Bir erkek neden öpüşmek istemez?

Postmodernik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
919
516
Yakın bir arkadaşım geçen gün benimle bir sıkıntısı paylaştı bende sizlerden de yorum almak istedim. 4 yıllık evliler bir çocukları var. Evliliğin başında vajinismus sıkıntısı çekmişler sonra tedavi görmeden hallolmus bu seferde enişte bey öpüşmekten hep uzak durmuş. arkadaşımın dediğine göre sadece yanaktan çocuk öper gibi öpüyormus sonra ilişki yaşanıyormus haliyle kız hiçbir zevk almıyor hatta acı duyuyormus ıslaklık olmadığı için.baslarda kıza ağzın kokuyor demiş kız baya dislerine midesine baktirmis bir sıkıntı yok bu sefer Terapiye gitmeyi teklif etmiş ama eşi sen git ben gelmem demiş. Arkadasimin dediğine göre kendisi teklif etmese 2 ay hiç cinsel ilişkiye gitmedikleri oluyormuş kız seviyorum kocamı diyor adam da seni seviyorum diyor cinsellik dışında her şey iyiymiş. Soru şu bir erkek neden sevdiği kadınla öpüşmek istemesin birde bir erkek neden 2 ay karısına yaklaşmaz kavga falan olmadığı halde? Bu arada arkadaşım gayet bakımlı güzel bir kadın.

Yakın bir arkadaşım geçen gün benimle bir sıkıntısı paylaştı bende sizlerden de yorum almak istedim. 4 yıllık evliler bir çocukları var. Evliliğin başında vajinismus sıkıntısı çekmişler sonra tedavi görmeden hallolmus bu seferde enişte bey öpüşmekten hep uzak durmuş. arkadaşımın dediğine göre sadece yanaktan çocuk öper gibi öpüyormus sonra ilişki yaşanıyormus haliyle kız hiçbir zevk almıyor hatta acı duyuyormus ıslaklık olmadığı için.baslarda kıza ağzın kokuyor demiş kız baya dislerine midesine baktirmis bir sıkıntı yok bu sefer Terapiye gitmeyi teklif etmiş ama eşi sen git ben gelmem demiş. Arkadasimin dediğine göre kendisi teklif etmese 2 ay hiç cinsel ilişkiye gitmedikleri oluyormuş kız seviyorum kocamı diyor adam da seni seviyorum diyor cinsellik dışında her şey iyiymiş. Soru şu bir erkek neden sevdiği kadınla öpüşmek istemesin birde bir erkek neden 2 ay karısına yaklaşmaz kavga falan olmadığı halde? Bu arada arkadaşım gayet bakımlı güzel bir kadın.
Ağız kokusu geçerli bir sebep bence ...

belki de kadin vajinusmus degildi
adam işini bilmedigi icin ve suclayici karakterde oldugu icin kadin kendini problemli sandi.
cok üzücü, sevgiliyken nasillarmis? acaba vajinusmus sureci mi adami uzaklaatirmis? yani sevgiliyken dudu dudu dilleri diye geziyormus da evlenince mi birakmis?

belki de kadin vajinusmus degildi
adam işini bilmedigi icin ve suclayici karakterde oldugu icin kadin kendini problemli sandi.
cok üzücü, sevgiliyken nasillarmis? acaba vajinusmus sureci mi adami uzaklaatirmis? yani sevgiliyken dudu dudu dilleri diye geziyormus da evlenince mi birakmis?
Yok işte arkadasim dedi bir defa kendi kasigimdan tatli uzattım ona almadı nasıl ya falan demiş adam ben bardak kaşık falan kullanamıyorum kimseninkini demiş ama ağzı kokmuyor net hohladi kokmuyor 😀

O da diyor ki hani erkekler hep cinsellik düşünürdü hani evliliğin %50si cinsellikti. Şimdi benimde özellikle dogumlardan sonra adamda isteksizlik vardı ama bu farklı

Ağız kokusu felaket ötesi birşey..Sıkıntı ona göre yok..Yani bir erkek demeyelım de bir insan için birşeyden tiksinmek ve onu mecburen yapmak kadar zor baska ne olabılır kı? Lisede bir kız arkadasımın kokuyordu..Kız karsımda konusurken gelıyordu kokusu ve ben ona bunu dıyemedim ve öle böle mezun olduk ıste..

Size anlatılmayan yanı arkadasınızın kendınde bıldıgı ya da dıkkat etmedıgı bırsey olabılır..Ama 2 ayda ılıskı ıcın cok zor yanı erkekler ıcın ...

Yani istek olsa o kadar beklemezdı yanı agzı es gecer hadı dıyelım ama belkıde ısteksızlık problemı vardır kadına bahane uyduruyor da olabılır🤨

Adamda iş yoksa
Kadın pir ü pak geyşa olsa ne yazar :KK70:

Banada öyle geldi sonuçta opusmeden yapıyorlarmis onu da kadın talep ediyor
Ev arkadaşı onlar, karı kocadan ziyade :KK70: seks de arada ihtiyaçtan işte yapıveriyorlar
Boşasın bence
Belki kadın vajinusmus falan değildi. Ağız kokusunun çözümünü illa bulmuştur. Adamda isteksizlik var. Arkadaşın memmun değilse kaçsın, işine geliyorsa evliliğe devam

X