ya gay.

Yakın bir arkadaşım geçen gün benimle bir sıkıntısı paylaştı bende sizlerden de yorum almak istedim. 4 yıllık evliler bir çocukları var. Evliliğin başında vajinismus sıkıntısı çekmişler sonra tedavi görmeden hallolmus bu seferde enişte bey öpüşmekten hep uzak durmuş. arkadaşımın dediğine göre sadece yanaktan çocuk öper gibi öpüyormus sonra ilişki yaşanıyormus haliyle kız hiçbir zevk almıyor hatta acı duyuyormus ıslaklık olmadığı için.baslarda kıza ağzın kokuyor demiş kız baya dislerine midesine baktirmis bir sıkıntı yok bu sefer Terapiye gitmeyi teklif etmiş ama eşi sen git ben gelmem demiş. Arkadasimin dediğine göre kendisi teklif etmese 2 ay hiç cinsel ilişkiye gitmedikleri oluyormuş kız seviyorum kocamı diyor adam da seni seviyorum diyor cinsellik dışında her şey iyiymiş. Soru şu bir erkek neden sevdiği kadınla öpüşmek istemesin birde bir erkek neden 2 ay karısına yaklaşmaz kavga falan olmadığı halde? Bu arada arkadaşım gayet bakımlı güzel bir kadın.
Sadece opusunce mi islaniyor arkadaşın ? Ağzı kokuyor bir bahane belli ki ? İlk baştan beri mi opusmemisler.vajinusmus gibi bir süreçten sonra hemen çocuk yapmak uzaklaştırma olabilir. Kendisi opussun,ya da yönlendirin sevismenin süresi artsın.

Yok be ne ağrısı, öyle kafasına göre büyüyor. Esnerken ya da bazen hapşururken, istifra ederken, gülerken aşırı kasılmadan kendiliğinden çıkar. Tabi yeteri büyüklükteyse. Ama içeride birikmeye başladığı ilk günden itibarende koku vermeye başlar. Bazı insanlar anlamıyor kendinde bademcik taşı olduğunu.
Anladım bilmiyordum ilk defa duydum. Bende zaten bademcik yok aldırdık küçükken

Bunu duymuştum ben opusmeyi sevmiyor bazı erkekler . İlişki sırasında sakız kullananda var ağız kokusu için . Yani karanfil , sakız kullanabilir. Ama sağlıklı bir erkek , hayatında strese sebep olacak problem yoksa iki ay ilişki yasamadan duramaz . Hadi onu geçtim hiçmi rüya görmüyor . Ereksiyon olmuyor . Böyle tipler hep iyi olur . Arkadaşınız çekmesin hayat kısa sevismek guzel .

Yok işte arkadasim dedi bir defa kendi kasigimdan tatli uzattım ona almadı nasıl ya falan demiş adam ben bardak kaşık falan kullanamıyorum kimseninkini demiş ama ağzı kokmuyor net hohladi kokmuyor 😀
Bu garip değil ya. Bende kimsenin kaşığını bardağını kullanmam sevmiyorum. Eşimle gayet öpüşürüz ama o ayrı o ayrı 😀

Yakın bir arkadaşım geçen gün benimle bir sıkıntısı paylaştı bende sizlerden de yorum almak istedim. 4 yıllık evliler bir çocukları var. Evliliğin başında vajinismus sıkıntısı çekmişler sonra tedavi görmeden hallolmus bu seferde enişte bey öpüşmekten hep uzak durmuş. arkadaşımın dediğine göre sadece yanaktan çocuk öper gibi öpüyormus sonra ilişki yaşanıyormus haliyle kız hiçbir zevk almıyor hatta acı duyuyormus ıslaklık olmadığı için.baslarda kıza ağzın kokuyor demiş kız baya dislerine midesine baktirmis bir sıkıntı yok bu sefer Terapiye gitmeyi teklif etmiş ama eşi sen git ben gelmem demiş. Arkadasimin dediğine göre kendisi teklif etmese 2 ay hiç cinsel ilişkiye gitmedikleri oluyormuş kız seviyorum kocamı diyor adam da seni seviyorum diyor cinsellik dışında her şey iyiymiş. Soru şu bir erkek neden sevdiği kadınla öpüşmek istemesin birde bir erkek neden 2 ay karısına yaklaşmaz kavga falan olmadığı halde? Bu arada arkadaşım gayet bakımlı güzel bir kadın.
ağzı kokuyorsa çok geçerli bir sebep bence

Bnde opsemıyom ya. Diş fırçalasa bıle nefes kokuyoo. Hamılelıkten sonra tıksındım. Opmıyım kımse de benı opmesın

Yani ağız kokusu bence yeterli ama daha fazla özen ve hijyenik olması gerekiyor. Mide ve dişlerde sorun yoksa ozamn. Eşinde bir sorun vardır yani bir yerde sıkıntı var zaten terapiyi kabul etmeyen insanda daha çok sorun ararım ben. Bunun altında 2 şey ararım ya kendisinde cinsellikle alakalı bir sorunu var erkekler de de olabiliyor. Yada hayatında başkası var ve öpüşmiyor başka birşey aklıma gelmedi maalesef yani ilişki gerçekleşiyor ama öpüşme kısmı gerçekten çok tuhaf bence eşi ağız kokusundan dolayı tiksinti yapmış olabilir

X